PutriCahaya posted on 8-11-2006 12:55 PM

PERSETUBUHAN TANPA HAMIL..

jom yer product apa yang u all guna unt elak hamil atau jarakkan anak dalam persetubuhan korang.makan jamu ker? ada juga yang makan jamu tapi tak berhasil so macam mana eik??lepas di dalam t#### boleh hamil gak ke?

PutriCahaya posted on 8-11-2006 01:04 PM

macam2

:hmm:

jom syer yer sama . apa takti yang koang amalkan dan uahakan untuk tidak hamil...( bagi yang dah kawin la )

KL63 posted on 8-11-2006 01:25 PM

pancut serong sikit..

morienjai posted on 8-11-2006 03:40 PM

Originally posted by PutriCahaya at 8-11-2006 12:55 PM
jom yer product apa yang u all guna unt elak hamil atau jarakkan anak dalam persetubuhan korang.makan jamu ker? ada juga yang makan jamu tapi tak berhasil so macam mana eik??lepas di dalam t#### bo ...
hmm,cik adik,kalau newbie ni,wat la cara newbie ek....tibe2 jer ko tanyer soklan budak ipt ni...ko register forum ni,sebab nak layari tread sex ni,jer ker....pe kata ko bace2 dlu tread2 yg sedia ada n terdahulu la ek....t da paham aper motif2 tread sumer ni,baru ko tanyer la aper ko nak tau k...jai bukan marah k,cumer bg pandangan ttg tajuk tread ko ni..jgn terasa ye dik....

kulcha_rizal posted on 8-11-2006 03:42 PM

kalau yg dah memenuhi koata ie. 5 orang anak atau lebih, boleh buat IUD, tapi minta nasihat dari doktor pakar..
tahap keberkesanan 99%.

zia posted on 8-11-2006 07:00 PM

sebab dia newbie la dia nak tanya..tak salah soalan macamtu..
memang tread ini untuk pendidikan sex la..

zia posted on 8-11-2006 07:02 PM

minum sliming teh je...
tak mengemukkan,tak menganggu period,malah baik untk kesihatan..dan juga baik bg yang nak merancang tapi keberkesanannya tak jamin ikut tubuh badan seseorang

razak posted on 9-11-2006 06:50 AM

Sejak dapat kembar bini aku pakai IUD ...dah 5 tahun ...syukran x lekat pun....main selalu

a.ceCCo posted on 9-11-2006 07:47 AM

Originally posted by morienjai at 8-11-2006 03:40 PM

hmm,cik adik,kalau newbie ni,wat la cara newbie ek....tibe2 jer ko tanyer soklan budak ipt ni...ko register forum ni,sebab nak layari tread sex ni,jer ker....pe kata ko bace2 dlu tread2 yg sedia  ...


apa salahnya dia nak tanya.bukan dia tanya merepek2 pun..

msms2005 posted on 9-11-2006 08:32 AM

kalau tak mau hamil masa persetubuhan , jgn main ikut pintu depan..main ikut pintu belakang lah....

a.ceCCo posted on 9-11-2006 09:23 AM

pintu belakang?dgr kate ianya haram

morienjai posted on 9-11-2006 09:40 AM

Originally posted by a.ceCCo at 9-11-2006 07:47 AM



apa salahnya dia nak tanya.bukan dia tanya merepek2 pun..
aku paham,tp aku rasa baik dia belek2 lu tread2 sebelom ni,byk pe,info2 yg tsedia ada...

morienjai posted on 9-11-2006 09:42 AM

Originally posted by msms2005 at 9-11-2006 08:32 AM
kalau tak mau hamil masa persetubuhan , jgn main ikut pintu depan..main ikut pintu belakang lah....
amboi2 ko,islam melarang k....:mad::mad::mad:

ler posted on 9-11-2006 10:46 AM

YUPP HARAM.....
dah sahih ...

msms2005 posted on 9-11-2006 01:18 PM

ikut mulut pon leh.....atau pon kalau main ikut depan...make sure jgn la pancut dlm....

sweet_jj posted on 9-11-2006 02:36 PM

Originally posted by msms2005 at 8-11-2006 08:18 PM
ikut mulut pon leh.....atau pon kalau main ikut depan...make sure jgn la pancut dlm....

klau control supaya tak pancut dlm ade 100% trejamin kah??

morienjai posted on 9-11-2006 03:35 PM

Originally posted by sweet_jj at 9-11-2006 02:36 PM


klau control supaya tak pancut dlm ade 100% trejamin kah??
hmm,pakai kondom la plg sesuai n mudah......

PutriCahaya posted on 9-11-2006 04:23 PM

kalau topic saaya tak sesuai sila abaikan ajer.saya sekdar tanya lagipun topik ni tak di beritahu plak newbie tak bleh..

AirBus posted on 9-11-2006 04:53 PM

Reply #16 sweet_jj's post

hahahaha kena ada ilmu hahahaha
emmm nak senang kena tahu waktu subur dan tak subur pasangan u
kalau waktu tak subur bleh jeee panjut dalam.

TeNuK posted on 9-11-2006 05:23 PM

Originally posted by PutriCahaya at 8-11-2006 10:23 PM
kalau topic saaya tak sesuai sila abaikan ajer.saya sekdar tanya lagipun topik ni tak di beritahu plak newbie tak bleh..

pm saya untuk mendapatkan kaunseling percuma... :-)

daunlot posted on 9-11-2006 05:59 PM

Originally posted by msms2005 at 9-11-2006 08:32 AM
kalau tak mau hamil masa persetubuhan , jgn main ikut pintu depan..main ikut pintu belakang lah....

Beritahu laki ko..haram...itu tempat kuar taik.

demonicboy posted on 9-11-2006 06:12 PM

Originally posted by daunlot at 9-11-2006 05:59 PM


Beritahu laki ko..haram...itu tempat kuar taik.

yeah...lepas dah masuk situ dier boleh lalu lagi nak blowjob...:puke:

demonicboy posted on 9-11-2006 06:16 PM

tak payah tahu lagi baik....sbl kawin nanti pegi amik kursus kawin dulu lepastu belajar baik2...
bukannya aper,muskyil la org yg mengaku dah kawin ni tp rupanya masih bengap lagi....

msms2005 posted on 10-11-2006 08:40 AM

Reply #16 sweet_jj's post

95% terjamin jer....

jebat_derhaka posted on 10-11-2006 09:51 AM

pancut dalam mulut...
Page: [1] 2 3 4 5
View full: PERSETUBUHAN TANPA HAMIL..