elizah posted on 6-12-2007 10:32 PM

macam mana nak tahu bf/gf kita setia &jujur kat kita walaupun berjauhan

mana nak tahu ye. bf sy jauh
cuma berbual dari fon aje atau pun sms aje
sy tak tahu dia jujur 7setia tak kat sy ni

Emancipation posted on 6-12-2007 10:45 PM

No way to ascertain that.....  Don't make assumptions, anything you are not sure about please ask. You just need to trust him. Otherwise you're the one who suffering...

aRAyZIe posted on 6-12-2007 10:46 PM

tanye dier...kalau u x percaya dier for what u still dengan dier... kalo x percaya dengan bf or gf gi la cari yang u bole caye...

elizah posted on 6-12-2007 10:57 PM

sy dah tanya.tapi dia cakap dia jujur kat sy n setia.cuba was2 aje.dia tak pernah konkong sy nak g mana
yg penting tahu jaga dia tu aje

dea_nylea posted on 6-12-2007 11:01 PM

Reply #4 elizah's post

ada tanda2 ke dia curang?kalau xde...janganla rase risau sgt

mawarputih2612 posted on 6-12-2007 11:13 PM

org kata instinct pompuan ni slalu nye btol :o

kdg2 tu leh agak sndiri klu dia curang :laugh3:
tp lg baik klu ko tanya:sweat3:

aku pernah couple berjauhan ni
terseksa wei :mad:

bil telefon umah smpai rm700 :eek:

dea_nylea posted on 6-12-2007 11:15 PM

dea pun becinta jarak jauh...tapi alhamdulillah setakat ni sume ok:)

Deadgurlzz posted on 6-12-2007 11:21 PM

kite kne gak pcaye pd bf/gf even dorang dok jauh...n slagi x wat hal ngan kite..


if ko borak ngan die ok jek..so assume oklar tue...if semcam je tibe2...mmg ade sumthin wrong ler tu..


dh dok jauh..jdik la gf yg mnyenangkan ati dier supye die epi bile ngan kitew n x pndg ppuan len..


selebihnye die n Allah je tau... :) pe yg ada dlm ati dier...so far if ko rs ok,then ok la tue..jgn suke2 cr gado


1 lagi..jgn tlalu bhrp la klu bleh...bukan pe, bcinte pn kene jage2..

KOT jodoh korang x kuat ke,then at least xdelah frust tonggeng..still waras n bleh b'fikir .. :loveliness:

limauais posted on 6-12-2007 11:32 PM

Reply #8 Deadgurlzz's post

setuju!

terlalu curiga tak elok...kepercayaan kene ada...

dea_nylea posted on 6-12-2007 11:34 PM

Reply #8 Deadgurlzz's post

yup...dea pun setuju...:D

^ posted on 6-12-2007 11:35 PM

Originally posted by elizah at 6-12-2007 10:32 PM http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif
mana nak tahu ye. bf sy jauh
cuma berbual dari fon aje atau pun sms aje
sy tak tahu dia jujur 7setia tak kat sy ni
dia yang slalu call & sms awak...bukan awak yg selalu call & sms dia
dia selalu ambik berat tentang awak...walaupun dia sibuk..

elizah posted on 7-12-2007 12:05 AM

dea_nylea
tak de lah.baru lepas gaduh
tertinggi suara aje dengan dia
huhuhuuhu:'( :'( :'( :'(

Deadgurlzz posted on 7-12-2007 12:07 AM

Reply #9 limauais's post

tlalu curiga ni sbb ade hasutan 'mahkluk ke 3' die mmg suke wat org gado2 ni...:L

elizah posted on 7-12-2007 12:07 AM

mawarputih2612

tahu tak pe.

sekarang masih bersama lagi tak

elizah posted on 7-12-2007 12:07 AM

dea_nylea

bagi lah petua nak kekal kan perhubungan jarak jauh ni

Deadgurlzz posted on 7-12-2007 12:09 AM

Reply #12 elizah's post

adat ler tu gado.....gado plak ade bnyk style...so aku rs ko tau cmne nk warm kan blk hubungn korang tu...

elizah posted on 7-12-2007 12:09 AM

Deadgurlzz
setujuk kata awk kan .ade betulnya

elizah posted on 7-12-2007 12:12 AM

^

kalau sibuk macam mana dia tetap balas sms sy
kadang dia kol
kebanyakkan sy yang kol dia

elizah posted on 7-12-2007 12:14 AM

Deadgurlzz
tak de lak hasutan
cuba firasat aje
sy takut kehilangan dia

elizah posted on 7-12-2007 12:15 AM

Deadgurlzz
tak tahu lah

kasi lah petua
jap lagi nak pujuk dia

Deadgurlzz posted on 7-12-2007 12:23 AM

Reply #19 elizah's post

hasutan dr setan mstilah ade elizah...datz wut i mean...if kite curiga die stia ke x ngan kitew, prasaan was2 tu pn dtg dr setan tu..kan?


loh tu bf kamu sndiri.xkan xtau nk pujuk kot? meh sini aku kapel jap ngan die :lol:

ko pjuk la elok2..admit la slh ko (even bukan slh ko,tp in terms nk bebaik ngaku jelah.xslh pn bralah)

if can,jgn ungkit2 lagi...nnti die slhkn ko,ko slhkn die lg..pstu gado x sudah..hehe..

pstu manjer le ckit :$  ckp ler pe yg ptt (ai xkan xtau kot ;P ) ckp la cyg kitew lagi x ni? :$


neway i know u know him better..aku juz btau sket2 jek..pe yg aku tau la..:D

elizah posted on 7-12-2007 12:33 AM

Reply #21 Deadgurlzz's post

dia tak suka manja2 lah.baru aje lepas kol dia,dia macam dingin aje kat sy tak macam selalu,layan sy dengan
penuh kasih sayang,gurau yg sentiasa membuat sy hapi.selalu sebelum tido dia ucapkan love u n kiss saya kat dlm fon.hari tak de pun sedih rasa hati dia buat macam tu kat sy.sy rasa menyesal g bercinta.kalau sy tahu sakit macam ni tak payar lah bercinta.tolong lah saya

Deadgurlzz posted on 7-12-2007 12:37 AM

Reply #22 elizah's post

alaaa...rilex la...xde mati pn if die x kiss dlm tepon ;P


after kol tu anta la msg yg kamu ni cyg die ke, say sorry lagi ke..then say la gudnite..

die x suke manje2 tu lantak die le..hehehe..tp kamu kene usaha lebih ler mnje ngan dier...

if pas gado salu mmg takes time...so 2 3 arini wat cm biase jek..jgn ungkit dh psl gado tu..

wat cm xde pe2..gurau2 ngan die (even die x brape nk lyn) ...

elizah posted on 7-12-2007 12:39 AM

Reply #23 Deadgurlzz's post

sy cuba hantar sms kat dia
kalau dia tak layan makna nya dia tak sayang sy lagi

elizah posted on 7-12-2007 12:52 AM

dia tak balas pun sms sy
dia dah tak sayang saya lagi:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
View full: macam mana nak tahu bf/gf kita setia &jujur kat kita walaupun berjauhan