CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 108340|Reply: 410

Bilik tidur gaya hotel/resort

[Copy link]
Post time 6-9-2008 03:42 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Salam...
saya tgh mengumpul idea untuk merealisasikan bilik tidur ala resort/hotel mewah....tapi bajetnya ngak mewah
jom share idea atau gambar utk inspirasi. Kalau ada forumer nyer bilik tido dah  memang bergaya mcm hotel suites, sudi sudikanla letak gambar sini...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2005 10:32 AM | Show all posts | Share

BEDROOM : EDISI CUCI MATA

Reply

Use magic Report

FatinNabihah This user has been deleted
Post time 5-12-2005 12:09 PM | Show all posts | Share
bestnyeeeeeeee... kalau dpt bilik mcm ni... :love:
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2005 12:12 PM | Show all posts | Share
hoh, mau tak bgn2 tido, makan tgk tv, membaca, semua dbuat dlm bilik
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2005 12:32 PM | Show all posts | Share
Bilik pinat kecik sangat la..tak tau nak buat camana
Reply

Use magic Report

zmie78 This user has been deleted
Post time 17-12-2005 12:12 PM | Show all posts | Share
kecik pic tu ler.. uwa uwa uwa.. nak tgk pun tak besss...

heheheheh.. minat kaler pink tu.. coz minat warna pink..

)
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2005 12:00 PM | Show all posts | Share

MATA YANG TERLENA.........


















Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2005 01:27 PM | Show all posts | Share
tak suke le bilik besar2 ni...
nak tido pun seram...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2005 02:42 PM | Show all posts | Share
maeya sering berangan nak bedroom yng ada katil bertiang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2006 11:33 AM | Show all posts | Share
Waktu D di KL dan time tu tengah rounding cari furniture untuk bilik anak2... D ada pergi ke kedai ini lokasinya seperti berikut ini ada beberapa gambar buat cuci mata ... kat showroom mereka lagi banyak pilihan...

New PK Furniture Decor Sdn Bhd
Lot 4295 - Lot 4297, Taman Perindustrian Sungai Choh,
48000 Rawang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Tel : 60-3-6091 5377









Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2006 05:02 PM | Show all posts | Share
D,

Kejap kat Malaysia, pass tu singapore dan sekarang chicago.. lepas ni nak ke mana plak ??
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2006 06:06 PM | Show all posts | Share
Originally posted by DianaA at 19-4-2006 11:33 AM
Waktu D di KL dan time tu tengah rounding cari furniture untuk bilik anak2... D ada pergi ke kedai ini lokasinya seperti berikut ini ada beberapa gambar buat cuci mata ... kat showroom mereka lag ...



D,

suka tgk furniture kaler dark brown:love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2006 08:41 PM | Show all posts | Share


sebijik cam yang nash ada..

mine queen size..

sesiapa berminat katil2 jenis2 country nih..

boleh visit country homes..kat taipan ada, kat kajang pun ada...

but mine nyer colour tu darker..
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 20-4-2006 08:24 AM | Show all posts | Share
KakMelur tengah cari stail bilik tidur ala-ala princess ... boleh bagi suggestion... sekarang ni katil kakmelur katil besi yang empat tiang tu... gold colur..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2006 03:29 PM | Show all posts | Share
simple je

[img] [/img]
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 25-4-2006 04:10 PM | Show all posts | Share









lovely bedrooms....zzzzzzzzzzzzzzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2006 06:48 PM | Show all posts | Share
alahai...yang biru tu cantiknya!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2006 08:14 PM | Show all posts | Share
sukanya yg warna kuning dgn biru tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2006 07:33 AM | Show all posts | Share
juju punya bedroom pun kena yg simple coz bilik tak besar....so tak boleh letak byk benda kat dalam bilik...nanti berserabut lak masuk bilik
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2006 04:53 PM | Show all posts | Share
nie bedroom my son...terpaksa beli double decker




nie lak dah jadi bilik my daughter & my maid


Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2006 05:01 PM | Show all posts | Share
cantik bilik budak2 tu...langsir baru ye juju npk kemas jahitan tu :love:
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2006 05:12 PM | Show all posts | Share
yer la Juju..

kak Pinat pun minat ngan langsir biru tu..ingat nak ganti langsir bilik my son. Sekarang bilik tu kak Pinat gantung langsir gambar kartun...rasanya dah tak sesuai lagi kot...budak tu dah darjah 1!:hmm::hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2006 05:28 PM | Show all posts | Share
Originally posted by ashra at 8-5-2006 05:01 PM
cantik bilik budak2 tu...langsir baru ye juju npk kemas jahitan tu :love:


ashra,

langsir lama .....nak tukar2 tak tukar lagi

kak pinat,

dulu nak beli katil double decker yg cam ala2 carton...yg colourful...tapi fikir2 tak praktikal lak bila diorg dah besar....langsir buat satu rumah utk bilik...tu yg standard
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2006 08:56 AM | Show all posts | Share
cantik le umah juju...

master bedroomnye plak? hehehhe...
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 9-5-2006 09:07 AM | Show all posts | Share
Juju ... very sweet bilik anak-anak ...

almari cermin kat bilik anak lelaki tu very simple... kat bilik anak perempuan pun ada almari make-up tu ke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-8-2015 08:07 AM GMT+8 , Processed in 0.197188 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list