Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
30681
View
330
Reply

Cikgu Wanita 47 Tahun Kena Tangkap Khalwat

[Copy link]

Author: specter       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-4-2010 09:03 PM | Show all posts |Read mode
Cikgu wanita umur 47 tahun kena tangkap khalwat dengan Pegawai TUDM berusia 24 tahun di sebuah rumah di Alor Star jam 4.00 petang tadi. Laki cikgu tu outstation luar negeri. Macam-macam hal..Berita TV3 tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:04 PM | Show all posts
tahniah kat pempuan kertu tu...selamat jalan juliet...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:07 PM | Show all posts
47 tahun?

adusssssssssssssssssssssss..... main ngan 24?

23 tahun beza... macam taraf anak dah tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:11 PM | Show all posts
laki tuh tuisyen kotttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:11 PM | Show all posts
laki tuh tuisyen kotttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:15 PM | Show all posts
cikgu-cikgu ni memang penipu, kata banyak keja, tapi banyak masa untuk kelawat, kena tangkap pukul 4pm, maknanya pukul 2 atau 3pm dia dah balik umah
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:20 PM | Show all posts
cikgu-cikgu ni memang penipu, kata banyak keja, tapi banyak masa untuk kelawat, kena tangkap pukul 4pm, maknanya pukul 2 atau 3pm dia dah balik umah
pyropura Post at 12-4-2010 21:15



inilah akibatnya apabila cikgu bimbo menggatal menggedik

dengan laki orang dalam forum
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:26 PM | Show all posts
kah2, cikgu kehulur kehilir gersang-- dah taraf nenek dah ni-- orang umur cmni nak gi haji, die nak cr laki muda
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:27 PM | Show all posts
Thread ala ala macam menyambut kepulangan aku je......
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:27 PM | Show all posts
Thread ala ala macam menyambut kepulangan aku je......
stinger_attack Post at 12-4-2010 21:27


welkam bek, welkam bek
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:30 PM | Show all posts
inilah akibatnya apabila cikgu bimbo menggatal menggedik

dengan laki orang dalam forum
AinFarisya Post at 12-4-2010 21:20


Macam tempted je nak kasi tambah flavor to this post...ah tunggu dulu lah.......selow selow........
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:30 PM | Show all posts
Cikgu wanita umur 47 tahun kena tangkap khalwat dengan Pegawai TUDM berusia 24 tahun di sebuah rumah di Alor Star jam 4.00 petang tadi. Laki cikgu tu outstation luar negeri. Macam-macam hal..Berita TV ...
specter Post at 12-4-2010 20:03

Mcm  mana   keadaan  wanita     tu  ketika     ditangkap   ....   dia  pakai  purdah   ker?   maklum ler   negeri  isle
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:32 PM | Show all posts
Cikgu wanita umur 47 tahun kena tangkap khalwat dengan Pegawai TUDM berusia 24 tahun di sebuah rumah di Alor Star jam 4.00 petang tadi. Laki cikgu tu outstation luar negeri. Macam-macam hal..Berita TV ...
specter Post at 12-4-2010 21:03
harap cikgu nie bukan forumer CARI.com....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:33 PM | Show all posts
itu diaa...
milf tu  
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:36 PM | Show all posts
apa askar TUDM tu tengok kat cikgu yg dah nak pencen tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:36 PM | Show all posts
ceh!!...pngkat ank tu...donia donia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:42 PM | Show all posts
lama  sgt   laki  dia  pegi   outstation    .....   
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:44 PM | Show all posts
segera! kita perlu tubuhkan Jawatankuasa Khas menangani urusan khelawat para guru, mereka banyak jasanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:45 PM | Show all posts
Cik gu ajar part time la .hu hu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:47 PM | Show all posts
termasuk perangkap ke camne?

selera ke lelaki tu ngan pompuan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:52 PM | Show all posts
cikgu gersang kut...selalu kena tinggal...memalukan nenek guru je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:58 PM | Show all posts
Patut kedah cepat2 implemenkan hudud kedah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:58 PM | Show all posts
cikgu tuh ajar tusyen kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 10:03 PM | Show all posts
cikgu tuh ajar tusyen kot
cik.panda Post at 12-4-2010 20:58

Tusyen   ape  gaknya ? :re:
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 10:06 PM | Show all posts
Tusyen   ape  gaknya ? :re:
mahathirGX Post at 12-4-2010 22:03

sex education subject
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119174s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list