CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 29271|Reply: 330

Cikgu Wanita 47 Tahun Kena Tangkap Khalwat

[Copy link]
Post time 12-4-2010 09:03 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Cikgu wanita umur 47 tahun kena tangkap khalwat dengan Pegawai TUDM berusia 24 tahun di sebuah rumah di Alor Star jam 4.00 petang tadi. Laki cikgu tu outstation luar negeri. Macam-macam hal..Berita TV3 tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:04 PM | Show all posts | Share
tahniah kat pempuan kertu tu...selamat jalan juliet...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:07 PM | Show all posts | Share
47 tahun?

adusssssssssssssssssssssss..... main ngan 24?

23 tahun beza... macam taraf anak dah tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:11 PM | Show all posts | Share
laki tuh tuisyen kotttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:11 PM | Show all posts | Share
laki tuh tuisyen kotttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:15 PM | Show all posts | Share
cikgu-cikgu ni memang penipu, kata banyak keja, tapi banyak masa untuk kelawat, kena tangkap pukul 4pm, maknanya pukul 2 atau 3pm dia dah balik umah
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:20 PM | Show all posts | Share
cikgu-cikgu ni memang penipu, kata banyak keja, tapi banyak masa untuk kelawat, kena tangkap pukul 4pm, maknanya pukul 2 atau 3pm dia dah balik umah
pyropura Post at 12-4-2010 21:15



inilah akibatnya apabila cikgu bimbo menggatal menggedik

dengan laki orang dalam forum
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:26 PM | Show all posts | Share
kah2, cikgu kehulur kehilir gersang-- dah taraf nenek dah ni-- orang umur cmni nak gi haji, die nak cr laki muda
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:27 PM | Show all posts | Share
Thread ala ala macam menyambut kepulangan aku je......
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:27 PM | Show all posts | Share
Thread ala ala macam menyambut kepulangan aku je......
stinger_attack Post at 12-4-2010 21:27


welkam bek, welkam bek
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:30 PM | Show all posts | Share
inilah akibatnya apabila cikgu bimbo menggatal menggedik

dengan laki orang dalam forum
AinFarisya Post at 12-4-2010 21:20


Macam tempted je nak kasi tambah flavor to this post...ah tunggu dulu lah.......selow selow........
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:30 PM | Show all posts | Share
Cikgu wanita umur 47 tahun kena tangkap khalwat dengan Pegawai TUDM berusia 24 tahun di sebuah rumah di Alor Star jam 4.00 petang tadi. Laki cikgu tu outstation luar negeri. Macam-macam hal..Berita TV ...
specter Post at 12-4-2010 20:03

Mcm  mana   keadaan  wanita     tu  ketika     ditangkap   ....   dia  pakai  purdah   ker?   maklum ler   negeri  isle
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:32 PM | Show all posts | Share
Cikgu wanita umur 47 tahun kena tangkap khalwat dengan Pegawai TUDM berusia 24 tahun di sebuah rumah di Alor Star jam 4.00 petang tadi. Laki cikgu tu outstation luar negeri. Macam-macam hal..Berita TV ...
specter Post at 12-4-2010 21:03
harap cikgu nie bukan forumer CARI.com....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:33 PM | Show all posts | Share
itu diaa...
milf tu  
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:36 PM | Show all posts | Share
apa askar TUDM tu tengok kat cikgu yg dah nak pencen tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:36 PM | Show all posts | Share
ceh!!...pngkat ank tu...donia donia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:42 PM | Show all posts | Share
lama  sgt   laki  dia  pegi   outstation    .....   
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:44 PM | Show all posts | Share
segera! kita perlu tubuhkan Jawatankuasa Khas menangani urusan khelawat para guru, mereka banyak jasanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:45 PM | Show all posts | Share
Cik gu ajar part time la .hu hu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:47 PM | Show all posts | Share
termasuk perangkap ke camne?

selera ke lelaki tu ngan pompuan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:52 PM | Show all posts | Share
cikgu gersang kut...selalu kena tinggal...memalukan nenek guru je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:58 PM | Show all posts | Share
Patut kedah cepat2 implemenkan hudud kedah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 09:58 PM | Show all posts | Share
cikgu tuh ajar tusyen kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 10:03 PM | Show all posts | Share
cikgu tuh ajar tusyen kot
cik.panda Post at 12-4-2010 20:58

Tusyen   ape  gaknya ? :re:
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 10:06 PM | Show all posts | Share
Tusyen   ape  gaknya ? :re:
mahathirGX Post at 12-4-2010 22:03

sex education subject
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

24-5-2015 08:54 PM GMT+8 , Processed in 0.256925 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list