CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 10621|Reply: 8

Mencari Pembekal/Pemborong Alat Jahitan dan Kraf

[Copy link]
Post time 5-4-2011 07:55 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Assalamualaikum
Sy nak cari pembekal barangan craft dan alat2 jahitan. Antara cth barang yg dicari ialah:
1. felt
2. hair clip
3. butang yg colourful dan pelbagai corak yg comel2
4. ribbon
5. eyelet ring
6. HP strap

dan lain2 lg alatan jahitan kraf yg sewaktu dgnnye dgn harga brong..
x lupa jg pemborong fridge magnet

terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 11:50 AM | Show all posts | Share
boleh tgk2 kat lorong haji taib
kat situ banyak kedai jahitan cina yg jual borong
kalau beli 1pun dorg kasi diskaun
kalau beli banyak lagi banyak diskaun
kene rajin jejalan masuk 1-1 kedai utk compare price
cuma 1 je aku tak berapa suka pekerja indon kat situ tak paham barang apa yg kita nak
then dorg akan cakap barang tu takde
padahal ada je jual bila tanya ngan tokey dia
lepas tu sekor2 mmg tak mesra alam mcm la kita ni mintak nak  beli free
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 11:58 AM | Show all posts | Share
kt kedai tu ade juai beads jgk ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2011 12:00 PM | Show all posts | Share
owh lorong hj taib...ok3...
semangat sket bile dh taw tmpt ni...
terima kasih beritahu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 05:11 PM | Show all posts | Share
in:
beads ada jual...mcm2 ada
ada kedai yg up to date ada yg tak
kene rajin jejalan
price pun not bad
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 05:15 PM | Show all posts | Share
haaaa saya pon sdg cr bnda2 ni..tp nak g lorong hj taib tuu alaaahaaii...nak ajak sape nih??????
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2011 10:46 AM | Show all posts | Share
ohhh tq2 sye mencari kain felt...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2011 12:28 AM | Show all posts | Share
oyeke? harus kene ronda 1 hari je area situ.. dekat jgk la ngan opis.. tapi tak pernah la ronda2 area situ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2013 03:01 PM | Show all posts | Share
boleh tgk kat FB : tomei nomei  https://www.facebook.com/pages/T ... 41994661631?fref=ts
dia jual retail
tapi klu nak borong pun boleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

3-9-2015 12:24 PM GMT+8 , Processed in 0.256524 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list