Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
13355
View
8
Reply

Mencari Pembekal/Pemborong Alat Jahitan dan Kraf

[Copy link]

Author: one_piece       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-4-2011 07:55 AM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum
Sy nak cari pembekal barangan craft dan alat2 jahitan. Antara cth barang yg dicari ialah:
1. felt
2. hair clip
3. butang yg colourful dan pelbagai corak yg comel2
4. ribbon
5. eyelet ring
6. HP strap

dan lain2 lg alatan jahitan kraf yg sewaktu dgnnye dgn harga brong..
x lupa jg pemborong fridge magnet

terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 11:50 AM | Show all posts
boleh tgk2 kat lorong haji taib
kat situ banyak kedai jahitan cina yg jual borong
kalau beli 1pun dorg kasi diskaun
kalau beli banyak lagi banyak diskaun
kene rajin jejalan masuk 1-1 kedai utk compare price
cuma 1 je aku tak berapa suka pekerja indon kat situ tak paham barang apa yg kita nak
then dorg akan cakap barang tu takde
padahal ada je jual bila tanya ngan tokey dia
lepas tu sekor2 mmg tak mesra alam mcm la kita ni mintak nak  beli free
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 11:58 AM | Show all posts
kt kedai tu ade juai beads jgk ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2011 12:00 PM | Show all posts
owh lorong hj taib...ok3...
semangat sket bile dh taw tmpt ni...
terima kasih beritahu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 05:11 PM | Show all posts
in:
beads ada jual...mcm2 ada
ada kedai yg up to date ada yg tak
kene rajin jejalan
price pun not bad
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 05:15 PM | Show all posts
haaaa saya pon sdg cr bnda2 ni..tp nak g lorong hj taib tuu alaaahaaii...nak ajak sape nih??????
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2011 10:46 AM | Show all posts
ohhh tq2 sye mencari kain felt...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2011 12:28 AM | Show all posts
oyeke? harus kene ronda 1 hari je area situ.. dekat jgk la ngan opis.. tapi tak pernah la ronda2 area situ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2013 03:01 PM | Show all posts
boleh tgk kat FB : tomei nomei  https://www.facebook.com/pages/T ... 41994661631?fref=ts
dia jual retail
tapi klu nak borong pun boleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.225936s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list