Baju pengantin artis.. yang hazab & yang cantek!! - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 424046|Reply: 1580

Baju pengantin artis.. yang hazab & yang cantek!!

  [Copy link]
Post time 18-8-2011 01:52 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Meh la tepek pic baju2 pengantin artis yang hazab ke yang cantek ke..Dulu ada thread gambar artis mengayakan pakaian pengantin
tapi aku tak tau laa ada ke thread pengantin cantik n hazab kat forum gossip ni.
Kalau xde meh la kta tepek beramai..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:11 PM | Show all posts | Share
ngko la yang tepek tu....setakat bukak tp kosong, baik tutuppppppppp:@
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:12 PM | Show all posts | Share
mek ker yang nak kena sedekah gambo lagi?? huhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:13 PM | Show all posts | Share
mek ker yang nak kena sedekah gambo lagi?? huhuuu
samshik Post at 18-8-2011 14:12


cam biasalah uols!! lagi mau tanya!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:13 PM | Show all posts | Share
meh la mek layan kan k???
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:13 PM | Show all posts | Share
bukan ke dah ada thread mcm ni seblom ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:14 PM | Show all posts | Share
nana- arwah faisal

baju man kajang

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:16 PM | Show all posts | Share


elyana.. my faveret!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:16 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:17 PM | Show all posts | Share
nabila

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:17 PM | Show all posts | Share


elyana lg!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:17 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:18 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:18 PM | Show all posts | Share


kalu mek kata baju pengantin yg azab bole x??
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:19 PM | Show all posts | Share
bagi aku pakaian pengantin yang paling hazab yang penah aku tgk ialah semasa hani mohsin dengan tiara kahwin dulu..headgear tiara sangat besar dan kelakar uolsss

mek sam kalau ada gamba tepek la yek
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:20 PM | Show all posts | Share
radzuwan radzwill

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:20 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:21 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:21 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:23 PM | Show all posts | Share
cam biasalah uols!! lagi mau tanya!!
elorna Post at 18-8-2011 14:13



    yela.. mek yang menjalankan tugass!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:25 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:25 PM | Show all posts | Share
yela.. mek yang menjalankan tugass!!!
samshik Post at 18-8-2011 14:23


mek ada tolong hoccay!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:25 PM | Show all posts | Share
ni hah..berjaya jugak aku google
pakaian pengantin yg paling hazab penah aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:27 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by vit_agen at 18-8-2011 15:14

layan je coci mata.......
si marion nye bj nikah gojes





Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 02:25 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-7-2015 04:17 AM GMT+8 , Processed in 0.195490 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list