CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: beta_carotene

Anak Normah Damanhuri - Mr World Malaysia 2012

[Copy link]
Post time 6-11-2012 12:55 AM | Show all posts | Share
exotic, stok2 muka model antarabanga
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 01:14 AM | Show all posts | Share
iols geli tgk org pakai blazer pastu nampak dada bagai..geli laaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 01:51 AM | Show all posts | Share
-mama- posted on 5-11-2012 10:23 PM
muka x tasty mana..
tp bdn lampai so seksi ...

kj lagi lampai ensem nk mamposssssssssssssssssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 07:16 AM | Show all posts | Share
ada harapan x?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 07:27 AM | Show all posts | Share
Muka gayah

Like mother like son
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 08:07 AM | Show all posts | Share
#1
Update Contestant:


Argentina - Frank Bellotti (26 y/o)
186cm




Bolivia - Kristof Michalsky (21 y/o)
186cm




Mister Brazil - William Rech (25 y/o)
180cm




Mister Canada - Frankie Cena (21 y/o)
175cm



Mister Ireland - Leo Delaney (22 y/o)
183cm



Mister Mexico - Enrique Ramrez Mayagoitia (26 y/o)
190cm



Mister Spain - Alvaro Villanueva Santos (21 y/o)
189cm



Mister Puerto Rico - Alberto Cerro (23 y/o)
178cm



Mister Venezuela - Jesus Zambrano (22 y/o)
189cm




P/s : iol tepek peserta yg semenggah jah...
Last edited by RatuDunia94 on 7-11-2012 09:27 PM

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 08:55 AM | Show all posts | Share
#2
Update Contestant :


Mister Colombia - Francisco Escobar (21 y/o)
183cm



Germany - Alessandro Izzo (21 y/o)
184cm




Italy - Fabio Rondinelli (27 y/o)
190cm




Mister Lebanon - Rodolphe Abi Nader (20 y/o)
185cm




Netherlands - Bas Gosewisch (22 y/o)
189cm




Mister Peru - Rodrigo Fernandini (21 y/o)
180cm




Vietnam - Trương Nam Thnh (21 y/o)
183cm





P/s : iol tepek peserta yg semenggah jah...
Last edited by RatuDunia94 on 7-11-2012 12:27 AM

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:24 AM | Show all posts | Share
bapak dia orang ape? time pakai songkok tu yg plg suci n normal look..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:33 AM | Show all posts | Share
nurkasih74 posted on 6-11-2012 09:24 AM
bapak dia orang ape? time pakai songkok tu yg plg suci n normal look..

Boleh ceritakan sedikit mengenai diri Ahya?

Nama penuh saya adalah Ahya Ulumuddin bin Rosli dan saya dilahirkan pada 30 Mac tahun 1987. Saya berasal dari Gombak dan pernah bersekolah di Sekolah Menengah Batu Muda, Gombak sebelum menyambung pengajian di Politeknik Seberang Perai, Pulau Pinang dalam jurusan Kejuruteraan Mekanikal. Hobi saya adalah berenang, work out di gim dan melepak bersama rakan-rakan.

so i guess bapak dia malay..


Sumber : EH!

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:34 AM | Show all posts | Share
tingginya..i loikeeeeeeee!!! ramai antara kita yg x tau beza hensem n exotic..nak jd model x semestinya kena hensem..exotic tu yg dicari..bibir extra umphh kaa, muka persegi kaa, muka very the dolly look kaa, etc..

Penah tgk model pompuan Alex Wek? itam gilerrrrr..tp itu yg exotic nya
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:35 AM | Show all posts | Share
wow! wow wow!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:40 AM | Show all posts | Share
shop_girl posted on 6-11-2012 09:34 AM
tingginya..i loikeeeeeeee!!! ramai antara kita yg x tau beza hensem n exotic..nak jd model x semesti ...

so setuju! lagi2 kalau jurinye mat salleh.. dorang lg suka org2 asia hantar wakil yg betul2 pure.. setakat hantar mixed, kokesen dorang x heran sbb kat negara dorang berlambak...

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:43 AM | Show all posts | Share
mister spain

come to mama
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:43 AM | Show all posts | Share
cuci mata...cuci mata
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:49 AM | Show all posts | Share
semarttttttttttt dowhhh

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 10:13 AM | Show all posts | Share
mister belanda tuh..rembes sngt..stock2 macam mixed ngan japanese..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 10:17 AM | Show all posts | Share
mistaaa spain hensemmmm....
tp ni lagi ensemmmm...



Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 10:28 AM | Show all posts | Share
sapa dok spam muker KJ lgk dalam thread neh..aku chantas! sudah2..offtopik!



Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 10:32 AM | Show all posts | Share
tolong lah gelinyer memasing....hot celah maner tatau la...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 10:38 AM | Show all posts | Share
MelahJanda posted on 6-11-2012 09:43 AM
mister spain

come to mama

mr. brazil



te quiero mi amore


best nyer tred ni kak melah
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 10:48 AM | Show all posts | Share
muka-mexico netherland

body- mexico peru


so total pakej mexico
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 11:44 AM | Show all posts | Share
muka pas potosop bolehla..nmpakla model skeett..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 11:52 AM | Show all posts | Share
korg...umah family depa ni dekat ngan umah aku....aku selalu nampak mamat ni life in concert.....dia mmg sgt tinggi dan hensem....tapi aku selalu nampak dia pakai proper baju...so x tau laa body dia ketak2 ke camne...hahahaha.....
umah aku apartment..so klu nampak pun dalam lif or selisih kat bawah jer....

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 02:31 PM | Show all posts | Share
dahliateck posted on 6-11-2012 10:38 AM
mr. brazil

humanghai..
mister berazehillllll
encem siot

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 02:49 PM | Show all posts | Share
skymania posted on 6-11-2012 10:28 AM
sapa dok spam muker KJ lgk dalam thread neh..aku chantas! sudah2..offtopik!

alaaaaa.....tapi KJ sangat hesem.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

22-5-2015 04:26 PM GMT+8 , Processed in 0.274430 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list