CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
"Friday 22 Aug-National Mourning Day : Mourning For MH17 Victims......."
Show: 27938|Reply: 11

[KOSMETIK] Nour Ain Skincare ~ (Pengalaman tukar2 skincare dan tumbuh jerawat, jom baca)

[Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 20-1-2013 01:39 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Assalamualaikum...
Sekarang ni produk yg makin dikenali ramai iaitu Nour Ain Skincare telah mendapat tempat dihati ramai penduduk Malaysia, ramai yang berpuas hati dengan produk tempatan ni...


Kepada sesiapa yang ingin mencuba produk Nour Ain Skincare, mesti rasa sangat2 berpuas hati, insyaAllah, dalam ramai-ramai pengguna skincare Nour Ain ni, jarang sekali mendapat komen yang negatif, dan ireen tengok rata-rata pengguna Nour Ain Skincare mendapat kesan setelah 5 hari penggunaan dan kebanyakannya kulit bertambah cerah!!!  

Terus terang Ireen katakan yang Ireen jenis yang susah nak percaya sesuatu produk, Ireen juga lebih menyokong produk tempatan dan Ireen bangga sebab rasanya ni kali pertama Ireen jumpa produk yg berkesan dan dibuat di Malaysia.


Kenapa produk Nour Ain Skincare menjadi pilihan?


~Made in Malaysia, dikilangkan di Tikam Batu, Kedah... (Bukan produk yang ambil di negara lain dan packaging disini, No..No..No yer)

~Buatan tempatan(Bumiputera), orang ISLAM yang buat

~Dibuat daripada HERBA,MINYAK KELAPA DARA,MINYAK ZAITUN DAN LEMON CITRUS (Tidak mengandungi bahan yg merbahaya)


~Jaminan 100 % tiada berlaku pengelupasan!! (Ini serius, ramai yang dah buktikan produk ni tidak ada pengelupasan)


~Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT (Jerawat especially, Jeragat, Kulit Kusam, Kulit Kering, Kulit Gelap, Parut-parut dan bekas-bekas jerawat)


~Sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN

~Kesan seawal 3 HARI, majoriti 5 HARI, rata-rata dalam tempoh 2 MINGGU dah nampak kesan

~HALAL

~Ada Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

~MURAH dan sangat berpuas hati dengan penggunaan 1 set, MINIMUM penggunaan 1 set ialah 1 1/2 Bulan


(30/7/2013) Testimoni diri sendiri, pengakuan diri sendiri
Lepas dah pakai produk Nour Ain berbulan-bulan, mmg kulit dah jadi cantik sgt2, lepastu ireen saja2 teringin nk tukar produk lain, al-maklumlah perempuan, dpt je tgk produk ni artis pakai, mmg nak pakai la konon jd lg cntik, last2, jerawat batu besar2 lebih drpd 10 biji, mmg jenis jerawat batu muncul start dari bawah rahang dagu tu, makin lama makin naik ke sebelah kening, mmg sakit, malu nk jumpa org dsb last2, pakai balik produk nour ain, mmg ternyata xsampai seminggu jerawat batu besar2 tu makin kecut. Ya Allah, alhamdulillah sgt2, dlm masa yg singkat je pun xsangka produk nour ain jugak yg terbaik, bantu kulit ireen tanpa pengelupasan.. Skrg ni, xsemestinya produk mahal atau artis pakai sesuai dgn kulit kt, yg penting, produk nour ain sgt selamat dan terdiri drpd bahan2 semulajadi mcm minyak zaitun, minyak kelapa dara dll. td sy ada ternampak gbr pengasas produk nour ain ni, pn rohana, umur 57 tahun, maaf xingat dah kat fb sapa tp mmg cantiklaa kulit dia, xde jeragat langsung, licin je, mmg real kulit dia camtu.. sesiapa yg berminat nk beli produk nour ain kat ireen, better bbm/sms/whatsapp trus ye, if nak tau atau tgk jerawat ireen yg pakai salah produk ni lbh lanjut bleyla text ireen, ireen blh je share





A) COMPLETE SET (RM100+RM6/RM10 postage)
1) Sabun Nour Ain (50 gm)
(Loose-RM14)
2) Day Cream-UV Foundation (10 gm)
3) Night Cream (5 gm)
4) Toner (100 ml)(Loose-RM30)
5) Serum Vitamin C (10 ml)(Loose-RM22)




B) 3 in 1 SET (RM56+RM6/RM10 postage) (Tanpa Seum & Toner)
1) Sabun Nour Ain (50 gm)

2) Day Cream-UV Foundation (10 gm)
3) Night Cream (5 gm)




c) EKSLUSIF SET (RM150+RM6/RM10 postage)
1) Sabun Nour Ain (50 gm)
(Loose-RM14)
2) Day Cream-UV Foundation (15 gm) (Loose-RM30)
3) Night Cream (10 gm)(Loose-RM40)
4) Toner (100 ml)(Loose-RM30)
5) Serum Vitamin C (10 ml)(Loose-RM22)

D) SERUM Vitamin c (LARGE-30ml) - RM66

E) SKIN&BODY MIST From Argan Oil (50ml)-RM62

F) Multi-V CREAM (untuk jeragat-10gm)-RM50

G) D5 COLLAGEN NOUR AIN (minuman)-RM180

BERMINAT??
Sila

~ SMS/WhatsApp Ireen (019-246 2128)

~ INSTAGRAM - ireenmiashoppe

n.jpg
elsuhaz.png
284091_395303220536187_2054592476_n.jpg
269072_388297404570102_2125320369_n.jpg
574659_381734478559728_1422494844_n.jpg
564457_394841617249014_2061184570_n.jpg
546765_434085933324582_126555591_n.jpg
306046_412543482145494_180781308_n.jpg
292056_381734405226402_461167518_n.jpg
216824_381734501893059_2063568280_n.jpg
18326_413048145428361_649710030_n.jpg

Kulit bertambah cerah selepas menggunkan Nour Ain Skincare

Kulit bertambah cerah selepas menggunkan Nour Ain Skincare

pakaging area.. GAMBAR ADALAH HAK MILIK Nour Ain Beauty Care_Fasihah & Elsuhaz (M) Sdn Bhd

pakaging area..  GAMBAR ADALAH HAK MILIK Nour Ain Beauty Care_Fasihah & Elsuhaz (M) Sdn Bhd

kebersihan amat diutamakan.. GAMBAR ADALAH HAK MILIK Nour Ain Beauty Care_Fasihah & Elsuhaz (M) S ...

kebersihan amat diutamakan..  GAMBAR ADALAH HAK MILIK Nour Ain Beauty Care_Fasihah & Elsuhaz (M) S ...

proses membentuk sabun sedang dijalankan.. GAMBAR ADALAH HAK MILIK Nour Ain Beauty Care_Fasihah & ...

proses membentuk sabun sedang dijalankan..  GAMBAR ADALAH HAK MILIK Nour Ain Beauty Care_Fasihah & ...

Mesin yang digunakan untuk membentuk sabun.. GAMBAR ADALAH HAK MILIK Nour Ain Beauty Care_Fasihah ...

Mesin yang digunakan untuk membentuk sabun..  GAMBAR ADALAH HAK MILIK Nour Ain Beauty Care_Fasihah   ...



A. BEAUTY SOAP (NOT120503661K) - 60gKandungan : Water,Cocos Nucifera Oil,Olive Oil
*Bertindak sebagai agen pembersih
*Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
*Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
*Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyinkirkan kotoran yang terpendam
*Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
*Sesuai untuk lelaki dan wanita,remaja dan dewasa

Cara penggunaan:
*Pemakaian secara 2 kali sehari (Pagi & Malam)

Tips:
*Bagi yang ada masalah kulit yg nipis disebabkan oleh pemaikaian produk yg ada bahan kimia bahaya yg kuat sebelum pakai Nour Ain,
minggu pertama cuma pakai sabun sahaja bagi melembapkan dan memulihkan sel epidermis kulit.

Harga:
*RM14 (WM)
*RM17 (EM)






B. NIGHT CREAM (NOT120506492K) - 10g
*Sangat berkesan untuk meredakan,memudarkan dan menghilangkan jerawat juga jeragat dan anti kedutan
*Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
*Menyingkirkan garis halus kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain
*Sesuai untuk lelaki & wanita, remaja & dewasa
*Tanpa pengelupasan untuk kulit normal
Cara penggunaan:
*Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas penggunaan Nour Ain Beauty Soap
*Pastikan wajah dalam keadaan lembap

Tips:
*Sekiranya kulit anda mempunyai jerawat, lebihkan sedikit krim malam ini ke atas jerawat tersebut

Harga:
*RM40 (WM)
*RM45 (EM)







C. UV FOUNDATION (NOT110903959K) - 10g
*Diperkaya dengan ramuan semulajadi
*Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
*Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
*Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
*Sesuai bagi semua jenis kulit
Cara penggunaan:
*Ratakan krim keseluruhan wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari. (Pagi atau petang)

Tips:
*Tidak ada masalah jika anda ingin memakai bedak selepas memakai UV Foundation

Harga:
*RM30 (WM)
*RM35 (EM)






D. VITA-C SERUM (NOT120503660K) - 10ml / 30ml
*Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
*Mampu mengatasi masalah radangan kulit
*Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
*Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap,bebas dari garis halus dan kedutan (anti penuaan,tanpa suntikan)
Cara penggunaan:
*Sapu pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher. Biarkan beberapa saat hingga meresapkan pada seluruh kulit sepenuhnya.
*Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit

Tips:
*Untuk lebih jimat dalam penggunaan serum, anda boleh spraykan toner pada muka tanpa menggunakan kapas.
*Kulit akan menjadi lembap/basah dan titikkan dalam 2-3 titik pada wajah dan sapu serum yang telah bercampur dengan toner pada wajah sehingga rata.

Harga:
10ml                           30ml
*RM22 (WM)                *RM66 (WM)
*RM24 (EM)                 *RM72 (EM)




E. FACIAL TONER (NOT110903959K) - 100ml
*Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kulit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dang mendinginkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup kembali pori-pori kulit serta mengembalikan kelembutan kulit wajah.
Cara penggunaan:
*Selepas membersih muka dengan Sabun Herba Nour Ain, semburkan Toner pada keseluruhan kulit wajah dan ratakan dengan kapas muka.

Tips:
*Jika kulit anda berminyak, anda boleh membersihkan kulit anda dengan menggunakan toner sahaja untuk mengembalikan kesegaran kulit.

Harga:
*RM30 (WM)
*RM35 (EM)






F. MULTI-V CREAM (NOT120600653K) - 10gm
*Menghilangkan garis-garis halus pada wajah
*Menambahkan kolagen pada kulit wajah

*Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit*efektif menahan paparan sinar ultraviolet sehingga kulit tetap terlindung, menjaga kesegaran kulit dan mencegah penuaan.
*Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit

*Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads,blackheads,parut & Kulit kering
*Dapat atasi masalah kelesuan
*Mencegah penuaan akibat serangan radikal bebas serta menghalang sinaran matahari yang boleh menimbulkan gangguan kulit.
Cara penggunaan:
*Sapukan nipis pada wajah dan leher(malam sahaja) selepas penggunaan Nour Ain Beauty Soap.
*Pastikan wajah dalam keadaan lembap

Tips:
*Multi-V Cream amat sesuai untuk individu yang mempunyai masalah jeragat.
*Jika anda mempunyai Night Cream dan multi-V Cream, selang selikan penggunaan pada waktu malam. Contohnya, malam ini menggunakan Night Cream, malam esok pula menggunakan Multi-V Cream, malam seterusnya night cream, dan seterusnya

Harga:
*RM40 (WM)
*RM45 (EM)





G. SKIN & BODY OIL MIST (NOT130406465KK) - 50ml
*Menegangkan kembali kulit yang kedut dan anti kedutan.
*Melembapkan dan memutihkan kulit..

*Membantu mencerahkan kulit
*Menjadikan kulit sentiasa lembut dan halus.        
*Menghalang kulit dari terkena sinaran UVA/UVB
*sesuai bagi keseluruhan kulit tubuh dan wajah.
*Sesuai bagi semua golongna wanita dan lelaki.
Cara penggunaan:
*Hanya dengan spray sahaja pada bahagian kulit, dan ratakan dengan mudah ia meresap..membuat kulit lebih lembut, cerah dan kulit semakin cantik.
*Jika penggunaan di wajah, spraykan selepas pemakaian toner. Kemudian baru sapukan Day Cream atau Night Cream.

Tips:
*Skin & Body Oil Mist sangat sesuai untuk individu yang mempunyai masalah kulit muka yang berbelak (wajah yang berbelang akibat sinaran matahari)

Harga:
*RM62 (WM)
*RM67 (EM)
Terbaru dari Nour Ain 'SKIN & BODY OIL MIST' berasaskan minyak argan, kaya dgn vitamin E khas untuk kulit dan ianya diimport khas dari Morocco!  





.
H. De`5 Kolagen - 21 sachet + shaker
*Kolagen berfungsi mengekalkan kecergasan dan meningkatkan keanjalan kulit.
*Kolegn menggalakkan metabolisma kulit dan mengekalkan kulit bebas dari kekusaman.
*Mengurangkan kedutan dan meningkatkan ketegangan kulit.
*protein utama tisu penyambung yang menggalakkan kesihatan sendi dan tulang.
*Buah delima boleh mnegelakkan penyakit jantung, memperlahankan kanser prostat, dan mengurangkan risiko barah kulit.
*Buah delima mempunyai ciri-ciri anti radang yang mempercepatkan proses penyembuhan kulit dan membantu dalam meningkatkan dan memperkukuhkan sistem imun.
*Buah delima kaya dengan kandungan anti-oksidan, Alpha-Hydroxy Acids, Vitamin C yang membantu membaiki kulit dan proses regenerasi, melambatkan penuaan dan mencegah jerawat.
*Ekstrak Pueraria Mirifica membantu menegangkan payudara manakala vitamin yang pelbagai membantu mengekalkan kesihatan.
*Ekstrak oren diperkaya dengan Vitamin C & A dan membantu mengekalkan dan kekuatan sistem imun.
*Ia dapat mencegah kanser, kepeanatan, jangkitan kulit, terbakar, virus, jangkitan bakteria, sakit kepala dan tekanan.

Fungsi keseluruhan:
*Minuman De`5 Kolagen dapat membantu menegangkan kulit dalam masa 1 minggu, memberi kesan memutih, melembutkan kulit, anti penuaan (mengurangkan kedutan), meningkatkan keanjalan kulit dan mencerahkan kulit. Di samping itu, ia juga dapat menambah tenaga selepas pengambilannya.
*Tambahan : Minuman De`5 kolagen boleh membantu badan melalui proses detoksifikasi, selain dapat menguruskan badan selepas pengambilan 1-2 kotak. Produk ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisma dan kekal sihat kerana mengandungi pelbagai jenis vitamin.
Cara penggunaan:
*Campurkan air suam / air sejuk 100ml - 150ml ke dalam shaker bersama 1 sachet De`5 Kolagen
*Minum pada waktu pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur

Harga:
*RM180 (WM)
*RM190 (EM)






























Last edited by ireen90 on 7-4-2014 03:59 PM

Exclusive Set RM125 Include : i. Beauty Soap (50gm) ii. UV Foundation (15gm) iii. Night Cream (10g ...

Exclusive Set RM125 Include : i. Beauty Soap (50gm)  ii. UV Foundation (15gm)  iii. Night Cream (10g ...

Trial Set RM52 Include : i. Beauty Soap (50gm) ii. UV Foundation (10gm) iii. Night Cream (5gm)

Trial Set RM52 Include : i. Beauty Soap (50gm)  ii. UV Foundation (10gm)  iii. Night Cream (5gm)
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 29-1-2013 04:44 PM |All posts
aiseh gmbr testimoni kita pn ada ekk
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 3-3-2013 02:29 PM |All posts
nak tny la.. i baru pkai nour ain ni... tp pas sehari (dah pkai semua item) muka i jd merah2 mcm baru pas blk dr pulau and gatal2...
mmg mcm ni ke effectnye? or sbb i pkai produk baru tanpa gap dgn produk lama? or i mmg xsesuai dgn produk ni? i jd konpius sbb kawan i pkai xde plak effect camni?
JangGeunSeuk:-*
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 25-6-2013 04:39 PM |All posts
tokyojuliet posted on 3-3-2013 02:29 PM
nak tny la.. i baru pkai nour ain ni... tp pas sehari (dah pkai semua item) muka i jd merah2 mcm bar ...

nak tanya.. masih guna lagi x produk nour ain??
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 14-11-2013 11:40 AM |All posts
tokyojuliet posted on 3-3-2013 02:29 PM
nak tny la.. i baru pkai nour ain ni... tp pas sehari (dah pkai semua item) muka i jd merah2 mcm bar ...

Ni pendapat sy lah..sy rase kan..sbb awk xgap dgn produk lame...sbb sy pn penah jd...kulit sy kat pipi merekah bile pakai cream malam...lepas 1st day pakai merekah...sakit jgn cakap lah...pastu mlm kedua try pakai lagi...sakittt sangattt sampai nk menangis...muke jd panas..merah mcm kene bakar..pastu sy tak tahan..sy cuci balik muke..then tido tanpa pakai cream malam tu...tp day cream sy pakai..sbb xsakit kan..hehe

Lepas tu malam seterusnya sy xpakai night cream dh..dkt 3,4 ke 5 hari mcm tu...kire dlm seminggu lah..sementara nk hilangkan merekah tu...sbb sy perasan makain hari makin kurang merekah tu..die kering skit2..kalau tak..sy nk gerak2 kan muke ke pipi pn rase sakit...

Bile dh sembuh merekah kat pipi sy tu..sy xputus asa..sy try pakai balik cream malam...mule2 sy pakai skit...kat dagu je dulu..pastu pipi sebelah je...hehe mcm klaka pulak bile igt balik...tapi end up..Alhamdulillah..makin hari bile rekahan tu dh hilang sy pakai macam biase...and Alhamdulillah skang kulit sy dh totally ok...dh xde parut jerawat apatah lagi jerawat...hehe..

Skang dh bersih, cerah...mmg sy puas hati sgt dgn produk Nour Ain ni...sekarang sy pakai set lengkap..owhh tapi satu je..sy xpakai sabun die...sy pakai pencuci muke lain..hehe...tp itu pn dh alhamdulillah...nnt insya Allah nak try pakai sabun die pulak...sbb dy ni kureng skit guna sabun jenis ketul ni...kulit sy mcm xsesuai sgt pakai pencuci muke jenis sabun ketul..maybe sbb PH tinggi kot...so lepas cuci rase kering...tp yg nour ain punya sy xtau..sbb sy pakai skali je dulu..pastu belum ade keberanian nk pakai...maybe one day...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-4-2014 12:15 PM |All posts
Salam, hyee, setelah sekian lama tak update, skrg ni barulah ada keberanian nak update gambar testimoni sendiri. heeee, tp kalau gambar ada jerawat ni kena tutup la sbb tak pakai tudung. Sampai sekarang mmg btul, ramai yang puas hati. Mula2 mmg ada yg xsesuai ikut individu mcm naik ruam2, tp tu sementara je. then bila teruskan pakai mmg sgt2 lain kulit dulu n skrg. nnt ireen update testimoni customer ireen lak. Sampai sekarang ireen pakai produk Nour Ain, kulit pun makin ok. Alhamdulillah.



Yang gambar selepas ni, mmg ok nampak mcm bak kulit telur je kann tapi sebenarnya parut-parut berlubang kulit tak rata n pori-pori besar masih ada lagi. Biasalah parut camtu mmg amik masa sikit nak baik.  Ireen tak pernah guna camera 360, tp mungkin kualiti kamera hp ireen tak berapa sharp sgt sbb tu xnampak sgt parut2 tu. Nak tau mcm mana ireen ratakan kulit parut-parut berlubang? Nanti ireen tunjuk


Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-4-2014 12:18 PM |All posts
Antara produk set paling diminati ramai, beza 2 set bawah nie, Night cream exclusive set lebih besar n lebih tahan lama (3-4 bulan) berbanding beauty set yg mampu tahan 1 bulan lebih sahaja

[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396838120835.jpg.html%5D[/URL][/img]

Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-4-2014 12:25 PM |All posts
[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396840085174.jpg.html%5D[/URL][/img]

Salah seorang testimoni customer ireen semalam
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-4-2014 12:39 PM |All posts
[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396837498123.jpg.html%5D[/URL][/img]

Siapa yang tgh consume Doulble Stem Cell, peluang untuk sesiapa yg beli mana-mana produk nour ain dengan ireen akan mendapat harga special price tanda penghargaan. Biasanya ireen bg free gift, kali ni lain ckit. ;)
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-4-2014 12:53 PM |All posts
[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396840218585.jpg.html%5D[/URL][/img]

[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396840522499.jpg.html%5D[/URL][/img]

Alang-alang nak bantu orang yg bermasalah kulit, minta maaf la yer sbb masukkan produk lain kat cni, cuma nak bg cadangan shj untuk sesiapa yang ada masalah parut berlubang atau pori-pori besar.
Sesiapa yang dah try mcm2 produk, mmg susah nak cari produk untuk parut berlubang n masalah pori2.
Nilah produk yang ireen cakap sebelum ni, Aura Beauty Perfect26.
Yang khas untuk kulit ABP Purple (khas utk lelaki atau perempuan yang belum kahwin) atau ABP Red (khas untuk wanita yg dah kahwin atau bercadang nk pregnant). Dlm 2 produk ni ada collagen, madu, habbatus sauda, apple stem cell dll untuk kulit.
Biar kita jaga luar n dalam barulah menjadi ;)


[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396839535873.jpg.html%5D[/URL][/img]

[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396839535873.jpg.html%5D[/URL][/img]

[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396839291151.jpg.html%5D[/URL][/img]

[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396839954089.jpg.html%5D[/URL][/img]
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-4-2014 12:57 PM |All posts
[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396840418943.jpg.html%5D[/URL][/img]

[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396840384313.jpg.html%5D[/URL][/img]

[img=300,300]%5BURL=http://s407.photobucket.com/user/shahireenucop/media/PhotoGrid_1396840329745.jpg.html%5D[/URL][/img]
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 17-8-2014 09:00 PM |All posts
Assalamualaikum Ireen
Fatin baru je beli skincare Nour Ain ni, set 3 in 1 + serum je.
Kulit Fatin ni jenis berminyak, pori terbuka, whiteheads, blackhead, parut jerawat dgn parut berlubang.
Nak tanya, apa tips-tips atau cara pakai produk Nour Ain ni untuk kulit berminyak ye?
Tak tahan la bila apply krim siang dia je, muka memang berminyak , berkilat habis. Huhu

Masuk harini baru hari ke-2 pakai.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 23-8-2014 01:40 AM , Processed in 0.251064 second(s), 25 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top