CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 34136|Reply: 683

[Jenayah] Video Seks Nurul Izzah pulakkkk... Lepas nie video seks Azmin, Khalid.

[Copy link]
Post time 26-3-2013 02:33 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

After Anwar, sex video of Nurul Izzah to be released soon, claims PKR                                
                                                
BY CLARA CHOOI
ASSISTANT NEWS EDITOR
March 26, 2013                        
                                                                                                                                                                                                
PETALING JAYA, March 26 After Datuk Seri Anwar Ibrahim, Umno cybertroopers are now planning an attack on his daughter, Nurul Izzah Anwar, with a lurid sex video meant to sully her squeaky clean image, Datuk Saifuddin Nasution alleged today.

The PKR secretary-general claimed he and several other leaders were invited by agents of Umno-BN for a preview of several photographs and two yet-to-be-released sex videos one allegedly of Nurul Izzah (picture), the MP for Lembah Pantai, and a second one of her father.

Saifuddin said the agents had also warned that more videos are currently under production to incriminate other key PKR leaders, including Selangor Mentri Besar Tan Sri Khalid Ibrahim.

According to a media report today, PKR deputy president Azmin Ali may also be implicated in a video.

It was a warning, a political threat... as a senior politician we know that the final purpose is to inflict maximum injury to the integrity of our leaders.

I dont know who they are but they seem to know a lot about video production, he told a press conference at the PKR headquarters here.

Last edited by Muntz on 27-3-2013 05:28 PM

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:35 PM | Show all posts | Share
Video seks Husam ader tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:36 PM | Show all posts | Share
ishhh...x baik laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:37 PM | Show all posts | Share
tak abis-abis jaja bideo porno....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:38 PM | Show all posts | Share
tukar je nama UMporNO
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:40 PM | Show all posts | Share
Vivid videos tamau amek umngok sebagai partnership ka since dah pakar buat video porno bagai, papagomok buleh jadi tuan director
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:40 PM | Show all posts | Share
Muntz posted on 26-3-2013 02:35 PM
Video seks Husam ader tak?

uols rembes kt husam ker?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:41 PM | Show all posts | Share
banyaknya bideo porno ahlul politik kat pasaran....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:42 PM | Show all posts | Share
pasni video seks wan azizah plak...pastu video seks ambiga, ntah apa2..

agaknya umno tunggu semo video seks dpt hits baru berani reveal PRU..

mmg bangsat sungguh umngok..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:42 PM | Show all posts | Share
Video seks TGNA ada tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:44 PM | Show all posts | Share
ntah pape la umno ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:44 PM | Show all posts | Share
UMNO BN promoter seks kotor
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:44 PM | Show all posts | Share
dulu ada rumours kan izzah ni affair dengan ezam kotak? sampai orang jumpa bersama kat hotel.. tapi orang kesian dia pompuan maka didiamkan aja..

maybe sebab izzah makin lantang maka mereka rasa dia dah cukup tough untuk hadapi this kind of cruelty... kalau video tu antara dia dgn husband sendiri apa nak jadi issue...



Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:45 PM | Show all posts | Share
sex video ni cuma berkesan masa zaman tun det je...skang ramai dah celik techonolgy...tak lagi terima bulat2
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:48 PM | Show all posts | Share
habeh satu famili ada bidio la pulakk
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:49 PM | Show all posts | Share
wah...kalau papabodoh ada video ni saya sanggup tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:51 PM | Show all posts | Share
teori sapa la yang diorang pegang ni? konon makin banyak video blue, makin org benci?

ingat dalam umno tu semua straight ke? kang aku reveal kang sape yg tak straight baru tau.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:52 PM | Show all posts | Share
Astaghfirullah.. ampunkan kami Ya Allah.. janganlah Kau perturunkan bala atas kejahilan sebahagian dari kami, Ya Allah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:52 PM | Show all posts | Share
Muntz posted on 26-3-2013 02:35 PM
Video seks Husam ader tak?

motif?



Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:53 PM | Show all posts | Share
dah tada modal......... modal seks je jd isu........ cikai tul pemikiran......
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:53 PM | Show all posts | Share
UMCOCK.UMPORNO..UMNGOK...ape lagi ye?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:54 PM | Show all posts | Share
UMNO bukan ajer parti pengganas melayu, malah parti bidio seks....

dah takder hala tuju nak bawa kemana negara.. modal seks dan upah bansga melayu jadi samseng jerk laa modal terakhir UMNO BN...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:55 PM | Show all posts | Share
mohon UMNO produce bidio lucah Hannah Yeoh plakkkk


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:55 PM | Show all posts | Share
adus.... satu family nak disongsangkan....

dasar politik itu kotor.. abis semua terpalit....

modal murahan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:56 PM | Show all posts | Share
so...mana video nya..jangan fitnah org tak baik...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

1-9-2015 09:47 AM GMT+8 , Processed in 0.705376 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list