CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 236412|Reply: 473

Tengku Bakar

  [Copy link]
Post time 22-5-2016 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi..
Pernah baca kat thread fazura,Tengku Bakar ni used to be Fazura nye bf..not sure sejauh mana kebenaran nya..
Tapi yg pasti til now depa berdua memang rapat..sama2 exercise...dlm insta dia(tbakar)..banyak gak pic Fazura..
And nampak sepadan. Cuma iola musykil sket status percintaan tbakar  ni ngan model Diana Moggie(instagram Dianamoggie juga..sekejap ada pic berdua..lepas tu ada balik..now ni dah x de dah gambar tbakar n diana ni kat ig masing2..nak low profile.kah..or dah putuskan..saper yg ada baca mana ke..leh share ye..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2016 08:37 AM | Show all posts
motip bubak thread x jura...tt kalo bukak pls put in the details..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Details sikit sbb x berapa familiar. Gosip para kenamaan? T. bakar ni dr mana asal usulnye. Kerabat mana. Kronologi. I malas nak google! Hehehe tq tt
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar mana gambar? :
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik ipar Datuk Seri H2O

Kerabat Pahang. Anak saudara SP.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambo? Details?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-5-2016 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
i ingat dgn model tu jugak. cantik kot minah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 06:31 PM | Show all posts
haiku replied at 22-5-2016 09:22 AM
Adik ipar Datuk Seri H2O

Kerabat Pahang. Anak saudara SP.

dia cousin jugak kepada hamzahalang husband nadia tu eh? sbb mcm pernah nampak gambar tbakar dgn hamzah's sister nina tu and ada hashtag cousin. kalau tak silap la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2016 06:45 PM | Show all posts
tbakar belah kanan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 08:17 PM | Show all posts
Kalo tgk kat ig, nampaknya tbakar ni boleh tahan bersosial ya. Selain si pajura tu ada jugak tayang gambar dgn retis lain mcm Arian grande, uqasha senrose dll.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 08:24 PM | Show all posts
rendah je dia.
siapa lagi retis dlm gf list dia?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 22-5-2016 08:24 PM
rendah je dia.
siapa lagi retis dlm gf list dia?

kan ex marsha milan londoh dlu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 10:12 PM | Show all posts
masa ni cik jura lim kenal tmj...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2016 08:18 AM | Show all posts
retis ni memang mencari kaum kerabat diRaja yer yang hendak dijadikan suami....  
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2016 09:37 AM | Show all posts
apa keje Tengku bakar ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2016 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu ke t bakar?
Muka marhaen jaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2016 12:32 PM | Show all posts
apedehal replied at 22-5-2016 09:18 PM
kan ex marsha milan londoh dlu

ingat kan marsha dlu kwn ngan laki FG..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2016 01:44 PM | Show all posts
Rase still dgn model tu lg...bln 2 kot ade kluar dlm majalah glam kalo tgk ig laa.tp br ni pun dorg still lepak ramai2 mcm ada mkn2 tu.cuma dia dgn faz totally bf je skrg.i
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 09:37 AM | Show all posts
lelaki ni tak silap kerabat negeri sembilan thats why nina karina adik hamzah alang panggil dia cousin,kan si nina kahwin dengan kerabat negeri sembilan..

pernah terserempak dengan tengku bakar ni dekat publika...tak da tinggi sangat,takde la rendah sangat..

not bad lah rupa,tapi kehidupan sosial dia boleh tahan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 11:07 AM | Show all posts
gf dia yang model to cucu TS leo moggie.iols suka diana tu..cantik...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:34 AM GMT+8 , Processed in 0.132171 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list