CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lavenderrr1

Tengku Bakar

  [Copy link]
Post time 24-5-2016 01:41 PM | Show all posts
Edited by rayna_raynes at 24-5-2016 01:43 PM

pajura lg sesuai dengan aidi amin hahahaha
kalau aidi masih dengan nisa mazbar,mohon pajura caras segera
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2016 04:26 PM | Show all posts
Tbakar mmg muka stok2 melayu jah..tapi dah kerabat kan..Nampak up la skit..glamer Tbakar sampai ada thread nii
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 04:30 PM | Show all posts
Belanja la gambar lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_curious replied at 24-5-2016 09:37 AM
lelaki ni tak silap kerabat negeri sembilan thats why nina karina adik hamzah alang panggil dia cous ...

taklah..tbakar ni kerabat pahang. ayahanda dia adik pd sultan pahang kalau xsilap la..kkk dia tg.marsela...wife hishamuddin hussein..zaman sekolahnya mmg nakal..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 05:28 PM | Show all posts
bape umur T.Bakar ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 06:25 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 24-5-2016 01:41 PM
pajura lg sesuai dengan aidi amin hahahaha
kalau aidi masih dengan nisa mazbar,mohon pajura caras s ...

Ingat ai je yang nampak Faz sesuai ngan aidi tu. Ada jugak orang fikir sama. mmg sesuai la kan faz and aidi dr segi rupa paras diaorg ni!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-5-2016 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 24-5-2016 06:25 PM
Ingat ai je yang nampak Faz sesuai ngan aidi tu. Ada jugak orang fikir sama. mmg sesuai la kan faz ...

sape aidi amin ni?...gugel keluar muka pakcik negro jah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 07:17 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 24-5-2016 01:41 PM
pajura lg sesuai dengan aidi amin hahahaha
kalau aidi masih dengan nisa mazbar,mohon pajura caras s ...

nisa mazbar dengan org baru sekarang kan?dah engaged rasenye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2016 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nisa mazbar dah cerai ke? Previously dia dah kahwin ada anak laki kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 01:52 AM | Show all posts
apedehal replied at 24-5-2016 06:47 PM
sape aidi amin ni?...gugel keluar muka pakcik negro jah

owner crossfit gym district13. selak balik gambar dalam benang ni. ada tu ha gambar aidi amin, faz and tbakar lepas workout.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 07:50 AM | Show all posts
apedehal replied at 24-5-2016 04:57 PM
taklah..tbakar ni kerabat pahang. ayahanda dia adik pd sultan pahang kalau xsilap la..kkk dia tg.m ...

hehe terima kasih betulkan
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 08:44 AM | Show all posts
carlalily replied at 24-5-2016 07:17 PM
nisa mazbar dengan org baru sekarang kan?dah engaged rasenye

serius? siapa? aku dah takde fb, so dah lama xtau pkembangan dia

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 08:44 AM | Show all posts
thehakims1 replied at 24-5-2016 09:00 PM
Nisa mazbar dah cerai ke? Previously dia dah kahwin ada anak laki kan

dah cerai dah lama. belum pg court lagi dah dengan aidi ni

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 08:46 AM | Show all posts
RooneyMara replied at 24-5-2016 06:25 PM
Ingat ai je yang nampak Faz sesuai ngan aidi tu. Ada jugak orang fikir sama. mmg sesuai la kan faz ...

khen. sama cantik sama padan gitu.
zaman dgn nisa dulu macam handsome and ostrich sangat

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 10:32 AM | Show all posts
rayna_raynes replied at 25-5-2016 08:44 AM
serius? siapa? aku dah takde fb, so dah lama xtau pkembangan dia

shazman nazri...a doc.. now dok post check in kt umah future MIL, Villa Serene Kiara...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 11:27 AM | Show all posts
carlalily replied at 25-5-2016 10:32 AM
shazman nazri...a doc.. now dok post check in kt umah future MIL, Villa Serene Kiara...

aaaaaaah.... okay. tau tau
banyak duit, itulah yang nisa suka.
bekas laki dulu tak cukup kaya nak sustain dia yang super high maintenance tu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-5-2016 11:30 AM | Show all posts


belakang tu bf baru nely kah? siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 25-5-2016 11:27 AM
aaaaaaah.... okay. tau tau
banyak duit, itulah yang nisa suka.
bekas laki dulu tak cukup kaya na ...

Meols.penah rembes jap dgn redzarul (ex hubby nisa)
Sbb hensem, cerdik , ngaji engineering kt france      
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 12:49 AM | Show all posts
untungnya jadi kerabat raja, suma sudi menempek...  
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 09:18 AM | Show all posts
rayna_raynes replied at 25-5-2016 11:30 AM
belakang tu bf baru nely kah? siapa?

haritu ada terbaca kat benang nely. orang ckp tu la bf baru dia yg bg dia kereta mewah tu. anak orang kaya and mix malaysian+australian giteww.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.304013 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list