CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lavenderrr1

Tengku Bakar

  [Copy link]
Post time 18-5-2024 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu.com replied at 18-5-2024 05:47 PM
Yes

Kesian anak2 kecil lagi..Nampak ok je dorg tu sekufu lagi..mungkin tak serasi dah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Lvstar replied at 18-5-2024 06:12 PM
Kesian anak2 kecil lagi..Nampak ok je dorg tu sekufu lagi..mungkin tak serasi dah

Bosan kot dari kecil dah kenal, lagi pun taste burn sblm ni kan retis mcm Faz ngn UQ tu mungkin dia masih taste dgn perempuan mcm tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 06:52 AM | Show all posts
karot replied at 16-5-2024 02:57 PM
Oh betul la dia. Ingatkan tg shaheera ni tak kahwin lagi sebab tengok most of ig updates pasal yaya ...

dah cerai lama dah.. jodoh tak panjang...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 07:58 AM | Show all posts

alahai kalau betul
tak panjang jodoh dorg

tapi memang dorg tu macam tak secocok
kahwin dengan pakcik sendiri pula....
heran aku dulu




Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 08:11 AM | Show all posts
ermmmmmm...malas nk komen lebih2 nnti ada yg sentap
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Paiya replied at 20-5-2024 07:58 AM
alahai kalau betul
tak panjang jodoh dorg


Burn tu pakcik dia ke?..ingatkn setakat kazen jauh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-5-2024 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Lvstar replied at 20-5-2024 02:56 PM
Burn tu pakcik dia ke?..ingatkn setakat kazen jauh

Burn dgn faith?
SAB - SAS - Sultan Abdullah (laki azmee) - Faith
SAB - Tengku Abdullah - Burn

Burn mmg pangkat pakcik la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 03:42 PM | Show all posts
Lvstar replied at 20-5-2024 02:56 PM
Burn tu pakcik dia ke?..ingatkn setakat kazen jauh

pakcik sepupu.
same goes tu tengku Amir nasser Ibrahim Shah tu yg Azmee n toklaki jadikan anak angkat.
yg tu pon pangkat pakcik sepupu since atok dia SAB.

so selain faith, soraya afzan pon kawen dgn pangkat pokcik sepupu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 20-5-2024 03:42 PM
pakcik sepupu.
same goes tu tengku Amir nasser Ibrahim Shah tu yg Azmee n toklaki jadikan anak ang ...


Owh macam tu memang kawin sesama dorg je ni..t.afzan tu la yg kawin org luar tapi anak vip jgk
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:00 PM | Show all posts
Lvstar replied at 20-5-2024 03:58 PM
Owh macam tu memang kawin sesama dorg je ni..t.afzan tu la yg kawin org luar tapi anak vip jgk

sis speku azmee atuq anak angkat (sepupu tok laki) n anak madu (faith) nyer wedding tu? anak rulers dpt elaun kan? menantu rulers dapat x?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Lvstar replied at 20-5-2024 02:56 PM
Burn tu pakcik dia ke?..ingatkn setakat kazen jauh

Pakcik sepupu


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:38 PM | Show all posts
Lvstar replied at 20-5-2024 03:58 PM
Owh macam tu memang kawin sesama dorg je ni..t.afzan tu la yg kawin org luar tapi anak vip jgk

ya
pusing-pusing situ je
syukur putera-puteri yang lahir
sihat dan comel2 belaka



Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sygnya faith & burn nak berpisah..

Harapnya bkn sbb ‘kontrak’ sudah tamat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Uchelisa replied at 4-5-2024 08:08 PM
petang ni fazura follow ig tunku bakar dan tiga hari lepas fazura follow ig tg shaheera (adik tunku  ...

Ohh..patut la kekejungan di IG.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:37 AM GMT+8 , Processed in 0.075793 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list