Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109739
View
316
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2016 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Kadaisaku at 28-11-2017 12:55 PM

Content closed
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:00 PM | Show all posts
tak kenal sape dia ni tapi nampak mcm jantan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:02 PM | Show all posts
dia perempuan tulen lah. rasanya dulu dia pernah upload gamba ic dia. jantina terang2 tulis perempuan. dia ni ada sisi yg nmpk cam laki. tp ape pun body dia lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:04 PM | Show all posts
heywana replied at 11-10-2016 04:02 PM
dia perempuan tulen lah. rasanya dulu dia pernah upload gamba ic dia. jantina terang2 tulis perempua ...

ooo perempuan... tersalah teka... tulah sisi lain nampak mcm lelaki.. kalo ikut gambar yg first tu mcm jantan... yg kt bawah tu mcm perempuan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
heywana replied at 11-10-2016 04:02 PM
dia perempuan tulen lah. rasanya dulu dia pernah upload gamba ic dia. jantina terang2 tulis perempua ...

Oh yeke? Sebab lama dah iolls follow ig dia rasa macam cantik sangat ada iras nasha aziz pun ye jugak kan.. Body dia memang cun giler la! Jeles kot kalau perempuan lain tengok tapi bab seksi tu no komen hahaha  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyways layak ke masuk bod sini?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:13 PM | Show all posts
muka banyk alter.. lawa la jadinya..tgk pic dia dgn adik beradik lain,,beza sgt..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
blythes replied at 11-10-2016 04:12 PM
Anyways layak ke masuk bod sini?

Alamak janganlah kecam  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 11-10-2016 04:13 PM
muka banyk alter.. lawa la jadinya..tgk pic dia dgn adik beradik lain,,beza sgt..

So memang dia ni perempuan sejati la eh? Haha okay @311gurl mmg nampak lain sgt sbb tu la curious nak tahu sangat pasal dia ni    kejap lagi iols delete la bod ni ye klu dah dapat jawapan yg puas hati  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:26 PM | Show all posts
follow ig faz...

pernah borak via dm ngan beliau sal tabita skincare yg dia jual... baik je melayan..
dulu dia pernah team ngan shasha aziz

dia dah kawen n mmg super sexy,
lawa pun lawa...

masa misskepoh serang dia, dia just up gmbo ic je, and biarkan d angin lalu..

eh, mana misskepoh ek.. hjahahahaha

rindu insta dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by esteryen at 11-10-2016 04:35 PM
heywana replied at 11-10-2016 04:02 PM
dia perempuan tulen lah. rasanya dulu dia pernah upload gamba ic dia. jantina terang2 tulis perempua ...


Tapi sebelum ni pun Pudin pernah post IC dia, IC indicate perempuan juga tapi rupanya   

Apa susah, just edit and post...

Nampak sgt dia ni male...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 11-10-2016 04:34 PM
Tapi sebelum ni pun Pudin pernah post IC dia, IC indicate perempuan juga tapi rupanya   

...

Kawan iolls cakap kalau nak tahu dia laki ke perempuan tengok la nanti lepas dia kahwin pregnant ke tak..

Till now belum ada apa apa perubahan lagi kat faz tu melawa je 24jam laki dia muka lelaki sejati  

Then ada pernah nampak post kat ig dia yg leher dia tu macam nampak something kat tengah. Adakah halkum? Or perasaan aku je sbb si faz ni body kurus tapi tek besar  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 11-10-2016 04:26 PM
follow ig faz...

pernah borak via dm ngan beliau sal tabita skincare yg dia jual... baik je melay ...

Haha misskepoh dah lama terkubur sebab semua retis dengan vvip dia pergi royankan

Tapi iolls tak rasa yg faz ni wanita tulen, macam shemale   tapi kalau shemale sekali pun takkan lah senang2 nak lepas tok kadi bagi nikahkan dia dengan si farhan tu kan! Hahahaha  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
iols doakan fazul pregnant cepat2 supaya hilang fitnah org psl die bukan perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by esteryen at 11-10-2016 04:58 PM
Kadaisaku replied at 11-10-2016 04:42 PM
Kawan iolls cakap kalau nak tahu dia laki ke perempuan tengok la nanti lepas dia kahwin pregnant k ...


Nowadays plastic surgery dah common sgt. Biasanya yg pondan2 ni mmg body mereka meletops sbb laki mmg metabolism mereka tinggi compared ngan perempuan.. So mudah je dia ni slim, pastu gi la operate sini sikit inject sini sana..tapi muka tu mcm mana inject operate pun, kalau dah jantan mmg nampak.

Honestly kalau compare muka dia ngan Pudin, Pudin lagi nampak girly than him! Hahahas.

Masa MissK serang Pudin pun dia ada update IC kat IG, mati2 dia claimed dia tu galgal, siap ckp dosa fitnah dia bla3, tuppptupppp masuk news dia pondan @.@ pastu nak take out implants bla3..

Sama juga le kat Sajat. Ex dia kan dah declare sebelum ni. Dia nak kahwin ngan PEREMPUAN SEJATI, nak ada ANAK. Followers Sajat pun bengong, suara begitu manly, ramai percaya dia tu khunsa...her selfies/pics kat IG ngan pics yg dia kena tagged beza giler. Peha dah boleh fight ngan ex-wakdoyok xD
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 11-10-2016 04:48 PM
iols doakan fazul pregnant cepat2 supaya hilang fitnah org psl die bukan perempuan.

Hahaha okay la amin aminnnnn!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kadaisaku at 11-10-2016 04:58 PM
esteryen replied at 11-10-2016 04:49 PM
Nowadays plastic surgery dah common sgt. Biasanya yg pondan2 ni mmg body mereka meletops sbb laki  ...


Tapi mmg kalau tengok si faz ni tangan dia berurat semacam    seram hokay! Putih dia pun bukan biasa2 haha ada jugak stalk ig dia video sekua tu just tak boleh nak relate suara dia bebetul pompuan hujung hujung tu ada garaunya  Tapi family si faz ni pun kaya kan..

Temgok gambar wedding dia pun letops ok!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 11-10-2016 04:49 PM
Nowadays plastic surgery dah common sgt. Biasanya yg pondan2 ni mmg body mereka meletops sbb lak ...

Hahaha ada duit banyak boleh la nak cantik buat jela surgery tak yah pikir apa dah asalkan body mantap selalu kena puji dan jadi dambaan wanita yg inginkan macam beliau diluar sana  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-10-2016 04:57 PM
Tapi mmg kalau tengok si faz ni tangan dia berurat semacam    seram hokay! Putih dia pun b ...

Same goes to Pudin time dia claimed himself as a galgal, famili members dia pun diam aje, elok je dia take pics ngan penampilan galgal, makeups, dress with the famili..

Just go thru IG Faz ni, nampak sgt dia nak hide "halkum" dia tu tapi I heard nowadays technology dah makin advanced, actually boleh dikecikan, sbb tu tengok pondan kat Thailand, bukan takat body tapi muka pun wow sgt2!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-10-2016 04:57 PM
Tapi mmg kalau tengok si faz ni tangan dia berurat semacam    seram hokay! Putih dia pun b ...

This pic nampak lain sgt la pula..nampak girly!! Siapa tukang edit ni?!! Boleh tunjuk ajar?? Hahahas.

Loll and mereka just married for 22weeks, still very early stage in a marriage. Make sense la x pregnant lagi. So I pun hope "she" will get pregnant soon, if it is indeed she is a she    
image.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092036s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list