JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
94643
View
316
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2017 11:43 AM | Show all posts

Laki dia helokkkk! Umur berapa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2017 05:05 PM | Show all posts
terserempak dgn dia..cantik sgt dia neh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg cantek.i follow dia.tp skg dah unfollow sebab over sgt lah nk exposed dgn husband.siap comolot bagai.kosserr.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2017 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu pakai sokmo nak tunjuk tetekk.dah mcm bitch.kesian laki dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2017 07:14 PM | Show all posts
kalau sheols bimbo tkdelah die pandai berbussiness...i tgk ig live dia..baik je dia layan org. tkdela control kekwat bagai...cuma dia ni terlalu over sgt sexy dan panggil herself barbie??? and moreover latelyni dia byk sgt tayang cemolot dgn suami.. boring nak tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ig story dia celebrate birthday ayah dia today...dia tulis ayah dia always stalk ig dia..siap tag ig ayah dia lg.. kiranya ayah dia memang sporting gila ekk anak pakai mcm tu? Post gambar cium laki semua..Aku je kot yg kolot
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2017 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
zera replied at 19-11-2017 11:52 PM
Tgk ig story dia celebrate birthday ayah dia today...dia tulis ayah dia always stalk ig dia..siap ta ...

Me toooo. Terkejutnyaaa bapak relax je stalk ig anak mcm tu. Tk tegur ke anak da over sgt berfesyen tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2017 11:56 PM | Show all posts
Nape dia putih sangat eh? Dia letak apa kat muka? Putih giler sampai dlm gambo jd tak cantik bg aku la huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2017 10:57 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 19-11-2017 11:14 AM
kalau sheols bimbo tkdelah die pandai berbussiness...i tgk ig live dia..baik je dia layan org. tkdel ...

ig husband dia siap tunjuk video diorang celebrate bday. tu lg ada scene kiss2 kat tmpt mkn and kat bilik. hahaha. i paham dah halal tp PDA tu bawa simpan skit utk privacy je
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2017 02:11 PM | Show all posts
Ada baca dekat her IG cakap psl her ex husband cheated on her. Pasal tu ke dia buat fake boobs n jadi mcm skang? nak tunjuk to the ex what he's losing? tp kalau jd the ex, i mcm bersyukur kot...fake yg amat sgt..jd mengarut dah...dari boobs ke kulit ke makeup
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Some people lebih suka jadi fake and maintain that fake do supaya orang still puji theyols. Kawan2 dia gi party tu sorang siang2 pakai tudung, tapi malam terbang tudung ustajah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 21-11-2017 10:57 AM
ig husband dia siap tunjuk video diorang celebrate bday. tu lg ada scene kiss2 kat tmpt mkn and ka ...

Sweet la tu konon jadi contoh couples lain utk sweet2 ngn partner jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 19-11-2017 07:14 PM
kalau sheols bimbo tkdelah die pandai berbussiness...i tgk ig live dia..baik je dia layan org. tkdel ...

Tu la psl.barbie la sgttt.perasannn
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
jebot replied at 20-11-2017 11:56 PM
Nape dia putih sangat eh? Dia letak apa kat muka? Putih giler sampai dlm gambo jd tak cantik bg aku  ...

Putih macam mayat.skeri tengok.ni hantu ke org
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
jebot replied at 20-11-2017 11:56 PM
Nape dia putih sangat eh? Dia letak apa kat muka? Putih giler sampai dlm gambo jd tak cantik bg aku  ...

Putih macam mayat.skeri tengok.ni hantu ke org
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
narma replied at 22-11-2017 02:11 PM
Ada baca dekat her IG cakap psl her ex husband cheated on her. Pasal tu ke dia buat fake boobs n jad ...

Sape ye ex hubby dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
narma replied at 22-11-2017 02:11 PM
Ada baca dekat her IG cakap psl her ex husband cheated on her. Pasal tu ke dia buat fake boobs n jad ...

Sape ye ex hubby dia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2017 09:21 AM | Show all posts
oooo ni 2nd marriage la eh..cantik2 pun husband cheat eh huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2017 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia mcm pelik...sorry...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2017 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dah musim semua MUA kt malaysia nk dimekapkan sebijik sheols ke! seriously her make up so called barbie looks tu buruk gila.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105739s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list