JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
87923
View
312
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku       Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2018 11:31 PM | Show all posts
Dia ni laki ke ppuang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 08:24 AM | Show all posts
gummygummy replied at 6-8-2018 06:10 AM
ouh i see, teringin nak tgk muka lama. tak helok sgt ke smpi nak buat muka lagi

i penah terjumpa muka die yang lama..sepet mata..mcm cina..aset mmg takde lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 08:26 AM | Show all posts
satu i tak berkenan..die suke mention husben dia as fren..husben die je mcm beriya..love wifey ke hulu ke hilir..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 04:01 PM | Show all posts
i rasa depa laki bini over. sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 02:28 PM | Show all posts
pernah terserempak dia ngn hasben and sape lagi ntah, family kot makan kt alamanda, nampak cantik ler.. dia pakai normal tak over tunjuk aset pon so nampak soft compared to ig dia yang sangat over sana sini.

Bottom line in ai rasa dia lawa jugak, tak makan gambo agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tengah makan pun santek. Tp scrub dia ni menjadi ke tidak sebenarnya?tolong lah pengguna bagi testi yg benar.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 04:27 PM | Show all posts
innocent_me replied at 22-10-2018 10:46 PM
Dia ni tengah makan pun santek. Tp scrub dia ni menjadi ke tidak sebenarnya?tolong lah pengguna bagi ...

takyah la percaya produk timbang kilo ni nok. aku tengok live dia hari tu pun cringe. siap bagi ajaran sesat kata skin acne pun boleh scrub hari2. padahal skin boleh jadi lagi merengsa tau. acne skin elok exfoliate pakai mask.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:43 PM | Show all posts
gigih buka ig nak tgk ambo.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
cantik sheols
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 10:19 AM | Show all posts
selama ni aku ingat fazul ni fadzlun atlet malaysia dulu. adoiii salah pulekkk


Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 6-1-2019 10:19 AM
selama ni aku ingat fazul ni fadzlun atlet malaysia dulu. adoiii salah pulekkk

Bukan. Fazul ni jual scrub pemutih. Geng dgn sasha 30k dan mustika adik sajat. Dlm ig adik sajat ada gmbr mereka. Dlu putih mcm akrg
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 09:52 PM | Show all posts
Lana replied at 11-9-2018 03:31 PM
Dia ni laki ke ppuang..

perempuan tulen... cuma jenis yg suka buat muka jd mcm bapok...
suara dia mmg garau sikit sis...


Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 09:54 PM | Show all posts
innocent_me replied at 22-10-2018 02:46 PM
Dia ni tengah makan pun santek. Tp scrub dia ni menjadi ke tidak sebenarnya?tolong lah pengguna bagi ...

tak berkesan... dia cucuk and dripping sahaja bg putih... jual scrub utk dpt duit je sis walaupun mmg anak orka...
baik pergi beli produk di guardian.. mmg la lambat berkesan tp kalau tk berkesan dh lama bungkus dan guardian pun buang dlm tong sampah produk itu...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104881s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list