JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
88173
View
313
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2016 05:58 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 11-10-2016 05:27 PM
i rasa mmg dia perempuan.. cuma kita ni perempuan kadang kalo byk sgt alter ke over make up ke kdg ...

haaa la da bnyk sgt alter smpi org nampak mcm pok..
padahal pompuan tulen..
moral of the story terima diri sendiri seadanya,.. hahhahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
-electrifying- replied at 11-10-2016 05:38 PM
pernah buat modal gak dia ni
dia ni pmpn tulen ya, sama2 naik dgn shasha tu

Kemain ko siap buat modal eh! Merecik abis la ni tengok tek besar tak menahan  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 06:10 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-10-2016 06:03 PM
Kemain ko siap buat modal eh! Merecik abis la ni tengok tek besar tak menahan

ha taw tkpe, tek sa tu, bdn kruih je, mke plak mke bitc*
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
caplimau replied at 11-10-2016 05:18 PM
die mmg perempuan la.. kan da ade die letak ic ke lesen aritu sbb nk justify psl miss kepoh tu..
di ...

Ahaaa... No wonder la family dia duduk area Putrajaya tu mak pak org gomen eh   tp mmg berbeza rupa dia dgn adik beradik dia yg lain.. Tp iolss rasa faz ni mmg obses nk nampak cantik selalu kan. Untunglah suami dia dapat bini mulus peloles sampai iolls rasa seram tengok kulit dia yg putih melepak sgt tu   neway thanks caplimau  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 11-10-2016 05:29 PM
aku pun musykil gak ari tu. pastu aku gi tgk satu vid ni suara dia mcm bkn suara ppuan sgt. tp aku p ...

Bukan ko sorang je yg confused dengar suara dia.. Aku pun sama sebab haritu stalk ig dia then bukak video dia dengar suara sipi sipi garau tu gak  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 06:47 PM | Show all posts
perempuan rupanya. kalau tengok gambar aku pun keliru jantina dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha aku dlu pon curious gile si fazul ni laki ke puang..aku tnye sini depa kate ppuan...

Uols, ade sape leh tepek pic nikah..i mean video AKAD nikah/gambar AKAD nikah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 1-10-2017 06:03 AM

.........
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 11-10-2016 07:05 PM
i sebenarnya malas nak komen..
farah ni kawan sekolah i.. gurl school ..
so dia mmg perempuan seja ...

Kirenye die repair muke die sampai nampak mcm pondan la yea?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 11-10-2016 07:05 PM
i sebenarnya malas nak komen..
farah ni kawan sekolah i.. gurl school ..
so dia mmg perempuan seja ...

Okay la so dah ada jawapan kat sini jap lagi iolls deleted la board ni ye. Hahaha kesian lak nanti kena kecam macam macam  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:16 PM | Show all posts
dia kerabat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg mcm laki kann..pompuan eh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
-electrifying- replied at 11-10-2016 06:10 PM
ha taw tkpe, tek sa tu, bdn kruih je, mke plak mke bitc*

Kalau kami panggil tekbes. Bes for besar
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa bod kenamaan. Who is she?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2016 10:47 PM
Kenapa bod kenamaan. Who is she?

Itulah, iolls salah bod pulak  :zz
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay la mod boleh dah closed benang ni, sebab iolls dah dapat jawapan yg si faz tu perempuan sejati
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah selalu sgt tayang lurah lama2 dah tk rasa apa tgk no value dah sbb selalu sgt mudah2 je dpt tgk free. Kesian suami dia tpaksa share lurah bini ngan public. Well i guess when everyone can see your wife's cleavege  everyday ...it's not that special anymore to u as a husband. The difference only they can't touch them je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 11-10-2016 05:14 PM
This pic nampak lain sgt la pula..nampak girly!! Siapa tukang edit ni?!! Boleh tunjuk ajar?? Hahah ...

rsa mmg perempuan..myb plastic surgeries go wrong ni..manyak sgt alter pun terkadang nmpak lelaki
n body dia pun nmpak sasa eventho sembul sna sni sbb tu kut nmpak cam male/shemale..ntahla kut i pun naif, xkenal mana intan mana batu  
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:23 AM | Show all posts
sedihnya muka alter sana sini ujung2 org ingat PONDAN...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 1-10-2017 06:04 AM
Joannalee replied at 11-10-2016 07:17 PM
Kirenye die repair muke die sampai nampak mcm pondan la yea?



dia mmg jaga body itu je yang i boleh komen
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 16-10-2016 05:40 AM
Kadaisaku replied at 11-10-2016 07:19 PM
Okay la so dah ada jawapan kat sini jap lagi iolls deleted la board ni ye. Hahaha kesian lak nanti ...


ya i pon macam kesian juga la bila my fren kena macam ni
sebab sebenarnya dia seorg kawan yg ok bukan jenis yg suka cari masalah..
so i rasa i patut jawabkan la apa org kat sini tanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 12-10-2016 03:14 AM
ya i pon macam kesian juga la bila my fren kena macam ni
sebab sebenarnya dia seorg kawan yg ok  ...

Miahahahahas...

Adoiiii please laaaaaa

Save those u r his/her friends/ neigjbours, saudara mara etc..

So, u r here to say he/she is a FEMALE??

bukan KHUNSA? bukan PONDAN???!!

U just go belek kat thread PUDIN punya la ramai yg 100% dia GIRL...tupppptuppppp JANTAN la pula...

Yg selama ni mengaku PONDAN, tetiba jadi khunnnsaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by esteryen at 12-10-2016 05:03 AM
jojie replied at 12-10-2016 03:14 AM
ya i pon macam kesian juga la bila my fren kena macam ni
sebab sebenarnya dia seorg kawan yg ok  ...


Yes!!! Rasanya dia pun aware of the gossips about her jantina, kalau x, takkan la time MissK keppoohhh about her, dia post IC dia.. (sbb msa tu i wasnt aware of him/her)

Post kat IG boleh edit, cuba u tell ur fren about this gossip and also to ask "her" to post "her" IC again..or sent it to you the numbers of her IC, let me cheeckkkkk for "her"...risau pula kalau bukan galgal, u mcm mana pula?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 12-10-2016 03:07 AM
if u tanya pendapat i..
muka dia dari zaman sekolah sampai sekarang sama je..
i tak nampak perub ...

Tengokk sekali lagi u kantoi bohong..

Zaman sekolahh?? SM?? SM year apa??  N tamat tingkatan berapa??

Body dah mcm ni sejak sekolah??? Ehhhh please la nak tipu pun jgn over hoookeeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 12-10-2016 01:33 AM
rsa mmg perempuan..myb plastic surgeries go wrong ni..manyak sgt alter pun terkadang nmpak lelaki  ...

Yg paling mudah nak tengok tu laki ke perempuan, yes; like u mentioned, body built.
yg pompuan mcm mana built pun still nampak body pompuan.
Same goes to yg jantan, slim tongek mcm mana pun still nampak juga the male built kat sana.

Mcm pudin n sajat, b4 this mereka mati2 claimed; especially Pudin that he is a female, muka dia alter tapi body built???
Lagi2 Sajat haizzz, i nak tergelak when ngan suara jantan dia ckp dia nak tolong "melayu" nak tolong "wanita melayu".. ye la tu, import ntah from thailand, to mampuskaaaan millayuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list