Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109737
View
316
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2016 05:18 PM | Show all posts
die mmg perempuan la.. kan da ade die letak ic ke lesen aritu sbb nk justify psl miss kepoh tu..
die pun da kawen, tak kan la family die n family husband die biarkan je diorg kawen klo die bukan pompuan.. aku kenal die sbb die dlu keje TM, family kerja kerajaan.. org ats2atasan jugak la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:19 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-10-2016 04:57 PM
Tapi mmg kalau tengok si faz ni tangan dia berurat semacam    seram hokay! Putih dia pun b ...

die putih sbb selalu inject..klo da putih sgt mmg la nmpk segala urat2 hijau tu..



Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:27 PM | Show all posts
caplimau replied at 11-10-2016 09:18 AM
die mmg perempuan la.. kan da ade die letak ic ke lesen aritu sbb nk justify psl miss kepoh tu..
di ...

i rasa mmg dia perempuan.. cuma kita ni perempuan kadang kalo byk sgt alter ke over make up ke kdg mmg nampak mcm ...
dia skinny sbb dia jaga gile badan dia.. ada je perempuan jenis obses dgn weight dia and jaga abes permakanan dia.. tgn urat tu paham sbb when u r skinny.. urat2 u timbul.. tambah plak if she active gym..buat weight lifting.. mmg akan nampak la urat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
aku pun musykil gak ari tu. pastu aku gi tgk satu vid ni suara dia mcm bkn suara ppuan sgt. tp aku percayala dia ppuan sbb dia kawin kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:38 PM | Show all posts
pernah buat modal gak dia ni
dia ni pmpn tulen ya, sama2 naik dgn shasha tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:58 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 11-10-2016 05:27 PM
i rasa mmg dia perempuan.. cuma kita ni perempuan kadang kalo byk sgt alter ke over make up ke kdg ...

haaa la da bnyk sgt alter smpi org nampak mcm pok..
padahal pompuan tulen..
moral of the story terima diri sendiri seadanya,.. hahhahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
-electrifying- replied at 11-10-2016 05:38 PM
pernah buat modal gak dia ni
dia ni pmpn tulen ya, sama2 naik dgn shasha tu

Kemain ko siap buat modal eh! Merecik abis la ni tengok tek besar tak menahan  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 06:10 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-10-2016 06:03 PM
Kemain ko siap buat modal eh! Merecik abis la ni tengok tek besar tak menahan

ha taw tkpe, tek sa tu, bdn kruih je, mke plak mke bitc*
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
caplimau replied at 11-10-2016 05:18 PM
die mmg perempuan la.. kan da ade die letak ic ke lesen aritu sbb nk justify psl miss kepoh tu..
di ...

Ahaaa... No wonder la family dia duduk area Putrajaya tu mak pak org gomen eh   tp mmg berbeza rupa dia dgn adik beradik dia yg lain.. Tp iolss rasa faz ni mmg obses nk nampak cantik selalu kan. Untunglah suami dia dapat bini mulus peloles sampai iolls rasa seram tengok kulit dia yg putih melepak sgt tu   neway thanks caplimau  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 11-10-2016 05:29 PM
aku pun musykil gak ari tu. pastu aku gi tgk satu vid ni suara dia mcm bkn suara ppuan sgt. tp aku p ...

Bukan ko sorang je yg confused dengar suara dia.. Aku pun sama sebab haritu stalk ig dia then bukak video dia dengar suara sipi sipi garau tu gak  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 06:47 PM | Show all posts
perempuan rupanya. kalau tengok gambar aku pun keliru jantina dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha aku dlu pon curious gile si fazul ni laki ke puang..aku tnye sini depa kate ppuan...

Uols, ade sape leh tepek pic nikah..i mean video AKAD nikah/gambar AKAD nikah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 1-10-2017 06:03 AM

.........
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 11-10-2016 07:05 PM
i sebenarnya malas nak komen..
farah ni kawan sekolah i.. gurl school ..
so dia mmg perempuan seja ...

Kirenye die repair muke die sampai nampak mcm pondan la yea?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 11-10-2016 07:05 PM
i sebenarnya malas nak komen..
farah ni kawan sekolah i.. gurl school ..
so dia mmg perempuan seja ...

Okay la so dah ada jawapan kat sini jap lagi iolls deleted la board ni ye. Hahaha kesian lak nanti kena kecam macam macam  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:16 PM | Show all posts
dia kerabat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg mcm laki kann..pompuan eh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
-electrifying- replied at 11-10-2016 06:10 PM
ha taw tkpe, tek sa tu, bdn kruih je, mke plak mke bitc*

Kalau kami panggil tekbes. Bes for besar
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa bod kenamaan. Who is she?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2016 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2016 10:47 PM
Kenapa bod kenamaan. Who is she?

Itulah, iolls salah bod pulak  :zz
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085643s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list