JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
94648
View
316
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-10-2016 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay la mod boleh dah closed benang ni, sebab iolls dah dapat jawapan yg si faz tu perempuan sejati
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah selalu sgt tayang lurah lama2 dah tk rasa apa tgk no value dah sbb selalu sgt mudah2 je dpt tgk free. Kesian suami dia tpaksa share lurah bini ngan public. Well i guess when everyone can see your wife's cleavege  everyday ...it's not that special anymore to u as a husband. The difference only they can't touch them je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 11-10-2016 05:14 PM
This pic nampak lain sgt la pula..nampak girly!! Siapa tukang edit ni?!! Boleh tunjuk ajar?? Hahah ...

rsa mmg perempuan..myb plastic surgeries go wrong ni..manyak sgt alter pun terkadang nmpak lelaki
n body dia pun nmpak sasa eventho sembul sna sni sbb tu kut nmpak cam male/shemale..ntahla kut i pun naif, xkenal mana intan mana batu  
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:23 AM | Show all posts
sedihnya muka alter sana sini ujung2 org ingat PONDAN...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 1-10-2017 06:04 AM
Joannalee replied at 11-10-2016 07:17 PM
Kirenye die repair muke die sampai nampak mcm pondan la yea?



dia mmg jaga body itu je yang i boleh komen
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 16-10-2016 05:40 AM
Kadaisaku replied at 11-10-2016 07:19 PM
Okay la so dah ada jawapan kat sini jap lagi iolls deleted la board ni ye. Hahaha kesian lak nanti ...


ya i pon macam kesian juga la bila my fren kena macam ni
sebab sebenarnya dia seorg kawan yg ok bukan jenis yg suka cari masalah..
so i rasa i patut jawabkan la apa org kat sini tanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 12-10-2016 03:14 AM
ya i pon macam kesian juga la bila my fren kena macam ni
sebab sebenarnya dia seorg kawan yg ok  ...

Miahahahahas...

Adoiiii please laaaaaa

Save those u r his/her friends/ neigjbours, saudara mara etc..

So, u r here to say he/she is a FEMALE??

bukan KHUNSA? bukan PONDAN???!!

U just go belek kat thread PUDIN punya la ramai yg 100% dia GIRL...tupppptuppppp JANTAN la pula...

Yg selama ni mengaku PONDAN, tetiba jadi khunnnsaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by esteryen at 12-10-2016 05:03 AM
jojie replied at 12-10-2016 03:14 AM
ya i pon macam kesian juga la bila my fren kena macam ni
sebab sebenarnya dia seorg kawan yg ok  ...


Yes!!! Rasanya dia pun aware of the gossips about her jantina, kalau x, takkan la time MissK keppoohhh about her, dia post IC dia.. (sbb msa tu i wasnt aware of him/her)

Post kat IG boleh edit, cuba u tell ur fren about this gossip and also to ask "her" to post "her" IC again..or sent it to you the numbers of her IC, let me cheeckkkkk for "her"...risau pula kalau bukan galgal, u mcm mana pula?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 12-10-2016 03:07 AM
if u tanya pendapat i..
muka dia dari zaman sekolah sampai sekarang sama je..
i tak nampak perub ...

Tengokk sekali lagi u kantoi bohong..

Zaman sekolahh?? SM?? SM year apa??  N tamat tingkatan berapa??

Body dah mcm ni sejak sekolah??? Ehhhh please la nak tipu pun jgn over hoookeeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 12-10-2016 01:33 AM
rsa mmg perempuan..myb plastic surgeries go wrong ni..manyak sgt alter pun terkadang nmpak lelaki  ...

Yg paling mudah nak tengok tu laki ke perempuan, yes; like u mentioned, body built.
yg pompuan mcm mana built pun still nampak body pompuan.
Same goes to yg jantan, slim tongek mcm mana pun still nampak juga the male built kat sana.

Mcm pudin n sajat, b4 this mereka mati2 claimed; especially Pudin that he is a female, muka dia alter tapi body built???
Lagi2 Sajat haizzz, i nak tergelak when ngan suara jantan dia ckp dia nak tolong "melayu" nak tolong "wanita melayu".. ye la tu, import ntah from thailand, to mampuskaaaan millayuuu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 1-10-2017 06:07 AM

[quote]esteryen replied at 12-10-2016 04:57 AM
Miahahahahas...

Adoiiii please laaaaaa
[/quote

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 1-10-2017 06:09 AM

[quote]esteryen replied at 12-10-2016 05:01 AM
Yes!!! Rasanya dia pun aware of the gossips about her jantina, kalau x, takkan la time MissK kep ...[/color?'
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 1-10-2017 06:12 AM
esteryen replied at 12-10-2016 05:10 AM
Tengokk sekali lagi u kantoi bohong..

Zaman sekolahh?? SM?? SM year apa??  N tamat tingkatan be ...


i tak bohong la dear..
i bagi tahu apa i tahu je..



Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tutup je la...salah bod eh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Husband dia kerja apa? Athlete ke? Sebab memanjang nampak hashtags #wags kat caption dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 08:10 AM | Show all posts
nmpk bdn dia lg sado dgn somi dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 08:18 AM | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-10-2016 04:45 PM
Haha misskepoh dah lama terkubur sebab semua retis dengan vvip dia pergi royankan

Tapi iolls t ...

erk wallah hu alam.. sbb dlu ade yg komen kat ig miss kepoh kata dia mmg dgr suara faz ni pmpn..
pastu mybe gak lah dia seperti arwah yasmin ahmad khunsa...
wallah hu alam... tapi dia santek..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by esteryen at 12-10-2016 08:26 AM
jojie replied at 12-10-2016 07:15 AM
i tak bohong la dear..
i bagi tahu apa i tahu je..



Hookkeyyy sorry n TQ..

SPM tahun 2000... CBN, Nama Farah.. its more than enuff infos..

And u urself yg mentioned u r going to tell her about this gossip, not me telling u to do so
Screenshot_2016-10-12-08-24-53-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 08:55 AM | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2016 10:47 PM
Kalau kami panggil tekbes. Bes for besar

mcm pelik plak bunyi nya
lain tempat lain sebutan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 12-10-2016 08:23 AM
Hookkeyyy sorry n TQ..

SPM tahun 2000... CBN, Nama Farah.. its more than enuff infos..

ok my bad!
my ayat tak jelas or berterabur or apa..

actually i just nak bagi tahu kebenaran disini  apa yg org gossip bout her ..
not sampaikan this gossip..




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113131s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list