JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
94639
View
316
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2016 09:26 AM | Show all posts
Motif uols meragui ketulenan si Farah Hazwani Mohamad Zulkafli ni?

Fa ni Account Manager dulu dekat VADS. Perempuan tulen.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2016 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 12-10-2016 03:14 AM
ya i pon macam kesian juga la bila my fren kena macam ni
sebab sebenarnya dia seorg kawan yg ok  ...

Btw thanks jojie sebab share about faz with us. Iols bukan nak kecam apa cuma nak confirmkan gender dia je.. Yela ada yg kata dia tu lelaki tapi betul ke kan..

So now iols dah dapat pengesahan dari u yg u kata faz tu perempuan sejati so okay la takdalah i curious lagi hehehe  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2016 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 12-10-2016 07:31 AM
Tutup je la...salah bod eh

Hahah itulah iols salah bod pulak pergi create kat bod gosip kenamaan! Ya Ampun! Tolong i macam mana nak closed this thread? Ke momod je yg boleh tutup?  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2016 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 12-10-2016 09:26 AM
Motif uols meragui ketulenan si Farah Hazwani Mohamad Zulkafli ni?

Fa ni Account Manager du ...

Hehehe sebab ada yg kata dia bukan perempuan sejati sebab tu iols curious and nak tahu betul ke dia bukan perempuan.

Now iols dah tahu yg dia mmg betul perempuan maka takdalah rasa curious tiap kali stalk ig faz tu  

P/s : macam mana nak delete thread ni vanillaninja? Momod jeke yg boleh buat? Help me! Tutup katup dahlah benang ni  
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 12-10-2016 11:39 AM

Ada je perempuan yg kelihatan seperti lelaki tetapi sebenarnya perempuan. Mula mula pun i ingat dia lain. Tapi i takdelah nak tahu sangat ttg gender bagai. I ada kawan lembut, sangat baik. Kalau kat fb very postive person. Suka masak travel. Good friend of mine.

perempuan yg nampak seperti lelaki ni - androgynous look orang panggil. Bukan khunsa. Tapi most prob ada hormon testosterone lelaki lebih dalam badan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 12-10-2016 10:38 AM
Btw thanks jojie sebab share about faz with us. Iols bukan nak kecam apa cuma nak confirmkan gende ...


dia dah kawin bagai kot dik.. itupun nk speku ke.. takkanla tok kadi yg duk akad nikah diaorg sama2 nk tanggung dosa kalau sheols pondan.   yg patut uols
speku si sajat tu. betulke khunsa
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni i jumpa link from UM. Takkanlah tempat belajar dia nak subahat kata dia perempuan. Kawan i tu pun walau ke arah perempuan kat U i tulis jantina lelaki.

Ni link dia based on nama

http://web.fsktm.um.edu.my/~amir/others.html
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2016 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 12-10-2016 11:42 AM
dia dah kawin bagai kot dik.. itupun nk speku ke.. takkanla tok kadi yg duk akad nikah diaorg sa ...

Itulah dah kahwin kan takkanlah sukahati pulak tok kadi nak lepaskan diorang camtu je klu betul si faz tu laki kan. Maaflah bukan nak burukkan si faz ni. Hmm boleh la tutup bod ni dah  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2016 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 12-10-2016 11:43 AM
Ni i jumpa link from UM. Takkanlah tempat belajar dia nak subahat kata dia perempuan. Kawan i tu pun ...

Thanks for sharing munchkin! Okay la iols dah taknak panjangkan kisah si faz ni. Please tolong iols macam mana nak delete/closed thread ni  

TQIA!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 12:21 PM | Show all posts
esteryen replied at 12-10-2016 05:22 AM
Yg paling mudah nak tengok tu laki ke perempuan, yes; like u mentioned, body built.
yg pompuan mc ...

Babe. Dia ni mmg pure perempuan lah. Fikir logikla. Mcmne boleh kawen dgn laki. twice ok.
Salahnya sbb dia terlebih alter muka dia. so nampak mcm lelaki. Circle of friends dia pun semua perempuan ok. geng skali dgn queen wannabe tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 12:31 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 12-10-2016 10:56 AM
Hehehe sebab ada yg kata dia bukan perempuan sejati sebab tu iols curious and nak tahu betul ke di ...

You pergi kat first post dan cari delete post. Akan delete lah thread ni.

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 12-10-2016 09:26 AM
Motif uols meragui ketulenan si Farah Hazwani Mohamad Zulkafli ni?

Fa ni Account Manager du ...

Tahun bila? Iols pnah keja vads dulu. Kejap je pun  

Tp x penah nampak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sian dia... cantik salah... tak cantik pun salah...
doniya, doniya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:39 PM | Show all posts
dalam ig rizalman dia buat baju kawen si faz lepas tu puji2 body
si faz ni meletop. tapi ody dia mmg lawa
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:45 PM | Show all posts
vender replied at 12-10-2016 01:41 PM
Tahun bila? Iols pnah keja vads dulu. Kejap je pun   

Tp x penah nampak dia...

2014 dia ada lagi dekat Internal Account Management Dept. tu uols. Now katanya dah buat scrub sendiri. Husband sheols I taktau kerja apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:50 PM | Show all posts
I ada tengok a video of her dalam ig, suara normal tak dengar kepit  macam sajat
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 12-10-2016 02:45 PM
2014 dia ada lagi dekat Internal Account Management Dept. tu uols. Now katanya dah buat scrub send ...

Ohhhh elokla bisnes sendiri..
Iols dah behenti dah waktu tu..

Iols percaya muka original dia lebih perempuan berbanding alter mcm skrg ni...
Mcm queen wannabe tu muka lama dia even tak lawa tapi lebih nampak perempuan berbanding skrg mcm pondan tua..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:54 PM | Show all posts
depan2 secara jujurnya bagi iols she biasa2 je. kulit flawless tapi kalau byk duit mcm2 boleh buat.
tapi bab jaga body memang dia terbaik walaupon dah kurus, makan pun dia still jaga.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 03:59 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 12-10-2016 12:10 PM
Thanks for sharing munchkin! Okay la iols dah taknak panjangkan kisah si faz ni. Please tolong iol ...

no prob babe.

dia kalau tak kaler rambut blond hauk tu mungkin nampak seperti perempuan. reason dia nampak seperti lelaki

1. rambut blond hauk
2. contact lense
3. bulu kening kaler hitam
4. makeup pun ke arah drag queen style

take out all these, light makeup, insyaallah cantik punya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 12-10-2016 03:07 AM
if u tanya pendapat i..
muka dia dari zaman sekolah sampai sekarang sama je..
i tak nampak perub ...

Ooo mcmtu ke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101315s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list