JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
95040
View
316
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-10-2016 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cepheid replied at 12-10-2016 12:31 PM
You pergi kat first post dan cari delete post. Akan delete lah thread ni.

Takda pun Chepeid     i cari jugak button delete tapi takdok pulak  
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 04:57 PM | Show all posts
Babe. Dia ni mmg pure perempuan lah.


Die penah kawen lah sebelum kawen ngn farhan ni?betul kah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dr benang si sasha tu, terus ada benang sendiri eih
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:25 PM | Show all posts
body tegap dia tu yang nampak cam jantan..... bahu beso
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia owner tabita ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 08:57 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 12-10-2016 04:31 PM
Takda pun Chepeid     i cari jugak button delete tapi takdok pulak

Ye ke tak de? Kalau camntu kena pm mod yipun suruh dia delete

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 09:21 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 12-10-2016 04:31 PM
Takda pun Chepeid     i cari jugak button delete tapi takdok pulak

that is why beginners tk patut buka benang.. u urself tak familiar dgn forum ni.. only moderator can delete benang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 11-10-2016 04:13 PM
muka banyk alter.. lawa la jadinya..tgk pic dia dgn adik beradik lain,,beza sgt..

Tetek pon obviously x ori..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2016 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
cepheid replied at 12-10-2016 08:57 PM
Ye ke tak de? Kalau camntu kena pm mod yipun suruh dia delete

Okay thanks  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2016 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 12-10-2016 09:21 PM
that is why beginners tk patut buka benang.. u urself tak familiar dgn forum ni.. only moderator c ...

hmm itulah kan, cari pasal namanya ni   
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-10-2016 04:42 PM
Kawan iolls cakap kalau nak tahu dia laki ke perempuan tengok la nanti lepas dia kahwin pregnant k ...

Dia buat boob job babe. After cerai dulu abes sume dia alter. Tp dia ni baik je orgnye
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
pet_ayut replied at 12-10-2016 04:57 PM
Die penah kawen lah sebelum kawen ngn farhan ni?betul kah?

Haah. But 1st marriage dia dlu kjap je kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Joannalee replied at 11-10-2016 07:17 PM
Kirenye die repair muke die sampai nampak mcm pondan la yea?

Dlm gmbar nmpk la cm pondan but klu jmp dpn2 cantik je dia. Kulit lawa. Yela inject kan sume
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 12-10-2016 10:56 AM
Hehehe sebab ada yg kata dia bukan perempuan sejati sebab tu iols curious and nak tahu betul ke di ...

Klu u curious sgt u rjin2 la scroll ig dia, klu dia pondan xde la g umrah bgai. Bpk dia dato kot klu x slp i.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 08:37 AM | Show all posts
Haah. But 1st marriage dia dlu kjap je kan


oh..ye ke..baru tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 08:39 AM | Show all posts
aku tak rasa fazulkafli ni lelaki or pondan or khunsa..aku mmg rasa die pompuan tulen..aku dah penah belek ig die sampai abis..

cuma yang aku perasan kalo compare gambar lama ngn gambar baru mmg lain nampak..tak tau die betul buat muka ke tak..cuma yg pasti lain ialah tek beliau ..dulu kecik now besar..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 09:14 AM | Show all posts

Dia pakai and jual Tabita. Now dah stop agaknya, dia focus jual scrub which is her own brand. And photoshoot sepanjang masa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 11:35 AM | Show all posts
owhh kenal dia nia... satu tempat keje dulu. baik orgnya..sgt mementingkan diet. tengah hari asyik makan buah je. so no wonder kurus cmtu. ayah dia org ada ada gak. bagi aku dia ok je. tak pelik pun tapi sebab dia tinggi n air  muka cm laki sikit so kne hencap, lagi satu memang seksi byk.hehhehe.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2016 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 13-10-2016 05:42 AM
Klu u curious sgt u rjin2 la scroll ig dia, klu dia pondan xde la g umrah bgai. Bpk dia dato kot k ...

Now dah dapat jawapan takdalah curious lagi   maybe filter ig or dia edit gambar dia tu yg nampak semacam je muka dia kot kan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 03:08 PM | Show all posts
esteryen replied at 11-10-2016 04:49 PM
Nowadays plastic surgery dah common sgt. Biasanya yg pondan2 ni mmg body mereka meletops sbb lak ...

meraung menggelupur kalo fazul tau TT asyik persoal dia laki ke perempuan,

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112783s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list