Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109465
View
316
Reply

Siapa Fazulkafli?

[Copy link]

Author: Kadaisaku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2016 03:21 PM | Show all posts
yg aku tak paham skrg kenapa sorg forummer ni beria tak percaya yg faz ni pompuan?

da ramai kot ckp n pastikan faz ni pompuan still beria tak percaya..

aduhaiiii kesian ko faz..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2016 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
caplimau replied at 13-10-2016 03:21 PM
yg aku tak paham skrg kenapa sorg forummer ni beria tak percaya yg faz ni pompuan?

da ramai kot c ...

Hehehe, iols da puashati dengan jawapan forummer lain semalam so ramai yg cakap faz ni memang pure perempuan so i percaya dahlah. Takda nak hencap bukan bukan pasal dia buat plastic surgery ke apa

tolong la bagitau momod suruh katup benang ni hehe!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by vender at 13-10-2016 07:32 PM
Kadaisaku replied at 13-10-2016 04:37 PM
Hehehe, iols da puashati dengan jawapan forummer lain semalam so ramai yg cakap faz ni memang pure ...


Dahla hampir2 nak fitnah org, siap salah bod pulak tu TT nih..haiyoo  


Kalau nak kneepad premium utk merangkak kat akhirat depan fazul nnt, iols ade jual. Nak tak TT? Iols kununnya nak habiskan stok ni      
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2016 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 13-10-2016 07:31 PM
Dahla hampir2 nak fitnah org, siap salah bod pulak tu TT nih..haiyoo   



Hello, iols tak rasa pun nak fitnah si faz tu. Kan bertanya yg dia tu lelaki ke perempuan..

Haaa iols ngaku mmg iols salah bod pun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2016 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 13-10-2016 07:31 PM
Dahla hampir2 nak fitnah org, siap salah bod pulak tu TT nih..haiyoo   



Anyway thanks la kneepad tu, iols tak perlukan pun  
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 03:57 AM | Show all posts
@yipun_78 @mnaa pls close thread.. newbie buka thread kt bod vvip n buat mcm counter pertanyaan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 10:15 AM | Show all posts
cantik dlm gmbar je. jumpa dpn2 sgt x cantik, sbb dah alter byk, dia mmg pmpn, muka dlu jauh beza sgt, adakah dia atau kaum kerabat backup muka dulu dgn muka skrg sama kt page depan2? suami dia tu bdk melawati, muda dari dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 10:16 AM | Show all posts
dia cantik dlm gmbr, tp dpn2 tak berapa sbb byk sgt alter, queen wannabe x jd tu, dlm gambar hauk dr sbenar, cantik lagi queen wannabe yg mmg takkan ada peluang jd queen tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Her husband tu kerabat kot kalo tk silap
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 03:33 PM | Show all posts
Fazul ni body dia cantik! Takde ke orang yang ada gambar dia dolu dolu?

Oh ya rindu kat misskepoh. Mana dia menghilang. Seronok baca royanan dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 04:50 PM | Show all posts
black_rose replied at 14-10-2016 02:01 PM
Her husband tu kerabat kot kalo tk silap

biasa je, tp anak orka jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 05:11 PM | Show all posts
jojie replied at 11-10-2016 07:05 PM
i sebenarnya malas nak komen..
farah ni kawan sekolah i.. gurl school ..
so dia mmg perempuan seja ...

budak CBN ek?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jojie at 16-10-2016 05:55 AM

korang i tak tahu la kalau dia alter byk ke sikit..
i sendiri tak pnah tanya dia pon ada alter ke or apa?
i just bagi my pendapat sebab if i jumpa dia kat luar macam biasa je..
kalau dia alter sana sini pon i tak ambil pusing now bila ada org kata i kaum kerabat dia ke or i farah ke ..
suka hati..
i just reply apa org nak tahu.. haiz pasal farah i pulak emo
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 06:22 PM | Show all posts
dia ni byk oter
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2016 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 13-10-2016 09:14 AM
Dia pakai and jual Tabita. Now dah stop agaknya, dia focus jual scrub which is her own brand. And  ...

Thanks untuk pencerahan  
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2016 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg membuatkan dia nmpk pondan ialah mekap nya.
Rambut blonde melampau sgt..ngan bulu mata pelesu n eyes colour gitu..
Kalau dia buang semua..buat natural je..nmpk lembut sikit kot muka.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2016 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Her husband anak sedara Mb johor khalid nordin.so boleh la consider masuk bod kenamaan kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2016 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dia ni mmg hot la.iols is jeles.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2016 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 15-10-2016 07:24 AM
Yg membuatkan dia nmpk pondan ialah mekap nya.
Rambut blonde melampau sgt..ngan bulu mata pelesu n  ...

Samalah apa i pikir.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2016 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih benor laa kalau jd pompuan di tuduh pondan . ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092707s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list