JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
84401
View
573
Reply

Barbieluscent a.k.a Sailormoon.x

[Copy link]

Author: kikimomo666       Show all posts   Read mode

Post time 6-11-2016 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ke?mcm fondent je
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:33 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 02:20 PM
video cemolot dia penah leaked dlu.. instapemes

ohhh instapemes...

x kenai.. hihihi.. tq info uols
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ni cubaan meng'up'kan diri ker ni ?

acah2 meluat tapi sebenarnya nak promote diri kat forum
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekolah lg..tkutnya ade ank pmpuan galak mcm ni..family die boleh rilek je ek ank bwk msuk laki dlm bilik yg mcm hutan tu..aku tgk bilik die pn rse nk bersin..mau habuk berkilo..

Tiap hari gigih la meliuk lentuk melentikkn bdn pkai baju lace2 nmpk pusat..kawin je la dik..da mengenyam sgt aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:35 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 02:28 PM
filler ke? dia cakap ori sume tuhh. pinggang kecik nak mampuih

hanya org gila yg percaya semua tu ori hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:37 PM | Show all posts
cahaya_almas replied at 6-11-2016 02:32 PM
Umut brp time dia cium2 tu...muda lg dik wei....

Video leaked masa umur 15. mak bapak dia tak kan tak tahu dia bawak jantan masuk bilik??

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
16 tahun? Melayu ? Awalnye terjebak dlm dosa... kesiannnnn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:39 PM | Show all posts
tobobon replied at 6-11-2016 02:34 PM
ni cubaan meng'up'kan diri ker ni ?

acah2 meluat tapi sebenarnya nak promote diri kat forum

ahkakaka nice try . tapi sebab mmg dah meluat sgt2 dah ha

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:40 PM | Show all posts
LautBiru52 replied at 6-11-2016 02:34 PM
Sekolah lg..tkutnya ade ank pmpuan galak mcm ni..family die boleh rilek je ek ank bwk msuk laki dlm  ...

bilik dia da macam hutan rimba, masalahnye mcm xde life je budak ni, tiap hari video pakai crop top. seksi2 tunjuk pusat.
untuk apaaaaaaaa

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Syg...muda lg budaknya....jgn  sia2kan msa muda mu....mak ayah kena amik tau sket psl anak2 yg meningkat remaja ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:44 PM | Show all posts
cahaya_almas replied at 6-11-2016 02:43 PM
Syg...muda lg budaknya....jgn  sia2kan msa muda mu....mak ayah kena amik tau sket psl anak2 yg menin ...

rasa mak ayah dia tak tahu kot anak dia dalam ig mcm ni ghope.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak pompuan sekarang pandai bergaya. 16 tahun dah cantik rambut kepok2. Aku dulu, rambut sampai sekolah kawan tolong ikat kasi semenggah. Seadanya gitu gi sekolah. Zas...zas ikat rambut..siap! Nasib baik bff motherly tak hingat. Hari2 tak lupa bawak sikat walaupun dia pakai tudung. Kejadah sangat acik trobek pulak kannn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:46 PM | Show all posts
doublethread replied at 6-11-2016 02:44 PM
Budak pompuan sekarang pandai bergaya. 16 tahun dah cantik rambut kepok2. Aku dulu, rambut sampai se ...

aku dulu 16 tahun belemoih lgikkk. kahkah

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:46 PM | Show all posts
pergi la tengok video baru dia up dalam ig. apahal gemar nau dengan dog filter tu??
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:50 PM | Show all posts
IMG_0071.PNG


kuasa filler
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:55 PM | Show all posts
IMG_0072.PNG

duit ada semua bole buat lesung pipit lesung batu semua boleyyy sebagai contoh tgk la dimple safiey sampah ni dulu xde now always ada ok uolsss xsenyum pon pon boleh nmpk wakakaka fake kau nokkk...oh ya jgn lupa zoom batang hidung yg baru buat itu hodoh nau nau
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:55 PM | Show all posts
Rumah hh kembar acik meri xde sape bukak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
16 tahun?? Ingat dkat 30..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:57 PM | Show all posts
cknoriz replied at 6-11-2016 02:55 PM
duit ada semua bole buat lesung pipit lesung batu semua boleyyy sebagai contoh tgk la dimple saf ...

anat beteiiiii ngeri syal muka si puding ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:57 PM | Show all posts

mcm ikan buntal ahkakakka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106832s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list