Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
96628
View
573
Reply

Barbieluscent a.k.a Sailormoon.x

 Close [Copy link]

Author: kikimomo666       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-11-2016 02:58 PM | Show all posts
kuzaime replied at 6-11-2016 02:56 PM
16 tahun?? Ingat dkat 30..

skolah lagi dik nonnnn tpi da bole di uli2.

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 02:58 PM
skolah lagi dik nonnnn tpi da bole di uli2.

Dr muka smpai ke badan nak2 tang ketet tu x mcm budak Sekolah..mana x konfius..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
adeiii ko dik...16thn da ad aktiviti cmni. nk tggu 50thn nti x pnat ke dik mbirah cmni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:14 PM | Show all posts
maaf.. tak cantik.. kalu cantik, dia mesti tak sembunyi muka dia.. most of the picture dia tutup/cover muka..


kejilah nak keji iols pong... iols hanya jujurin sahajaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:17 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 02:37 PM
Video leaked masa umur 15. mak bapak dia tak kan tak tahu dia bawak jantan masuk bilik??

ada je dlm ig tgk sorang berupa  mak2 drive kete.. pastu silaki ngan ppuan ni duk pegang2 tangan..mak laki ni kot? sbb bdk ppuan ni duk blkg...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:18 PM | Show all posts
sheqim replied at 6-11-2016 03:14 PM
maaf.. tak cantik.. kalu cantik, dia mesti tak sembunyi muka dia.. most of the picture dia tutup/cov ...

rasa gambaq lama dia pakai mask tu, masa tu dia buat lip filler la kot noh. skrg da x cover da wajah sheols.

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are yous??
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:21 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 02:40 PM
bilik dia da macam hutan rimba, masalahnye mcm xde life je budak ni, tiap hari video pakai crop to ...

tapi uolssss, handwriting bdk ni cantik sgt..iols pon kagum...
maknanya cakna kat keje skolah jgk budak ni..hehee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:23 PM | Show all posts
sheqim replied at 6-11-2016 03:21 PM
tapi uolssss, handwriting bdk ni cantik sgt..iols pon kagum...
maknanya cakna kat keje s ...

handwiting bunga2 camtuh.. bilik penuh pokok bunga, harus la handwiting pon semacam
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:24 PM | Show all posts
cknoriz replied at 6-11-2016 02:55 PM
duit ada semua bole buat lesung pipit lesung batu semua boleyyy sebagai contoh tgk la dimple saf ...

hodohhhhhhhhhhhhh mcm rosy
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:26 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 03:18 PM
rasa gambaq lama dia pakai mask tu, masa tu dia buat lip filler la kot noh. skrg da x cover da waj ...

yeke uols? iols last terjah ig dia mggu lepas selepas mek jules perkenalkan budak ni.. tapi mmg mostly cover muka ngan ipong kn??? iols doakan hidayah sampai ke budak ni.. ngeri tgk penampilan dia...

mungkin dia the next fazulkafli.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rubbish. lngsung tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:26 PM | Show all posts
TT ko nak bagi laku benang ni letak kat tajuk video leaked tunjuk tetek berderu forumer komen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:28 PM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 6-11-2016 03:26 PM
TT ko nak bagi laku benang ni letak kat tajuk video leaked tunjuk tetek berderu forumer komen

hahaha beginner jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:29 PM | Show all posts

tukar la tajuk bagi menetek sikit tajuknya
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 6-11-2016 03:29 PM
tukar la tajuk bagi menetek sikit tajuknya

Hahahaha smgt iols berlari nk thk video lekaed! Hampagas chuols ni!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:34 PM | Show all posts
sheqim replied at 6-11-2016 03:34 PM
Hahahaha smgt iols berlari nk thk video lekaed! Hampagas chuols ni!


IMG_6282.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:39 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:40 PM | Show all posts
sheqim replied at 6-11-2016 03:34 PM
Hahahaha smgt iols berlari nk thk video lekaed! Hampagas chuols ni!

motip smp berlari? chuols dari mane?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 03:34 PM

Nak link video ni.. nak tengok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078352s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list