JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
84398
View
573
Reply

Barbieluscent a.k.a Sailormoon.x

[Copy link]

Author: kikimomo666       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:41 PM | Show all posts

hahahahaha tukaq tajuk paaaaaa

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:42 PM | Show all posts
barfi replied at 6-11-2016 03:40 PM
Nak link video ni.. nak tengok.

sayang nye video da kene removed bru nak tny kot2 ade forumer simpan video sheols
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:43 PM | Show all posts
barfi replied at 6-11-2016 03:40 PM
Nak link video ni.. nak tengok.

amboi barfi kemain ko yeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:43 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 03:41 PM
hahahahaha tukaq tajuk paaaaaa

tajuk lagi goyang rapat laa
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 6-11-2016 03:43 PM
amboi barfi kemain ko yeeeee


Aku dah stalked ig pompuan ni minggu lepas.. mmg body sexy la.. kiranya bodygoals bbnu.. Muka pun ley tahan eksotik. Rambut lebat mengurai..

Alaaa zaman aku sekolah menengah dulu pun ada jek bebudak pompuan yg kopek beso selambak. Berjalan kemain goyang bontot. Padahal baru 14tahun. Tapi siap gtau dah pernah kiss. Dah pernah buat lovebite. Bezanya dulu takdak insta tempat utk show off segala mala ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:47 PM | Show all posts
barfi replied at 6-11-2016 03:46 PM
Aku dah stalked ig pompuan ni minggu lepas.. mmg body sexy la.. kiranya bodygoals bbnu.. Muka pu ...

muka aku tgk takdela lawa sgt pun, semuanya mekap jer. aku tgk bf dia lagi jambu drpd perempuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 6-11-2016 03:47 PM
muka aku tgk takdela lawa sgt pun, semuanya mekap jer. aku tgk bf dia lagi jambu drpd perempuan ni ...

Cer tepek gak gambar gewe tino garik ni.. malah aku nok kobek insta tino ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:49 PM | Show all posts
barfi replied at 6-11-2016 03:46 PM
Aku dah stalked ig pompuan ni minggu lepas.. mmg body sexy la.. kiranya bodygoals bbnu.. Muka pu ...

ganas sheols

IMG_6285.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 03:49 PM
ganas sheols

Dia tgh main ke tu weh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 6-11-2016 03:47 PM
muka aku tgk takdela lawa sgt pun, semuanya mekap jer. aku tgk bf dia lagi jambu drpd perempuan ni ...

Muka fake siot..    btw ada sesiapa kt sini pernah discuss psl instapemes Syafiqah Aina dgn Hafiz Mahamad tak? Iols nak selak satu persatu thread bloggers IGers dak kuasa sebab banyak sgt volume!  
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:50 PM | Show all posts

video ape ni chuols comolot romen2 jer ke atau memasukkan tusukan
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 03:49 PM
ganas sheols

Mana ko dapat screenshot ni semua.?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:50 PM | Show all posts
barfi replied at 6-11-2016 03:49 PM
Dia tgh main ke tu weh?

ko ghaseeeee
IMG_6286.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:50 PM | Show all posts
evlinne replied at 6-11-2016 03:49 PM
Muka fake siot..    btw ada sesiapa kt sini pernah discuss psl instapemes Syafiqah Aina dgn Hafi ...

mmg fake mcm jongang sikit pun ade aku tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw sheols melayu ke mixed yindia? Ke saja2 tan kan kulit bior nampak exotic? 16 tahun dah berfiller muka montot ketets
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:51 PM | Show all posts
barfi replied at 6-11-2016 03:50 PM
Mana ko dapat screenshot ni semua.?

bersepah kt twittah barfi. dlu dia penah gaduh gak ngn bebudak twitter pasal ni. cakap vid lama.. hahaha ingtkan lama masa dia derjah 6 ke hape

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 03:51 PM
bersepah kt twittah barfi. dlu dia penah gaduh gak ngn bebudak twitter pasal ni. cakap vid lama..  ...

Cemana nak tengok? Bagi link. Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 03:53 PM | Show all posts
barfi replied at 6-11-2016 03:52 PM
Cemana nak tengok? Bagi link. Haha

hg google jah iriscandy90 cemolot. berderet org hantam dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:53 PM | Show all posts

wowwwwww!!!! tak sesia iols berlarik tadi......

ni bf dia nama amin_akmal tu ke?????
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 03:53 PM | Show all posts

aku tgk mcm pakai hotpant jer, kejadah main pakai mcmtu nak tusuk cmne? lainla kalau pakai crotchless lingerie
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113487s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list