JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
84305
View
573
Reply

Barbieluscent a.k.a Sailormoon.x

[Copy link]

Author: kikimomo666    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-11-2016 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 6-11-2016 04:17 PM
Mana leaked video tersebut? Nak CSI kejap.

Kalau video lucah under age tak naklah ...


Dah cari tp video nan hado. She claimed ada mixed Paki thats why kulit tan. Tp iols tengok muka dia jarak dekat... hmm http://www.imgrum.net/media/1366638618801656518_257501367

Ada laki condemn she shows too much cleavage for a 16 year old girl. Tp ada pulak pembekap kata her ig, her choice. Duhh. Kalau jadi mangsa pedo tak ke teraniaya.      tp rasa memang anak loaded sebab sekolah pun kt private sch.

Tapi sheols seksi2 gini pun ada gak quote alhamdulillah insyaAllah sorga nerakerrr bagai. Confuse kejap  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 04:22 PM | Show all posts

kalau power tolong retreive balik vid tu iols da lama nak nengok kihkih

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:23 PM | Show all posts

tak rembes uols.....hahahaha iols tino...jatey rembes la kot... tapi gambo ngan fazul mmg lain gilos kn??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 04:24 PM | Show all posts
evlinne replied at 6-11-2016 04:22 PM
Dah cari tp video nan hado. She claimed ada mixed Paki thats why kulit tan. Tp iols tengok muka  ...

omg eh sgt tak lawa neh.. too much cleavage i see tpi ok la umpan nak meraih followers.
yang seram nya cikki2 underage jah yg kemain memuji sheols

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:24 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 04:20 PM
mungkin kah aksi manja diatas katil bersama jejanz ini??

Kesian pula aku tgk. Nanti bila dia dah meningkat dewasa confirm dia akan menyesal habis-habisan dengan perbuatan dia waktu dia muda-muda.

Sayang sebab dia perempuan tau.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 04:26 PM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 6-11-2016 04:24 PM
Kesian pula aku tgk. Nanti bila dia dah meningkat dewasa confirm dia akan menyesal habis-habisan d ...

that is y org kata whats in the internet, stays in the internet. kesian jugak. tpi nak buat cmna .. nasihat pon tara guna..

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by evlinne at 6-11-2016 04:29 PM
kikimomo666 replied at 6-11-2016 04:24 PM
omg eh sgt tak lawa neh.. too much cleavage i see  tpi ok la umpan nak meraih follower ...


Pada iols dia memang tak lawa. Huhuhu jujur tak laki gatal dgn acik2 kepam, hadek bbnu gemuk dempol maybelah suka tengok sheols sebab body mcm gitar. Ketet sheols ori ke padding lebih tu? Sheols kurus macam tu and pinggang around 24" takkan boleh ada ketet 36D cup?? tak balance lgsg body sheolsss
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:29 PM | Show all posts
evlinne replied at 6-11-2016 04:22 PM
Dah cari tp video nan hado. She claimed ada mixed Paki thats why kulit tan. Tp iols tengok muka  ...

Dia dalam proses mencari tu youuu. Tapi kesianlah sebab dia perempuan. I tak bolehlah tgk perempuan sia-siakan maruah dia semata-mata mengikut nafsu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam nyah je kau dik. Esok dah ditimpa bala maka insaflah tu. Bior lah dia merasa nikmat duniawi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 04:29 PM | Show all posts
evlinne replied at 6-11-2016 04:28 PM
Pada iols dia memang tak lawa. Huhuhu jujur tak  laki dgn acik2 kepam, hadek bbnu gemuk dempol m ...

tu la iols pelik ketet enormous punya besaq.. tak amazed lgsg tpi seremmmm

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:30 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 04:22 PM
kalau power tolong retreive balik vid tu iols da lama nak nengok kihkih

Ish video under age tu. Tak payahlah tgk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 04:30 PM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 6-11-2016 04:29 PM
Dia dalam proses mencari tu youuu. Tapi kesianlah sebab dia perempuan. I tak bolehlah tgk perempua ...

pakwe dia mmg tak guna la. gentle cakap.. dia lgi bangga sgt body awek nih.. tjuk kt public
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak kenal mak nya.
Mana makmn bapaknya? Tgk sikit muka.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2016 04:31 PM | Show all posts
pinkzara replied at 6-11-2016 04:30 PM
Yang nak kenal mak nya?.
Mana makmn bapaknya? Tgk sikit muka.

herannnn jgak bila masa bawak jantan masuk bilik. anak bawah umoq lagi.. tak kan x belajo seks edukesyen kottt

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 6-11-2016 04:29 PM
Dia dalam proses mencari tu youuu. Tapi kesianlah sebab dia perempuan. I tak bolehlah tgk perempua ...

Uols laki ke perempuan? Itulah, kesian dia. Muda2 lg dah enjoy rakam video bukan2. Zaman remaja supposed to be fun fun, bukan act like sluts.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:33 PM | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 04:30 PM
pakwe dia mmg tak guna la. gentle cakap.. dia lgi bangga sgt body awek nih.. tjuk kt public

Nak buat macammana yang bernafsu of course akn dipertemukan dengan yang bernafsu juga.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kikimomo666 replied at 6-11-2016 04:29 PM
tu la iols pelik ketet enormous punya besaq.. tak amazed lgsg tpi seremmmm

Macam balloon.     too much slutty pictures uploaded.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
org sabah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:37 PM | Show all posts
evlinne replied at 6-11-2016 04:32 PM
Uols laki ke perempuan? Itulah, kesian dia. Muda2 lg dah enjoy rakam video bukan2. Zaman remaja su ...

Betul teringat zaman remaja I yang dah berkurun berlalu. Waktu zaman remaja I berlumba-lumba nak score exam okeyh. Skemanya tak I?
Tak terfikir langsung nak rakam-rakam video tak senonoh.



Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli tengok inflated lips dia.. Cam ulat beluncas je.. Ewwwww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094896s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list