JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4470
View
7
Reply

Baby Spinach and English Basil

[Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 17-12-2016 02:41 PM | Show all posts |Read mode



Ada sesiapa yg tahu di mana nak dapatkan anak-anak/ biji-biji benih baby spinach ni?
Saya ada beli melalui FB, dah masuk 5 packets tak ada yg tumbuh.

Lagi satu my English Basil atau sweet basil cepat matilah, daunnya bila dah besat sikit mcm kerinting merekod gitu. Lepas tu mati, ada sesiapa nak share petua?



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-12-2016 02:41 PM | Show all posts
terima kasih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2016 02:44 PM | Show all posts
lahh ingatkan ada  nak bagi contact utk beli benih pokok...up lagi, anyone, selamatkan bumi sila berkebun
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 08:26 PM | Show all posts
orang kata biji benih brand Green World elok, tapi tak pasti ada atau tak baby spinach.

sis beli biji benih brand apa sebelum ni.. atau ada someone yang jual?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2017 01:53 PM | Show all posts
bianglala replied at 27-12-2016 08:26 PM
orang kata biji benih brand Green World elok, tapi tak pasti ada atau tak baby spinach.

sis beli ...

saya beli dari fb, a chinese guy, Wong, so far dah beli 2 kali, baby spinach mmg tak sepohonpun tumbuh
kawan I belipun (bukan dari Wong) tak tumbuh. Terima kasih utk info, saya akan cuba
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 17-12-2016 02:41 PM
Ada sesiapa yg tahu di mana nak dapatkan anak-anak/ biji-biji benih baby spinach ni?
Saya ada ...

Tq for the info
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 04:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Thmksssddd for sharinhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.130077s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list