JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
30998
View
216
Reply

Tinggalkan saja lelaki x guna itu kalau x sebulu dengan keluarganya. -Vivy Yusof

 Close [Copy link]

Author: LaksamanaBentan       Show all posts   Read mode

Post time 18-1-2017 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 18-1-2017 03:55 PM
yg point nie iols setuju ngan ko.. alang alang setahun jagung kawin so jgn bagi tips sangat..iols  ...

Teruknya mertua mcm tu  
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 04:42 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-1-2017 04:38 PM
takkan nak tunggu sepohon kayu daunnya rimbun baru nak bg tips

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudung itik dia ke yg sold out dlm 10 minit tu uol?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kagum la dgn dia.
Life dia nampak perfect sgt
Dikelilingi kasih sayang dan kemewahan
Cantik dan bijak
Pandai cakap. Suka dgr dia brceloteh dlm cita dia kt astro ritu
Tp husbnd dia bg iols rupa so-so je..xkshlah asalkan ok pd vivy. N xpnh dgr husbnd dia ckp melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 04:56 PM | Show all posts
adn replied at 18-1-2017 03:40 PM
ikut dia la nak bagi tips atau nasihat sebegitu...cumanya lebih afdal bersuara bagi segala tips baga ...

iols ckp mende yg sama ngn kenkwn iols tadi... perjalanan idup dia panjang lagi tuk bg tips cemgitu... ramai je yg kawen lebih dr 10 tahun, nmpk loving couple tahap potong kaki, jodoh x panjang chuols...

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:03 PM | Show all posts
thanks for the tips vivy

#relationshipgoals
#tilljannah
#tothemoonandback
#iloveyouyoulovemewearehappyfamily
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:06 PM | Show all posts
kedia sheols di pavilion yg exlcusive itu pun ada 2 ketul kan???
rasanya sheols ada dapat fund dari investors gitu.
biasa lah kan sekarang kan in trend company2 start up dapat fund dari investors.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 18-1-2017 04:51 PM
Kagum la dgn dia.
Life dia nampak perfect sgt
Dikelilingi kasih sayang dan kemewahan

Dulu i pun rasa hubby dia biasa2 je...tp i nampak husband dia kt hotel masa kat penang baru2 ni...a few times..hensem jugak u...above average   hubby dia sejenis tak fotogenik kot  
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:10 PM | Show all posts
meteorspeed replied at 18-1-2017 03:55 PM
yg point nie iols setuju ngan ko.. alang alang setahun jagung kawin so jgn bagi tips sangat..iols  ...

sebenar nya cikki moslems kalau dah memang dah decide nak kahwen ciknek moslems,..mereka patut terima possibility kena kongsi konek dengan cikki lain.
sebab kemungkinan itu memang ada.

kalau tak nak kena madu, nikah jah dengan muaallaf ataupun murtad jah kahwen kokesen ke apa. pilih jah antara dua itu kalau matian tak nak kena madu. sedangkan idola moslems muhammad pun kahwen lebih 4 orang kan?

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 18-1-2017 05:10 PM
sebenar nya cikki moslems kalau dah memang dah decide nak kahwen ciknek moslems,..mereka patut ter ...

Maigadd..setuju pulk ng sis..mmg benerr ap yg sis tuliss..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:15 PM | Show all posts
Edited by Changa at 18-1-2017 05:19 PM
CiliPadiSedap replied at 18-1-2017 04:38 PM
takkan nak tunggu sepohon kayu daunnya rimbun baru nak bg tips

konsep nya macam acik2 kepam yang dok hadap sertao kem motivasi itu lah sister.sister ingat para motivator itu kehidupan mereka sempurna ke??? ok jah acik2 kepam bayar beribu lagi untuk dengar "motivasi" itu

personally akak kenal jah dengan "pakar" motivasi kecilan ini, hidup heshe  sendiri pun tunggang langgang dek.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 18-1-2017 05:10 PM
sebenar nya cikki moslems kalau dah memang dah decide nak kahwen ciknek moslems,..mereka patut ter ...

Kekosen lglah buk fuki dia dh celop sis.spesis tamak..ciknek dia expired tp nk cikki yg fresh mcm asian
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:24 PM | Show all posts
chinta89 replied at 18-1-2017 04:17 PM
ade sesetengah blogger tu, baru kawin seminggu, up cte laki baik tlg basuh pinggan, kemas rmh sama ...

xberagak bru smgu gaya cm dh pakar!AHAHHA

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:27 PM | Show all posts
hidup ni panjang lagi...we dont know apa yang akan berlaku....

bini lawa cinta mcm nak mati - lepas few years kawin orang lain

kalau allah nak duga mcm mcm cara....

yang penting if i were her....just bersyukur je ...tak payah nak comment apa apa pun

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tips johari masa aku kawen

Apa2 pun pempuan kene ada backup plan,bukan tak sayang tapi  mana tau laki buat hal

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok vivy

Btw dia ni doplohpatjam ke with phone. Gigih merecord xkira masa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:46 PM | Show all posts
mcm kes nd..somi x berape nak..tp anak ade..keluarga prominen ttp sayang..fasha konon cintan agong tp NK & famili x mo..jodoh pun ye..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:50 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-1-2017 04:38 PM
takkan nak tunggu sepohon kayu daunnya rimbun baru nak bg tips

hahahaha sepohon kayu daun nyer rimbun berani wat lagu jer siap nyanyi depan gf lagi hahahaha...delusinasi sangat..dia ingat kawin nanti mcm sweet jer sepanjang hayat..puihhh..alang alang sweet heart from the school pun boleh divorced inkan dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 06:05 PM | Show all posts
nama sebenar vivy ni ape eh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 06:20 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 18-1-2017 04:30 PM
#vivyisbae

Vivy here vivy there vivy, everywhere a vivy..old mcvivy have a farm...

hahhahahahahahhaha!!!! tak pepasal meols menyanyi lagu old mcdonalds, tapi tukar ke vivy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107091s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list