JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
30999
View
216
Reply

Tinggalkan saja lelaki x guna itu kalau x sebulu dengan keluarganya. -Vivy Yusof

 Close [Copy link]

Author: LaksamanaBentan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-1-2017 06:22 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-1-2017 05:03 PM
thanks for the tips vivy

#relationshipgoals

#doayangbaik2



Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I love the words. Afterall its jodoh rahsia Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 18-1-2017 06:22 PM
#doayangbaik2

#menjelangharibahagia
#dia

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jajabeans replied at 18-1-2017 06:05 PM
nama sebenar vivy ni ape eh.

Klu x salah vivy sofinas yusof
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa yg baik2 insyaAllah akan baiklah jua nnt
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tips ni elok bg ke datin eina..

Die kn X sebulu dgn mak mertua n adik beradik iparnye
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecantikan kebahagian kekayaan kemewahan kemasyuran jgn lupe itu juga ujian Allah swt...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:13 PM | Show all posts
chinta89 replied at 18-1-2017 04:17 PM
ade sesetengah blogger tu, baru kawin seminggu, up cte laki baik tlg basuh pinggan, kemas rmh sama ...

ramai org mcm ni kan... relationship goal la sangat
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 18-1-2017 04:30 PM
#vivyisbae

Vivy here vivy there vivy, everywhere a vivy..old mcvivy have a farm...

Eeeyaa eeeyaa ooo..  
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:17 PM | Show all posts
ntahnya.. anak2 pun kecik lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 18-1-2017 04:51 PM
Kagum la dgn dia.
Life dia nampak perfect sgt
Dikelilingi kasih sayang dan kemewahan

Iols plak nmpk vivy ni biasa2 je. Sb dia kurus so nmpk ok yg dia pkai. Nmpk husband dia muda 8thun dri dia. Huhu. Jgn mrah iols
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 18-1-2017 06:38 PM
Klu x salah vivy sofinas yusof

Sedap giler nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:31 PM | Show all posts
Aku rasa tips dia bagi ni lebih pada mcm mana nak pilih lelaki yg sesuai utk di jadikan suami. Betul lah apa yg dia cakap.

KAlau nak tips macam mana nak kekal bahagia tanpa dimadukan sampai akhir hayat. Yang tu kena tgk Semanis Kurma or Ustaz Kazim kot



Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Even dia baru in her late 20s and baru anak dua, tips yang dia bagi tu sangat betul. Yes in the future memang we dont know kan what will happen. Tapi hopefully couple ni kekal bahagia. They look like a perfect family.

Kat mana ke Vivy pernah cerita dulu, husband dia masa couple sangat kedekut dengan dia and taklah sweet mana sebab dia kata tak sure lagi vivy akan jadi wife dia but he changed bila they got married. Both are lucky to find each other.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok vivy,,comel je.,dia suka pakai warna off white kan,,nampak seswai sangat dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Somehow rasa bertuah sgt vivy ni. She got everything. Ada duit, ada suami penyayang, anak pulak dpt sepasang. Cantik pulak tu. Almost perfect. I is jeleous.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
come on

tak sampai 5 tahun lagi
tak semua orang mewah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
vivy ni hidup penuh dgn kasih syg n baik hati.tu psl dpt yg best2 je.klu kita x muliakn fmly mmg ssh hidup n x dpt ape yg diimpikan.yg penting makbpk doakn yg baik2 maka baik2 la jgk kehidupan ank nyer.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 09:31 PM | Show all posts
orang bagi nasihat,, kita patut terima je.bukan nak cerca.. advice dia bagi tu pun utk millenials..korang ingat 20 something ni nak dengar ke nasihat ustazah, acik2 kepam yg dh kawin 50 tahun??

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 18-1-2017 05:17 PM
Kekosen lglah buk fuki dia dh celop sis.spesis tamak..ciknek dia expired tp nk cikki yg fresh mcm  ...

Kokosen mmg la tak kahwin lebih dari 1. Tapi tengok la life dorang free macam mana. Swing laki/bini utk kekawan pun diorang lek2 jek.. Sporting la katakan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112110s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list