JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
96130
View
864
Reply

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

  [Copy link]

Author: zaharin11223       Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2017 10:07 AM | Show all posts
motif nk luahkn perasaan gini..? mengharapkan ada majlis sanding besar2an mcm shuib sarah ke..??
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:13 AM | Show all posts
mey12 replied at 28-2-2017 09:25 AM
nah iols belanja sikit gambar bini first dia.

Pernah terjumpa rahim and bini first heols and lepas tu kitorang selpie (adek meols yang nak), bini first ni ada bau ketiiii sikit. Time tu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:15 AM | Show all posts
up la laki ko setinggi langit..
dapat adik lagi baru tau nak pandang bumi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:15 AM | Show all posts
Ya Allah lahaiiiiiii...xbleh blah.nak2 up jgk
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:15 AM | Show all posts
izamasha replied at 28-2-2017 10:05 AM
dulu minat rahim sejak tahu dia kawin lagi .. kurang minat dah
sian kt isteri no 1 .. pernah jumpa  ...

ko dah kenapa minah
biar la dia berbini dua
ko minat ke tak ada rahim kisah kihkih


Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
rahim x pernah kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:18 AM | Show all posts
Memasing nempek glamour suami. Dok up suami saya paling beriman tapi bini haukkk terdedah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelinyaaaaa la nak puji laki pon xyahla kecoh2 Kat Internet. Satgi Dah Ceria Jgn plak ckp laki ko beli spender pon xmampu kang
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:29 AM | Show all posts
pemikir??dalam radio xdengar macam berfikir pun.. dengar macam dia yg paling tak guna otak sekali dalam tiga tiga tu

mmg la dia sabar dengan ko..dia nak badan gebu ko tu. nanti dia xnak, tgk la sabar lagi ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:30 AM | Show all posts
Alah kawen baru setahun mmg la
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts

Cuba kalau rahim tu mesken..keje despatch je..ade ko nak??
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:35 AM | Show all posts
mcm ni pun nak up ke...errrrr tgk laki ni mmg down terus lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:38 AM | Show all posts
NazRysha replied at 28-2-2017 10:15 AM
ko dah kenapa minah
biar la dia berbini dua
ko minat ke tak ada rahim kisah kihkih

tolong jaga bahasa anda ...

maaf kalo tulisan saya menyinggung perasaan orang

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:39 AM | Show all posts
dah kenapa bini2 pelawak sibuk nk up kisah laki masing2?? bini amer raja lawak xnk up ke pasal laki dia?

aku tengok bini2 pelawak ni dah mcm bini2 player bola pula..semua nyer bajet2 hot n vassss gitteww..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:40 AM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 28-2-2017 10:13 AM
Pernah terjumpa rahim and bini first heols and lepas tu kitorang selpie (adek meols yang nak), bin ...

bau ketiiii? omg malunya uolls. bini dia selekeh ke kat luar? tengok gambar selekeh je.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:44 AM | Show all posts
alahaiii.. nak jugak upkan tok laki... yg kolin je asyik berhimpit gi majlis dan rapat dgn kengkawan rahim kan?.tp iols suka je tgk diorang ni, sbb bini no 2 rahim ni sedar diri tu isteri nombor 2.. elok je berbaik2 dgn kak long.. atleast xdelah bertekak kat insta, berebut2...tp xtau la belakang socmmed camne..kikii yg kena pukul dengan rahim tu si kolin ke yg nombr 2 ni ek?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:44 AM | Show all posts
zeed replied at 28-2-2017 10:07 AM
Rahim pernah kawen ada anak kan..pastu cerai kawrn dgn bini 1st skrg..bini 2nd ni perkahwinan ketiga ...

oh maksudnya yg iols upload tu bini second la ye? now pasang bini lagi? wow sangat rahim uolls.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:46 AM | Show all posts
izamasha replied at 28-2-2017 10:38 AM
tolong jaga bahasa anda ...

maaf kalo tulisan saya menyinggung perasaan orang

poyonya kau minah


Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Pemikir? Kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:48 AM | Show all posts
mey12 replied at 28-2-2017 10:40 AM
bau ketiiii? omg malunya uolls. bini dia selekeh ke kat luar? tengok gambar selekeh je.

Apa yang chuols tengok dalam gambar tu, mcm tu lah kat luar. Tp bini 1st ni dah banyak upgrade. Cuba cari gambar masa mula2 rahim masuk industri. Kepam habis
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:49 AM | Show all posts
bini 1st xcantik
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:49 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 28-2-2017 08:19 AM
Gigih nk up diri  
Xmo kalah ngan bini pelawak2 lain..kesah pulak org

kan hahaha nak jugak interframe tu, gigih juga dik lily ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:52 AM | Show all posts
seri_mawr replied at 28-2-2017 09:14 AM
selepas tgk gamabr lily yang seksi bawah tu....

aku mcm musykil dgn ayat   " seorg pembimbing yan ...

hehe mungkin ada sambungan ayat tu..
"seorang pembimbing yang baik..kerana sentiasa menyokong saya walaupun saya merepek dan seksi"
terasa keji jap iols lepas cakap gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:53 AM | Show all posts
miemiecha replied at 28-2-2017 08:43 AM
tahniah le dah berbini dua..

semoga kekal selamanya, sbb dah cm abah yek..

tu la tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:54 AM | Show all posts
tang_ginger81 replied at 28-2-2017 09:33 AM
yg tinggi kesabaran adalah 1st wife dia..

ini betul, dia yang setakat ni tinggi kesabaran sebab tak keluar lagi cerita bertarik rambut kat mana-mana. eh ke ada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104247s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list