JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
95384
View
864
Reply

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

  [Copy link]

Author: zaharin11223    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-1-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Issandra replied at 25-12-2018 04:02 PM


Tadi dia up story dia pi sini
for the second time.
Pastu kata, mostly visitors situ
pak arab kayaaa.
I pergi situ mostly locals ja.
Celah mana pak arabnyaaa.

So dia pun masuk one of the pak arabs league kah? Omggg jakunnya acik ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
KimK replied at 5-1-2019 09:42 AM
Tadi dia up story dia pi sini
for the second time.
Pastu kata, mostly visitors situ

Yg td dia post tu lexis hibiscus pd kalau x silap. Yg dia x post tu avani.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
KimK replied at 5-1-2019 09:42 AM
Tadi dia up story dia pi sini
for the second time.
Pastu kata, mostly visitors situ

ahahhaha...i pun baca td...eh..pak arab kaya kaya..ko nk ckp apo sbnrnya..tpt tu tpt elite ke yg ko g..dirasuk ke apoo dia..jakun namateyyy...org yg mmg dh biasa ni xheran punn..yg br nk merasa berwang yg akan jakun mcm ni.. aiyooo...jakunnn nya. buat malu ajalah org simpang ronggam..pastu up, gee ckp dh beso anak dara rahimmm..ko nk tembak ex laki ke apooo...dia ni bataklahhh..maluu aja tau
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 5-1-2019 10:52 PM
ahahhaha...i pun baca td...eh..pak arab kaya kaya..ko nk ckp apo sbnrnya..tpt tu tpt elite ke yg k ...

Hahaha kannn gigihnya sis.
Pastu bgtau kena fully utilised pool
dalam bilik tu sebab harga per night
bukannya murah.
Omg sisturrr cringe ya amat
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tgk x skincare die dazzlily tu?kate from france.rs betul ke or oem saje.ade yg pnah try x?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
apa masalah dia eh..gtau papanya which merujuk pd rahimlah apalah..respectlah bapa ank dia.sejenis mulut jahat ni.respectlah ank rahim juga.baik xyah tulis apa apa kan baik.x think dr france.timbang kilo osoo ni.. tgk packaging tau dahhh...beli botol mcm tu dan tampal clear sticker.selesai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:44 PM | Show all posts
Find89 replied at 7-1-2019 02:03 PM
Ada tgk x skincare die dazzlily tu?kate from france.rs betul ke or oem saje.ade yg pnah try x?

opkos oem je...mane ade org malaysia yg mampu labur duit utk jual produk luar negara melainkan siti nurhaliza, itu pon dulu claim produk from korea, sekarang ni xtau la betoi ke dak....kebanyakkan produk luar negara dh establish mcm skII, lancome, clinique, innisfree & jual di butik2...kalo produk letak nama sendiri tu mmg kompom repacking timbang kilo...sedangkn die pon dok cucuk utk bg putih glowing
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Find89 replied at 7-1-2019 02:03 PM
Ada tgk x skincare die dazzlily tu?kate from france.rs betul ke or oem saje.ade yg pnah try x?

Frnce jadahh... Bekas pun nmpk murah... Mcm dr kedai rm2... Sebesar zarah pun susah ank caya..hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cikta tiru dia siss...
Screenshot_2019-01-11-01-21-28-27.png
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 11-1-2019 10:21 AM
Cikta tiru dia siss...

Tak kisah la leopard tgh in ke, cikta pakai leopard ke butik mahal jual leopard ke. Persoalannya dah kenapa pakai leopard ke anugerah sekolah anak? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:44 PM | Show all posts
serimaya replied at 3-1-2019 12:24 AM
anak dia dpt sbp or mrsm ke? sebab kalau sekolah biasa mesti dah sekolah tadi..kalau sbp n mrsm ne ...

mcm masih tak sekolah je lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:45 PM | Show all posts

nampak mcm dia baca forum..

tapi lah.. nak banding dgn cikta.. cikta artis.. ko artis ke g sekolah anak pakai camtu.. hahaahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
misskitty replied at 11-1-2019 03:45 PM
nampak mcm dia baca forum..

tapi lah.. nak banding dgn cikta.. cikta artis.. ko artis ke g seko ...

Heloo..isteri retisss..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyrara replied at 11-1-2019 11:51 AM
Tak kisah la leopard tgh in ke, cikta pakai leopard ke butik mahal jual leopard ke. Persoalannya d ...

Hazabedah sangat styling dia.
Motippp pakai kasut but segalak.
Dengan baju mcm sarung nangka.
Choiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:31 PM | Show all posts
Peha sama besar ngan peha ai..... size XS konon..... choiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096999s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list