Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
182183
View
1988
Reply

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

   Close [Copy link]

Author: zaharin11223    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-5-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
eizarz replied at 4-5-2018 09:29 PM
Aku tak caya dia size XS  Pastu suke claim dia & rakan2 sejenis tak dimamah usia walau mencecah 40/a ...

Tgok makeup tebal bergantang je....natural beauty ke tu? Hahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 09:45 PM | Show all posts

kenapa ni dh muka kak bed.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
CikBersahaja replied at 4-5-2018 09:08 PM
Nama para Bini Rahim western sesajer.  Jadi, kolin Bini pertama, lily kedua? Kakak confuse.

Kakak jangan konfius. betul lah tu, kolin nombor 1, lily nombor 2
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Si lily nak juga cakap muka dia makin seiras rahim, taknak kalah sebab orang cakap kolin dgn rahin seiras. Omg! Menjadi-jadi
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 04:16 PM | Show all posts
ya allahh.. tak tahu nak describe camne dgn kak lily korg ni betapa aku meluat. hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 10-9-2017 12:13 PM
mmg nampak sgt muka jawa yindon pompuan ni...pastu gigih nk jd isteri pelawak popular..xdenye suri ...

jenuh i telek gambo si lily ni, parsi celah mana? darah keturunan abah katanya. Muka sheols very the jawa indon kot, tambah makeup tebal dah cam rupa scik cleaner office iols, no offense tu indonesian women in general
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 09:35 AM | Show all posts
Membercaribaru replied at 6-5-2018 02:26 AM
Kakak jangan konfius. betul lah tu, kolin nombor 1, lily nombor 2

Taste name omputih gitu ya.
Ok kakak tak confuse lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
akak lily korang tu kalau buat caption tak abis2 nak sebut pasal abg rahim dia tu, meluat aku tengok. skrg ni gigih nak cakap rahim tu jadi manager dia. pastu asyik cakap abg rahim suka manjakan dia la.. cara dia cakap tu macam diorg ni couple beauty and the beast. kiranya rahim tu beruntung la dapat dia, jauh lebih muda, cantik, kurus, manja.. kalau aku jadi kolin memang mendidih je rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
zeed replied at 3-5-2018 03:12 PM
Bini no 2 tu mmg tak tau malu.. dia mcm bengang kolin buat birthday party utk rahim n friends dgn le ...

Dia merampasa cara mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 02:30 PM | Show all posts
zeed replied at 17-11-2017 08:03 AM
Lily tu masuk ratu rania program terbitan astro.. pastu dia mmg jenis nak popular.. dia goda rahim ...

mok mok pun kaki perempuan. apa takde taste sangat ke perempuan ni semua, tengok kocek je. kalau aku kocek tengok juga selera pun kena jaga jugak tak kan nak padam lampu hari - hari
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iftar dengan sibling tp duduk jauh2 dgn family sendiri. Sibuk layan anak masing2... bknla nk fitnah tp agak obvious di situ sbb si jimbo tu yg berdepan dgn hh kan. Iza kat hujung.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Apela kperluan si rahim ni kwen 2???oiii rahim,klau x krn ko menumpang pop sepahtu ko xkan dpt job laa,jd dj pon ats ehsan brgabung gb sepah dlu,bila sepah xjoin mlm dia gigih cr team lain dgn harapan nk menang duit ratus ribu tu...tula nk sgt brbini 2 kan da serba xckup...pelawak lain rilek je 1 bini...xpadan gn rupa lah ko ni rahim...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2018 12:32 PM | Show all posts
akak korang ni kan.. mekap memang pink satu muka ek? agaknya bape kati blusher dia..

baru beli iphone X, sibuk cakap orang tanya pakai apa nape gambar clear? padahal ko batak baru tukar iphone kan.. bape kali asik hashtag iphonex..

ya ampon ko kak.. mmg bebetul mintak pemes la kak.. bagi la dia sume..

kalau selpie je mmg bajet cantik tp cuba amek gmbar reramai.. jauh betul muka mcm selfie muncung ko kak..

lagi satu kak.. akk tak kecik kak mcm akak bayang akak xs. xnmpk langsung kekecikkan itu melainkan akak yg upkan diri sndiri..

tlg la kak jgn selpie teruk sgt kak.. org lain mua gak.. mcm takde la kemarok 27 jam sehari selpiee..
tutorial tudungla apa lah.. ya ampon kak.. u bragging so much la kak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2018 01:03 PM | Show all posts
ya ampun ada jugak pompuan yg bangga muka seiras rahim sepahtu. ilmu ape si rahim ni pakai
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2018 02:34 PM | Show all posts
I baru stalk. Kolin wayyyy more pretty than Lily
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2018 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang tgk tak video2 raya dia..
1. My atuk sedara teacher di sekolah elit yayasan halim saad. Sape ade family study di sana?
2. Sepupu kakak prof madya..siapa student prof syg di uitm??


Napela kakak korang ni perasan ya rabbi. Asyik je la ramai org dm dia. Mekap la tuto tudung la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
eizarz replied at 19-6-2018 02:57 PM
Korang tgk tak video2 raya dia..
1. My atuk sedara teacher di sekolah elit yayasan halim saad. Sape ...

Memang meluatttt dgn dia ni.
Tgkla latest video ni, bercium cium dgn si rahim.
Wekkkk muntah pls. Cm sakai.
Agaknya meroyan la tu sbb si rahim balik beraya dgn bini first, terus up video gitu.
Pastu skg ada kereta baru pulak, tak habis2 hashtag mercedes, tapi mercedes lama je ponnnn.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
misskitty replied at 19-6-2018 12:32 PM
akak korang ni kan.. mekap memang pink satu muka ek? agaknya bape kati blusher dia..

baru beli ip ...

Selfie wajib muncung and lipstick pink, pastu sampai 2-3 kali post gambar yg sama, but different poses. Apakah???
Badan tu takyah perasan la size xs, debab semacam je i tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 19-6-2018 01:03 PM
ya ampun ada jugak pompuan yg bangga muka seiras rahim sepahtu. ilmu ape si rahim ni pakai

Hahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2018 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahim dah operate kecikkan perut kan? Nampak kat explore haritu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085641s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list