Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
184266
View
1988
Reply

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

   Close [Copy link]

Author: zaharin11223       Show all posts   Read mode

Post time 7-11-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
arffa replied at 30-5-2018 02:30 PM
mok mok pun kaki perempuan. apa takde taste sangat ke perempuan ni semua, tengok kocek je. kalau a ...

I pon sama. Geli la nk cium. Jejai yg kaya tu pon i rasa geli geleman tgh syok2 cium nk tarik rmbut tp rambut takde dgn rahim emm xperlu xplain kot. Tu pon gigih perempuan berebut
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2018 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
misskitty replied at 19-6-2018 12:32 PM
akak korang ni kan.. mekap memang pink satu muka ek? agaknya bape kati blusher dia..

baru beli ip ...

Wtf? Hashtag iphoneX? Elok la dia ni berjodoh dgn dato belon
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2018 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
2 week lepas nampk lily n rahim..
Aku buat tk kenal je... Lily tk la kurus nau mebi sbb rendah... Rhim lbh skit je dr i yang 156cm ni.. Mcm mana lily leh claim saiz xs,, padahal aku ni 156cm x 55kg pun saiz L..kdng2 je M kalu cutting besau.. Over sngat...dia rendah dr aku kotttt.. Bdn dia tk la mantap nau mcm faizah elai tu..i caya if xs.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2018 03:13 PM | Show all posts
iyeewww, benang apekah aku baca ni??rahim je pun tapi bini2 dia bangga bebenor cam berlakikan colin farrell jahhh..

btw 3thun lpas aku penah mkan kat kedai apak si sarah..nampak la kelibat si rahim tapi jep takde mse tu..geli hati lak aku tgok si rahim pakai baju jersi sendat namatey sampai terangkat nampak perut..camtu ke retis yang diuruskan oleh dua manager merangkap bini??

yg sarah soeb siyes halus kecik orangnya..ingat lagi si sarah soeb memasing dukung anak masuk dlm vellfire itam dorang..da srupa budak2 dukung adik tau..so kiut..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2018 04:00 PM | Show all posts
Memang takleh hadam la tahap ketaksuban lily ni ke rahim
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
mey12 replied at 28-2-2017 09:25 AM
nah iols belanja sikit gambar bini first dia.

1st pun cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
gracieyna replied at 28-2-2017 09:30 AM
iols tak pernah rasa rahim ni lawak. sendu aje lawak nya.

Ni betul...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 8-11-2018 04:00 PM
Memang takleh hadam la tahap ketaksuban lily ni ke rahim

iolss setuju statement ni..ada sekali tu dah terlampau menyampah iolls dm kolin tanya dia macammana dia handle madu yg lebih sudu dari kuah ni..kolin reply ayat2 elok je ..takde dia mengata madu poyo dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 04:27 PM | Show all posts
serimaya replied at 19-11-2018 03:11 AM
iolss setuju statement ni..ada sekali tu dah terlampau menyampah iolls dm kolin tanya dia macamman ...

kan menyampah betul tgok lily tu lebih sudu dari kuah,
dia punya agungkan si rahim tu mcm apa je.
geli sangat.
nampak insecure pun ada.

kolin tu rilex je..


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 02:16 PM | Show all posts




WEEHHHHHH kesian la kat dia. penat dia nyanyi selamba je kutuk tak sedap!
kahkahkah.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas baca benang ni terus aku terjah ig kak lily korang. Omg kelakor gila yg dia smule tu. Siap ada yg komen suara macam lembu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak kolin mengamuk apa kat ig story? Katanya nak bocor kan rahsia. N siap tag tok laki dia si rahim.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
plus suka perasan ank dia hebat lah apalah.padahal atuk dan nenek bela kt kg tuh..aiyooo..bila org tnya napa xjaga ank tu dia jwb,mesti ada masalah kan tu sbb letak kg.. blh plak ko jwb mcm tu..sejenis mental ke apa dia ni.puji diri sendiri aja..dhlah meluat dgn rahim yg suka buat acah acah diri macho dn hensem..wekkkkkkk...dia xpemes pun,xlawak pun.sbb jep n shuib ja pun..plslah lily,get a life lah.xkan jakun bila masul dlm kwsn ao called artis ni...adoiiii..nk glamer and dpt jd wife artis sendu pun jadi...ceh...gerammm punya pasal ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 21-11-2018 07:03 PM
plus suka perasan ank dia hebat lah apalah.padahal atuk dan nenek bela kt kg tuh..aiyooo..bila org t ...

Suara dia pn mcm annoying kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 03:21 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 21-11-2018 07:03 PM
plus suka perasan ank dia hebat lah apalah.padahal atuk dan nenek bela kt kg tuh..aiyooo..bila org t ...

Yang bab anak ni mmg ai tazabar sangat nak sokong yu..

bab bangga namati dgn anak tu mmg very the over hoccay.. macam "peghak" sgt padahal budak tu baru UPSR jer kot... lagipun dok kg..belum tercemar lagi mcm budak bandar... org lain anak pun cemerlang jugak tp xderlah nak berkokok 24jam kat socmed.

after all apelah sangat dgn UPSR tu.... dia punya kompang tak abis2... ni lah cth sejenis mak yang buat anak mcm trofi hidup dia

cemerlang time UPSR blum tentu blh score dlm SPM. Banyak je cth kecik2 bijak giler.. dah besar sikit.. dah kenal dunia.. dah pndai wechat..kalau x pantau mmg kelaut dlm lar...

bukan tak blh berbangga sebagai mak bapak... tapi jgn smpai jatuh riak and berlagak...

#donemembawang


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
maharani_gebu replied at 22-11-2018 03:21 PM
Yang bab anak ni mmg ai tazabar sangat nak sokong yu..

bab bangga namati dgn anak tu mmg very t ...

uolss tunggu la result keluar next week ..mau sebulan dia kompang anak dia hebat..anak orf lain pun ramai je hebat tapi takde la mak over confident result belum keluar dah canang satu donia ..iolss punya tahap meluat tu sampai dah takde ayat dah nak di keluarkan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 21-11-2018 07:03 PM
plus suka perasan ank dia hebat lah apalah.padahal atuk dan nenek bela kt kg tuh..aiyooo..bila org t ...

Td lalu dkt explore i dia puji anak dia naik nama dkt ppd sbb excel ke apa.

Siap tag ig anak dia.

I pon terjah.

Wah bio tulis 1 of 7 johor contingent (dia spelt as continjent. Terus i meragui tahap excel nya?) And participated in 2nd international english camp in Langkawi ---->  ingat kot masok Genius Junior US ka apa bleh lah nak kagom. Masok tu ja dekkk siap tulis kt bio ig? Mak suruh kaaaa?

On another note, i dr dulu meragui betol ke ada Masters si Lily ni? Siap ckp tgh smbg phd ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
serimaya replied at 22-11-2018 06:47 PM
uolss tunggu la result keluar next week ..mau sebulan dia kompang anak dia hebat..anak orf lain pu ...

Kalau ank dia dpt straight A's . Kalau nggak dia nk canang gapo sbb dh selalu tyg konon anak excel gila blablabla
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 22-11-2018 07:26 PM
Td lalu dkt explore i dia puji anak dia naik nama dkt ppd sbb excel ke apa.

Siap tag ig anak d ...

mak dia ckp dia fluent..no lahh..cikgu dia xpernh dengau dia speaking berhabuk pun...aigooo..plus dia g kem eng ja punn..ank ank org lain dh g tahap apo dah..cemerlang koko dan kurikulum laie..adoii..dia nk bandingkan dgn ank laki dia kot..bgtau ank dia lg pandai..adehhh...xperlu nk canang gitu..sabo dulu..perjalanan masih jauh kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
maharani_gebu replied at 22-11-2018 03:21 PM
Yang bab anak ni mmg ai tazabar sangat nak sokong yu..

bab bangga namati dgn anak tu mmg very t ...

yes...indeed.melampau nau cara omak nyo..upsr ja kot.nnti kalau dpt masuk asrama sbb kuota sek luar bdr.so tlg jgn nk meriak sgt.bkn blh sambung g oxford kot lps upsr tuh.ramai ja bdk yg upsr so terer sekali masuk sek men..hancusss..so mohon omaknya sabau dulu.if dpt straigt onam a pun..bkn jaminan masuk harvard jd doc pakar mcm dia dh hbs gebang tuh..adoiiiilahhh...xout standing pun ank dia....typical bdk sederhana ja.mak dia yg over lebih..sian bdk tu x verdosa..ishh..xlehlah mak dia ni..insecure dgn sapa ni..hr tu ckp ank dia warisi dia dr sek agama bla bla bla..ehh..mcm nk cubit ja mulut dia tuh.kepohhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093135s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list