Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134911
View
1136
Reply

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

  [Copy link]

Author: zaharin11223       Show all posts   Read mode

Post time 7-8-2019 04:13 PM | Show all posts
pro mua kejadahnye..kalau pro mua baik up video cara2 mekap...ni balik2 tayang umah..balik2 cakap anak dy tu anak rahim...padahal rahim berderet anak dengan kolin pon kak kolin xkecoh pon...pastu balik2 puji diri sendiri...dy laa yang lawaaa....paling rajin....pandai jaga rahim gemok....pandai berniaga...eh semua ko je laaa....
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
klau x silap ex hubby dia cikgu kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif sgt tunjuk gelang
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 7-8-2019 04:13 PM
pro mua kejadahnye..kalau pro mua baik up video cara2 mekap...ni balik2 tayang umah..balik2 cakap an ...

Pro MUA la sangat..contact lens biru je manjang. Pastu amik video gelak2 sorang2. Gila!
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:27 AM | Show all posts
SekeremKopi replied at 8-8-2019 09:23 PM
Pro MUA la sangat..contact lens biru je manjang. Pastu amik video gelak2 sorang2. Gila!

haha..perasan gak tu cakap morning ttibe je gelak beria...tang mana lawaknye xtau la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:30 AM | Show all posts

motif mintak sape2 peragut ragut dy ni...org lain pon ade je gelang xde laa nak jadi mami jarum bagai...kampung sangat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha kan lepak mamak pun pakai gelang gedabak tu lepas tu pakai lengan pendek. Kelakar la makcik tu. Mengundang kena ragut je tau.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:40 PM | Show all posts
Dia ske nak tunjuk dia gelak2 sbb psycho dia kelaka sebab bini pelawak barangkali. Padahal laki tak lawak mana pon. Menumpang jep je... Bila buat kumpulan semuaaa xjadi. Syukur da tkeluar.. Mmg doa. Elakkk dia nak menunjukk dia kat blkg stage.

Fyi, acik x kelaka k. N acik x la pro MUA manaa. Biasa jek kalau asik mekap muka cmtu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting kak kolin pergi konsert westlife hokkay. Tp acii ni dia smlm rasa ada update conv dengan kawan-kawan dia pasal westlife la bsb la ape tp dah delete pulak. I just can say HAHAHAHHAAHAHAHHA kak kolin pergi konsert tu ko tak pergi hahahahaha oh lupa busy urus rumah salun produk parcel and kilang. Kilang konon. produk sendu kilang konon
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecepohnau replied at 10-8-2019 10:19 AM
Yang penting kak kolin pergi konsert westlife hokkay. Tp acii ni dia smlm rasa ada update conv denga ...

Tulah, beria ria kt story citer pasal westlife.
Last2 kolin pergi concert dengan rahim eh hahahaha kesian.
Taraf dia takat2 teman gi karok je kot. Pergi karok pun kemain jakun, inikan pulak nak pi concert.



Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa dgn kolin juga I suka jg Rahim sbb wifey dia sgt sopan dan pndai bw diri.dtg yg ni I dh start hoikot Rahim.bkn sbb bini dua tp meluat perangai lebih sudu dari kuah.nmpk busuk dah Rahim bila dia merapu try hard acah2 bini pelawak tersohor.tak leh follow ig dia,blh psiko sama tgk perangai suka puji diri dan JAKUNNN.Memalukan jdt ja.Rahimmm...tlglh alert suruh bini no 2 ko belajo diam dan humble dan tak peghakkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:38 AM | Show all posts
Sejak da bukak braces kemain lg asikla amik gmbr dok tayang gigi..dhla kuning gigi🙊
Kak kolin jgk canti bila senyum original gigi putih je
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:48 AM | Show all posts
mizZue replied at 11-8-2019 01:39 AM
Dulu masa dgn kolin juga I suka jg Rahim sbb wifey dia sgt sopan dan pndai bw diri.dtg yg ni I dh st ...

sama. dlu takdela apa sgt dgn rahim ni. rasa biasa jek.

tiberr dia dgn acik ni. terus rasa annoying.

kolin tu biasa jek pon xde megah mana dia rasa dgn rahim since dia dgn rahim dari awal dlu.

tiber je dia jadi binik time tgh popular, feeling kawen laki paling popular.


Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik,  gigi ko kuning,  tlg stop menyengih sepanjang igstories ko tuh pls.  Thanks
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Selfie pakai iphonex no filter konon. Tapi kelabu je pic tu. Memang tak pihak tanah la acik lily ni. Produk tu sah sah timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ersazain77 replied at 13-8-2019 09:38 AM
Sejak da bukak braces kemain lg asikla amik gmbr dok tayang gigi..dhla kuning gigi🙊
Kak kol ...

Betul kak kolin classy, ada class tersendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 03:53 PM | Show all posts
i tak percaya dia tak filter...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078098s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list