Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
184271
View
1988
Reply

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

   Close [Copy link]

Author: zaharin11223       Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2017 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba nk meluah..ada org tanya2 ke..dikejar wartawan jua kah mcm jepsari dikejar itu??
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 01:07 PM | Show all posts
toxicated replied at 28-2-2017 11:58 AM
rahim ni la merosakkan pic kawin si jep dengan dia punye selekeh tak butang baju melayu, dengan body ...

setuju sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 28-2-2017 08:36 AM
amboi...amboi..amboi...
buka agama tu baca ke buat halau hantu????

Kahhkahkah...    
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
zaharin11223 replied at 28-2-2017 08:07 AM
Kini Rahim telah mengesahkan dia telah berkahwin dua.Isteri keduanya  bernama Lily.Lily telah memuat ...

Bukan ni caption kat photo ig dia ke? Dia memang suka up laki dia kat ig pun, dah lama kot, kadang macam takleh terima akal pun ada, sebelum ozlyn buat statement first night lagi..motif hencapan terdelay?  
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 01:30 PM | Show all posts
lily ni mekap retis ke
leh tahan seksinya
gigih tayang body
nk tunjuk kt madu kot yg dia lg hot
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 01:31 PM | Show all posts
drivethru replied at 28-2-2017 11:30 AM
Kalau johan tanye ozlynn kenapa huruf ba baris di atas bukan di bawah. Si rahim ni tanya kat bini di ...
Sebab itu jim mata toncing.

bukan ker " jim pakai toncit". hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lor..baru tahu Pak Rahim ada dua vini...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 01:39 PM | Show all posts
bambimo replied at 28-2-2017 08:36 AM
amboi...amboi..amboi...
buka agama tu baca ke buat halau hantu????

rasanya buat halau hantu
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 01:43 PM | Show all posts
bini bini pelawak bukan main lagi kalau cakap pasal agama dah nampak macam taraf taraf ustazah yg dok bagi ceramah dalam tv.    tapi kalau tengok memasing nya warna rambut ngan pakaian.....  

#jangankecamsisokay
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 02:36 PM | Show all posts
nuralisa replied at 28-2-2017 08:26 AM
ini yg kedua?
yg pertama mana?

yang pertama kolin abdullah.. manager dia..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku muskil gambo memula tuuu

Sapa yg bunting, rahim ke bini dia aaaa???
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 02:41 PM | Show all posts
zeed replied at 28-2-2017 11:30 AM
Bini 1st dari perkahwinan kedua..

setahu iols, dia dgn first wife kolin tu masih ada la.. wife nya manager dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 02:43 PM | Show all posts
Rahim ni pun nak bangga ke...hadehhh

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 02:45 PM | Show all posts
lagi story jual agama
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
muntahhh ijooo
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila Rahim nak bersalin dik lily? Perut dah mcm belon udara
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 03:10 PM | Show all posts
Sekarang mmg musim bini pelawak menempel dan bertagteam ala2 The Real Housewives of Tanah Melayu tapi nanhado. Apa2 hal pon mohon bagi laluan kepada Sari Yanti yang lebih Hot, Vogue dan masih lagi relevan dalam industri.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by swimswim at 1-3-2017 12:10 AM

Pemikir..tapi kenapa selalu keluar lawak vodow
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 03:15 PM | Show all posts
eeuuuuwwww..geli aku baca..

rahim kepam busuk nie klu xberduit xdenye bini dia nk..1st wife dh ssh pyh sam2..yg sng bini baru
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 03:18 PM | Show all posts
cantik lak gambo bermekap tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076056s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list