JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
96127
View
864
Reply

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

  [Copy link]

Author: zaharin11223    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2017 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 28-2-2017 02:41 PM
setahu iols, dia dgn first wife kolin tu masih ada la.. wife nya manager dia

Mmg.tp before kawen dgn kolin dia pernah kawen dan ada anak. Ni apa biras dia bgtau.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 05:21 PM | Show all posts
zeed replied at 28-2-2017 05:16 PM
Mmg.tp before kawen dgn kolin dia pernah kawen dan ada anak. Ni apa biras dia bgtau.

ohhhh maknanya dah kahwin tiga kali la ni.. heheheh.. tp iols follow ig kolin.. dia mmg redha jer.. siap mintak org jgn kutuk lakinya..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ozlyn 2.0 ke ni :zz:zz
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 05:39 PM | Show all posts
tah papeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pemikir ke haha iols salu tengok jep shuib suke nau tangkap video rahim tido..senang tido kekdahnye sambil berpikir la kot.. Cantek wife seken dia..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by gebugebas at 28-2-2017 05:49 PM
lazim replied at 28-2-2017 08:37 AM
yang lempang bini dulu bukan rahim ke. sabar la sgt

last2 aku rasa yg aman2 bini nabil. ...


Iols pon rse mnde yg sme..Bini Nabil ni low profile..Xde nk mencapub mcm bni johan bni fad bni achy smua tu...Dan bnyk2 bni plwak ni,bni Nabil LA cntik BLum Trmsuk sri yanti..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bolehlahhh cantik second wife
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelawak2 kat malaysia ni semuanya bajet hot padahal rupa nan hado...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt ig second wife dy ni byk post psl lelaki gemukss.. erm sory xbrpe brkenan dgn sec wife dy seksi kemainnn
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
purpler replied at 28-2-2017 12:41 AM
isteri-isteri pelawak ni semua stail lebih kurang je, kan....

suami tgh senang. boleh la. cuba tgk suami susah macam cat farish yang busuk tu.

eh busuk tu bukan aku kata ok.  

sari yanti tu aku perati high maintance.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
c===8 replied at 28-2-2017 12:40 AM
dlm sepahtu rahim ni umpama melukut di tepi gantang je

misal kata jeff dengan sari gadoh betul(gaduh laki bini) aku tetap tak caya jeff kaki gaduh.

macam tu hari la berita jeff kahwin.aku payah nak percaya pasal sehari sebelum kahwin tu aku tgk Sepahtu reunion ke ada scene erra fazira dengan shuib nak kahwin. kan dlm tu jeff acah acah nikah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa lg nak diharapkan utk up si rahim ni...bini sdr la
Dgn ahli kumpulan sdr pun selalu kena kutuk
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
c===8 replied at 28-2-2017 08:40 AM
dlm sepahtu rahim ni umpama melukut di tepi gantang je

@c===8 tetap peminat tegar azlee senario..#silapengsan
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ig bini baru rahim? Mohon bgtau nama
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:58 PM | Show all posts
TENOK replied at 28-2-2017 06:39 PM
@c===8 tetap peminat tegar azlee senario..#silapengsan


@c===8


Tenok lu dah tak minat azlee ke? minat rahim pulak ke?


wa dgn reen rahim skrg...

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:59 PM | Show all posts
jerukkedondong replied at 28-2-2017 01:31 PM
Lor..baru tahu Pak Rahim ada dua vini...

hebat juga kan beliau?



Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm klo die x bercerita lagi org respek kot..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba tanya bini tua..jantan sundal hodoh ni penyabar ke x...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pembacategar replied at 28-2-2017 06:45 PM
Apa ig bini baru rahim? Mohon bgtau nama

Ig dye @lilykhay
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu gundu mcm tu, jalan2 boroi berkati ke depan, tak glamer, tade duit, korang rasa akak ni nak ke rahim tuu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki mmg x reti bersyukur.. bkn buruk pun bini 1st dia tp gamak gak didua kan

Lelaki mang akn lupa daratan bila byk duit ada duit..

Yg bini kedua plak dh kenapa nk show off...gilaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 08:10 PM | Show all posts
xtau la nak kata ape.. memasing nak show off tu je
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 28-2-2017 08:36 AM
amboi...amboi..amboi...
buka agama tu baca ke buat halau hantu????

Baru nak komen pasal luahan kedua tu jugak.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 28-2-2017 06:58 PM
@c===8



@salimrock  rahimah rahim ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104478s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list