Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23038
View
101
Reply

Adiela ridzuan dah kawin. Updated: dah cerai

[Copy link]

Author: fair_iza       Show all posts   Read mode

Post time 9-3-2017 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa ni?
Model tudung?
Sorry i x taksub sngt dgn dunia hijabistot
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 10:33 AM | Show all posts
walaupun mmg iols tak kenal sheols
nak ucapkan tahniah
lawa sheols, suami pun semenggah, baju pun santeks
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 11:13 AM | Show all posts
sheqim replied at 8-3-2017 01:43 PM
Org cantik ni jarang dpt suami hensem kn? Jarang i mean..bkn sume suami hensem..mcm adiela safiyani  ...

i paham maksud uols..
selalu perempuan yg kategori jelita.. jarang dpt laki yg handsome.. selalu dpt laki muka biasa2 je
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa tu lawaaa tapi dah selalu nampak makeup jadi cam biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 04:34 PM | Show all posts
chinta89 replied at 8-3-2017 11:24 AM
bila mekap sekati mmg semua nampak cantik.

kalau dh xde apa2 segala tampal kat muka barulahhhh  ...

setuju. sebab kalau tanpa mekap sekati itu memang pucat dan kusam jua mukanya. iols pernah tengok dah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 04:36 PM | Show all posts
huehue replied at 8-3-2017 12:06 PM
Adiela ni i tak pernah tengok in real life tapi dari zaman myspace lagi memang lawa. Zaman myspace d ...

sebagai org yg pernah tengok in real life i boleh cakap, biasa je uols. tanpa kuasa mekap sheols adalah perempuan biasa saja. tapi diperakui adik-beradik dia memang comel2 belaka.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 04:38 PM | Show all posts
sheqim replied at 8-3-2017 01:43 PM
Org cantik ni jarang dpt suami hensem kn? Jarang i mean..bkn sume suami hensem..mcm adiela safiyani  ...

haha ye ye uols i faham..bukan sahaja di social media, realiti pun cenggitu. isteri kemain vass suami biasa2 aje. perangai baik barangkali sebab tu jadi pilihan org cantik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:57 PM | Show all posts
Miamorrr replied at 12-3-2017 04:36 PM
sebagai org yg pernah tengok in real life i boleh cakap, biasa je uols. tanpa kuasa mekap sheols a ...

Real life biasa je ke chuolls? I tak expect lebih sangat pun sebab gambar biasalah chuolls dah kena edit segala. Tapi all in all nampak helok lah khen dari i yang kepam je ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:32 AM | Show all posts
iols x kenal sheols tp lawa sheols ni..slmt pengantin baru
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 03:09 PM | Show all posts
huehue replied at 12-3-2017 10:57 PM
Real life biasa je ke chuolls? I tak expect lebih sangat pun sebab gambar biasalah chuolls dah ken ...

biasa je uols. eyebag macam manusia normal yg lain juga. dalam ig semua org boleh jadi meletopss uols, asalkan rajin filter. so uols jgn sedih
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 06:55 PM | Show all posts
Miamorrr replied at 14-3-2017 03:09 PM
biasa je uols. eyebag macam manusia normal yg lain juga. dalam ig semua org boleh jadi meletopss u ...

I perasan igers yang kuat mekap ni sekali tanggal mekap mesti eyebag paling ketara. Retis pun begitu juga
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 06:41 PM | Show all posts
huehue replied at 14-3-2017 06:55 PM
I perasan igers yang kuat mekap ni sekali tanggal mekap mesti eyebag paling ketara. Retis pun begi ...

eyebag memang sukar dihapuskan boleh ditutup dgn concealer tapi nak buang payah. hahaha nasib ler.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
huehue replied at 12-3-2017 10:57 PM
Real life biasa je ke chuolls? I tak expect lebih sangat pun sebab gambar biasalah chuolls dah ken ...

Biasa je u.. I dulu satu matrik dgn dia..dia ni rendah je..kecik molek..muka ala2 anak mami sikit
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooo bekas tunang hapiz midon ke ? Sempat tunang rupenyeeee
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Lesung pipit dia manis
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 02:19 PM | Show all posts
rupa dah cantik, tapi nak jugak makeup tebal2, siap contouring bagai. mata pun dah kaler2.  hilang natural beauty nya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 03:10 PM | Show all posts
biasa2 jerrr.. kalo tanggal makeup cntik lagi hakak.. hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
wookiehoney replied at 8-3-2017 11:44 AM
kannn
kdg sedih dgn diri sendiri sebab rasa tak lawa sgt.selalu pikir napelah diorang ni nampak c ...

DD cream stand for what?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
KhunJee replied at 8-3-2017 08:33 PM
Sebab muka mcm barbie gamoknya. Puikk

Ye ke..i tgk x pn..i tgk mcm pmpuan arab yg akan mengemuk..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:33 PM | Show all posts
dah kerap sangat nampak muka dia ni jadi model bermacam2 jenis brand tudung...
lama-lama rasa muka dia biasa jek...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072588s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list