Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23020
View
101
Reply

Adiela ridzuan dah kawin. Updated: dah cerai

[Copy link]

Author: fair_iza       Show all posts   Read mode

Post time 15-10-2019 12:35 PM | Show all posts
sian adiela ni..padahal, family dia bebaik belaka, comey2 belaka...dlm gambar raya or gambar family pun takde laki dia nih.
dugaan bila masuk kat dunia media social nih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:45 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 15-10-2019 12:19 PM
Dah habis kot lelaki kt malaysia ni...

entahnyaa. geram pulak jenis melayan nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut dengar berita ni. Tak sangka betul.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama bincang pasal penceraian sheols kat tred instapames blogger tu.. cuma terkejut baru tauuuu sebab bercerai lakinya curang humm anak dia yg 2nd tu kecik lagi kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius ah cerai. Ank kecik lagi kot. Sape betina tak guna tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Swmoga lepas ni rezeki dia lg melimpah ruah..dapat memberi kesenangan pd anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow i baru tau depa cerai.. Patutpun byk tgk die up iklan promotion brg2 baru2 ni kt fb
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
How i wish dpt jd cantik mcm sheol. Xsangka secantik ni pon laki curang. Setan!!! Dah tau ke sape penyondol tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 10:21 PM | Show all posts
Alahai.. Cerai jugak.. Kadang tak paham kan kenapa ramai sangat pasangan asyik kawen cerai.. Bukan yang famous je, yang tak famous pun sama..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa sbb curang ke. Ku pikir sebab x serasi. Cun gini pon curang?!! Laki muka so so
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ctredzuan replied at 15-10-2019 01:13 AM
ya Allah yerke.. adiela ni bagus bila dealing modelling dgn dia, pnh hire beberapa kali utk model hi ...

Yes dia pantas buat kerja dan gambaq lawa. Puas hati bayar
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 02:06 PM | Show all posts
punya la cun dia ni. pun laki buat hal. padahal dulu dia lovey dovey sangat dengan laki nya. dia cerai lepas besalin nombo 2 kah. dia dah la tebesalin awal kan. padahal due date iols ngn sheols lbih kurang sama. tapi kat ig dia tak merempan pun. katup saja mulutnya. muka semua senyum ja. ya lah semua mesti pamer yang cantik2 ajo kat social media. mcm kawan iols la sheols kaya gilos holiday mana2 pun takpa takda masalah tapi laki sheols bermasalah. selamba ceraikan sheols ikut whatsapp sbb gado mende kecik. tapi rujuk balik la. tapi cam tu lah sisi gelap takkan org nak pamer kan. merapu plak i. ok lah takziah adiela u deserve better.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe ada jodoh kembali dgn pismidon
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak secocok tp jodoh tk panjang. smga dipermudahkan urusan both of them.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 14-10-2019 12:18 AM
Tertinggal ketapi la tt. Dia dah cerai n bgtahu kat ig dia. Psl laki dia curang dgn model berhijab g ...

Ex laki dia curang dgn sape??
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 09:27 AM | Show all posts
sian nya..cantik dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kamon la xkan cerai kut????
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah ter un-follow dah minah model ni, entah rasa macam fake, gaya cakap macam fake sgt, acah2 manja gitu, hm tup-tup naik gosip cerai, apa pun takziah & bertabahla...muka lawa tu ada ja jantan yg sudi nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriuslah dh bercerai?aku memang follow ig dia sejak sebelum kahwin tapi akhir2 ni aku jarang jenguk ig tu tak tau post latest dia.katakan bercerai sebab husband curang, aku rasa mesti teruk tahap kecurangan tu sampai tak boleh bagi peluang kedua. yelah, kalau takat husband contact2 dengan perempuan lain, keluar sama2 aku rasa ramai ja isteri2 yang maafkan sebab demi anak walaupun perasaan nya dah tak sama macam sebelum kantoi dicurangi lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:44 AM | Show all posts
aku tak dapat bayangkan membesar anak kecik tanpa suami di sisi.
tak kira la sbb meninggal or bercerai ni.
laki aku outstation 3 hari pun aku dh rasa penat.
moga dipermudahkan urusan nya as single mom ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.068298s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list