Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
5381
View
32
Reply

Wak doyok makin kaya raya, sasar tembus pasaran antarabangsa pula

[Copy link]

Author: jiwarasa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-3-2017 06:42 PM | Show all posts |Read mode









Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
serioulsy from the first heols enter Malaysia entertainment mmg i lgsg x adore pon smp la skrg ni..xtaw knp tp rmi plak yg memuja2 heols smp support beli produk2 keluaran heols.. did I miss something?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 08:51 PM | Show all posts
Kaya raya ke? Kawan i cakap dia buat furniture rumah WD tak bayar2 sampai sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:56 PM | Show all posts
Produk jadah apa mat misai ni jual
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 02:27 AM | Show all posts
Tak sangka ada juga org beli produk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia bisnes apa? I ingatkan dia ikon fesyen semata. Tapi dia co host ke korea kita, not bad. Macam bodoh2 alang pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Relevan ke dia skrg ni? Mcm kaki menempel ViP ja ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg dia jual?
Aku tgk ig dia mcm jual anak ikan jeee     
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 05:43 PM | Show all posts
laku keras ke produk dia?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:19 AM | Show all posts
Produk apa heshe ni jual selain krim jambang?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:36 AM | Show all posts
kat indonesia ni famous juga krim wak doyok ni..
bagus arkk pandai business..
alhamdulillah... rezeki dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:37 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 20-3-2017 09:36 AM
kat indonesia ni famous juga krim wak doyok ni..
bagus arkk pandai business..
alhamdulillah... rez ...

kat sana pun dia jadi juri tetap reality show The Cuts.. prgm utk barber  hairstylist. aku rasa prgm tu best, sbb nak tengok la berbagai pesen rambut, tp tu la, aku nak tengok progm tu pun geli sbb dia ni lah..

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:11 AM | Show all posts
reddots replied at 21-3-2017 08:37 AM
kat sana pun dia jadi juri tetap reality show The Cuts.. prgm utk barber  hairstylist. aku rasa pr ...

hahahaha... sama ler...
aku cuma salute kegigihan dia tu...
org nak cakap apa pun, lantak ler...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:58 AM | Show all posts
biarla dia, slgi xkacau kite, rilek2 sdah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:41 PM | Show all posts
hebat.....

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la kalau kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:37 PM | Show all posts
60K unit sebulan. Dahsyat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:22 PM | Show all posts
baguslah tu business dia maju..
even tho i tak ambik tau dia jual produk apa, and berapa jenis produk yg ada..
kdg2 je ternampak produk dia kat kedai2 jamu tapi di letak atas shelf tinggi, tak dpt nak baca..

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada ternampak produk heols ni kat kiosk di Mangga 2. Quite pricey, dlm rp220,000 per pack.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 10:04 AM | Show all posts
hmm x minat le dia ni..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.447746s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list