Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12390
View
102
Reply


18SX : Dia Buat Lagi! Farah Elmo Meroyan Macam Mesin Gun Di BIGO LIVE

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2017 11:31 AM | Show all posts |Read mode







Tular di media sosial sejak beberapa minggu lepas mengenai video seorang gadis utara yang dikenali sebagai Farah Elmo.



Video yang dimuat naik olehnya mengundang kemarahan netizen apabila topik yang dibebelkan adalah mengenai lelaki malas bekerja dan hantaran kahwin RM20K.






Tak tahan dikecam, akhirnya gadis ini memuat naik video permohonan maaf atas kelantangannya sebelum ini.


Namun baru sahaja namanya kian reda diperkatakan, sekali lagi video mengenai gadis ini menjadi tular. Kali ini lebih dasyat apabila video tersebut memaparkan gadis ini sedang mengamuk sambil mencarut-carut di sebuah aplikasi media sosial, BIGO LIVE.


AMARAN : VIDEO DI BAWAH INI MENGANDUNGI BAHASA YANG TERSANGAT LUCAH. SILA PERLAHANKAN VOLUME TERLEBIH JIKA BERADA DI PEJABAT ATAU DI TEMPAT AWAM. KANAK-KANAK DI BAWAH UMUR 18 TAHUN DILARANG MENONTON!!!





Menurut gadis berkenaan, dia terpaksa mencarut kerana sudah hilang sabar dengan perangai sesetengah netizen yang asyik mengecamnya.


Seperti sebelumnya, video gadis ini sekali lagi dikecam "berbakul-bakul" dan menjadi bahan "troll" di media sosial. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawak lak minah ni kakakakaka. Aq gelak nonstop. Nizam punyer lagila.. hampeh dua2 ekor ni kakakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi mulut..klu mcm ni layak ke dpt 20k?adoi la cik kak..klu aku akk hang,mmg aku da cabai atas bawah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai pulak yg amik kesempatan nak steal the limelight budak farah ni. Dlm byk2 video, video mencarut jgk ko nak ikut. Dasar...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:14 PM | Show all posts
Wahai umat melayu mesia henti2 kan la make stupid ppl femes please lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:20 PM | Show all posts
beruk mat yeh mana terlepas ni?
cukup-cukup la viralkan benda bodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:24 PM | Show all posts
Tgk muka dlm video tu pun tau kaum tengah sentap kaw2 punya, tu yg meroyan mencarut dari awal smpi abis. Sendiri yg awal2 buat hal....kena hencap, takleh terima kenyataan, kuar lagi video mencarut lucah2. Pala bana tul betina ni...

- Video yg kedua tu jgk yg best. Hahaha...!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:33 PM | Show all posts

memang dia ada tudung sehelai ni je ke. semua video dia aku tengok tudung sma

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:44 PM | Show all posts
kelakar siot vid no 2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:46 PM | Show all posts
mlut cm pungkoq ayam
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:48 PM | Show all posts
Kalau takut dikecam, kenapa buat??

Bila dah buat, tadah ajelah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:48 PM | Show all posts
bodoh dia ada sabdu....

tebal betul dia punya 'd'...

BODDOH!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:49 PM | Show all posts
memalukan kaum wanita jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Malunya sisthurr.. Maki2 macam ni buat nilai you 20ribu rupiah je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:53 PM | Show all posts
Tak payah nak attention seeker sangatt lahh dik. Bodoh tuhh kasi simpan sikit jangan nak tunjukk semua malu kat orang sangattt. Orang kecam mula duk marahnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 01:01 PM | Show all posts
kuat nye mencarut pompuan ni..pprt betol
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 01:04 PM | Show all posts
haha.. mmg mulut cam burit ayam
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kan dah kata. tengok nama pun tau dah level dia. elmo.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 01:34 PM | Show all posts
nampak bodoh membodohkan diri yg sedia bodoh tu bodoh.

tak kecam ye. cuma cuba bina ayat dgn memaksimakan kata sifat "bodoh"
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 01:39 PM | Show all posts
takut nak klik play video beliau....    
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111742s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list