JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7997
View
102
Reply


18SX : Dia Buat Lagi! Farah Elmo Meroyan Macam Mesin Gun Di BIGO LIVE

[Copy link]

Author: CARI-HBZ    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2017 02:24 PM | Show all posts
adoi dikk.. tak yah la balas balik..  carut citer omputeh pon x byk nau carutannye dik...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 02:30 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 4-4-2017 01:39 PM
takut nak klik play video beliau....

tak payah la klik, penuh makian caci maki bahasa kesat memalukan
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 02:31 PM | Show all posts
Niat dia nak dapat pujian dan sokongan ramai tapi yang dapat hanya le cacian penat je
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 02:34 PM | Show all posts
obviously dia ada psychiatry problem. eh gi berubat je la kak oi..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Siler siapkan booking rumah org tua....kertu la ko jawabnya dek....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 03:16 PM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 4-4-2017 02:30 PM
tak payah la klik, penuh makian caci maki bahasa kesat memalukan

ya..kita end up tak klik sbb video pertama beliau kita ada tengok hari tu..dont really fancy the way she talk..pening kepala kita .huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 03:21 PM | Show all posts
bila buat video x pikiaq..dah kena kecam...x leh terima...lama pulak ko merekod video tu...baik laa g tolong mak kat dapor tu dek....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ko ni dah kenapa mengelupor semacam? x malu ke wei kesian mak bapak ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekap sekilo..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:11 PM | Show all posts
Rase cam bodoh lah tgk video ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:13 PM | Show all posts
Another attention seeker?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:16 PM | Show all posts
RIP her future second husband
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:40 PM | Show all posts
budak nih x habis lg ka meroyannya

nmpak nau x cerdik

mencarut sungguh!! tumbuh kt mulot baru taw

malangnya bf dia

mak dia p mana? sedap2 kata mak org hitam, dia pun mamak kot!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:41 PM | Show all posts
hahaha,selamba je mencarut
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:43 PM | Show all posts
bakal di undang ke motif viral la kelak la minah nih...mcm giler pon ader
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:45 PM | Show all posts
dia ni sakit ni...sakit mental
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:22 PM | Show all posts
adoi mulut dia mau kena cabai
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwarasa replied at 4-4-2017 12:33 PM
memang dia ada tudung sehelai ni je ke. semua video dia aku tengok tudung sma

Mungkin pakai tudung tu buat dia rasa cantik   . Selalu perempuan mmg cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 4-4-2017 02:34 PM
obviously dia ada psychiatry problem. eh gi berubat je la kak oi..

Aku pon rasa dia nie ade masalah mental...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:12 PM | Show all posts

Bontot ayam kalau digoreng pun sedap dik.ni bukan pungkow ayam ni pungkoq setan
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Beristighfar aku tgk video ni .. br je bukak dgr sikit pastu tutup .. takut dgr perkataan yg kuar drpd mulut dia .. x malu btl
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:53 PM | Show all posts
mulut dengan muka sama-sama hodoh.buat malu bangsa mamak je
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala otak budak ni ade wayar putus ye...
Sekali buat ok lah, maybe tersilap percaturan
2x buat, memang mental lah jawabnye
Attention seeker ehhh.....suka dgn fame yg dia dpat mase 1st vid tu gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai x mcm org islam betoi....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sbnrnya umoq brp? Sakit mental ke? Harap sgt family dia ambil berat kt dia...mcm org gila dh tgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124944s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list