JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8121
View
102
Reply


18SX : Dia Buat Lagi! Farah Elmo Meroyan Macam Mesin Gun Di BIGO LIVE

[Copy link]

Author: CARI-HBZ    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2017 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sick ppl. Tak lalu tgok org yg berbahasa buruk ni. Nk klik video pun malu.

Insaflah dik. Cukup2 la fefeling nk vlog nasihatkan org lah. Malu kt Allah dik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
x penatke dik mencarut. sia2 je kerja kau nih.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari awal smpaj akhir Aii faham Boddoh je. Tu je yg jelas pun. Boddoh??
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamak penang baik jantan ke betina ke sama je perangai mcm bab*...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ke dek malukan mak bapak mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Padanlah yg duk gi mencarut kat bigo dia. Bigo tu apa benda.....sesama kaki carut padanlah...sama sama bodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Di maju mundur macam tu, macam tengah bagi ceramah depan tv.

Tapi akak tak tahan dengar kau mencarut bulu, kot* bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh kehulu kehilir. Nak caras diva aa ke dik?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
1st video pasal jantan tak guna duit takde sibuk nak kawin...yg marah sgt kat dia pasai apa...yg marah tu memang jenis tak gunalah kut...sebab yg berguna sepatutnya tak marah...

2nd pasal hantaran kan...ikut hampalah dah ko nak kawin orang letak 20k 30k ...ko berhendak sgt ko kena sangguplah ko tak nak ko gi cari yg lain....apa masalah...murah mahal bukan tentu berkat tak berkat bernikah...nak marah dia kenapa dah dia nak letak 20k...

Lepas tu video all mental...dek kalu hati tisu jgn cari pasal dek...perangai viral bodoh camni memang rakyat malaysia tersangatlah terer....so hadap jerlah kena kutuk...kalu ko cerdik ko jadi mcm si coco tuh....kena kutuk pun buat duit .tarak hal punya siap.masuk majalah tv bagai serupa retis...kerana perangai bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
adoii sakit perut gelak sampai kluar air mata ketawa.bodo tu simpan cket tuk ank cucu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang dubsmash tu gigih nya hafal sejibik sejibon.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tk perlu rsanya kta nk beri kn perhatian kt org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok 1st video 6 saat je..
tak sanggup nak tengok yang lain2..
malunya bahasa dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 4-4-2017 05:24 PM
Mungkin pakai tudung tu buat dia rasa cantik   . Selalu perempuan mmg cenggitu

takpun bila pakai tudung tu je dia reti main kaler eyeshadow  
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeeee, malu nya buat  perangai mcm ni. Muka lawa dah tp mulut dia....

I tgk sikit je terus tutup.  sgt memalukan n bahasa yg discount gunakan geli nak dgr.

N please la enough la wey viral2 ni. Org mcm ni x deserve utk jd famous
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dahsyat..'fasih' betul die mencarut!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 08:54 AM | Show all posts
hampir 19 minit dia dok bodoh bodoh je. bodoh nya budak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:09 AM | Show all posts
ni yang 20k?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ckp bodoh ulang2 kan? Ingat org buat miming kt dia. Aku xbpe phm sgt butir2 dia ckp. Yg jelas cuma bodoh je. Pahtu perasan bgs kan? Eh pjg plak tu. Xkoser mak nk tgk smpi hbis.
Menyampah gler pmpuan pesen ckp mcm ni. Rasa nk tampar je
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:36 AM | Show all posts
merrissa replied at 4-4-2017 04:43 PM
bakal di undang ke motif viral la kelak la minah nih...mcm giler pon ader



antara rancangan paling meluat aku pernah ter tengok. ngan host nya ntah apa2...




Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:37 AM | Show all posts
Aku rasa dia ni x da kawanlah... and mungkin waktu ni tengah datang bulan... faham-fahmalah kalau datang bulan... tu yang meroyan tak tentu pasal
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:01 AM | Show all posts
apa masalah minah nih?? Ya Allah..aku jdk malu tgk video die ngamuk mencarut ntah apa..

aiiyyoo...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahan prmpn ni mencarut lucah...
X heran la lps ni glamer. Silap2 bleh jd pelakon lawak kt tv...byk je yg diviralkan jd famous sekelip mata. Bleh wat duit lg...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:17 AM | Show all posts
betina dah barai tapi maseh single mmg mulut nya cenggitu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoii klakar giler video nizam tu, msa angkat bdan tnjuk bulu tu tkejut aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113833s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list