Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12389
View
102
Reply


18SX : Dia Buat Lagi! Farah Elmo Meroyan Macam Mesin Gun Di BIGO LIVE

[Copy link]

Author: CARI-HBZ    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2017 04:45 PM | Show all posts
dia ni sakit ni...sakit mental
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:22 PM | Show all posts
adoi mulut dia mau kena cabai
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwarasa replied at 4-4-2017 12:33 PM
memang dia ada tudung sehelai ni je ke. semua video dia aku tengok tudung sma

Mungkin pakai tudung tu buat dia rasa cantik   . Selalu perempuan mmg cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 4-4-2017 02:34 PM
obviously dia ada psychiatry problem. eh gi berubat je la kak oi..

Aku pon rasa dia nie ade masalah mental...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:12 PM | Show all posts

Bontot ayam kalau digoreng pun sedap dik.ni bukan pungkow ayam ni pungkoq setan
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Beristighfar aku tgk video ni .. br je bukak dgr sikit pastu tutup .. takut dgr perkataan yg kuar drpd mulut dia .. x malu btl
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:53 PM | Show all posts
mulut dengan muka sama-sama hodoh.buat malu bangsa mamak je
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala otak budak ni ade wayar putus ye...
Sekali buat ok lah, maybe tersilap percaturan
2x buat, memang mental lah jawabnye
Attention seeker ehhh.....suka dgn fame yg dia dpat mase 1st vid tu gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai x mcm org islam betoi....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sbnrnya umoq brp? Sakit mental ke? Harap sgt family dia ambil berat kt dia...mcm org gila dh tgk
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sick ppl. Tak lalu tgok org yg berbahasa buruk ni. Nk klik video pun malu.

Insaflah dik. Cukup2 la fefeling nk vlog nasihatkan org lah. Malu kt Allah dik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
x penatke dik mencarut. sia2 je kerja kau nih.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari awal smpaj akhir Aii faham Boddoh je. Tu je yg jelas pun. Boddoh??
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamak penang baik jantan ke betina ke sama je perangai mcm bab*...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ke dek malukan mak bapak mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Padanlah yg duk gi mencarut kat bigo dia. Bigo tu apa benda.....sesama kaki carut padanlah...sama sama bodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Di maju mundur macam tu, macam tengah bagi ceramah depan tv.

Tapi akak tak tahan dengar kau mencarut bulu, kot* bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh kehulu kehilir. Nak caras diva aa ke dik?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
1st video pasal jantan tak guna duit takde sibuk nak kawin...yg marah sgt kat dia pasai apa...yg marah tu memang jenis tak gunalah kut...sebab yg berguna sepatutnya tak marah...

2nd pasal hantaran kan...ikut hampalah dah ko nak kawin orang letak 20k 30k ...ko berhendak sgt ko kena sangguplah ko tak nak ko gi cari yg lain....apa masalah...murah mahal bukan tentu berkat tak berkat bernikah...nak marah dia kenapa dah dia nak letak 20k...

Lepas tu video all mental...dek kalu hati tisu jgn cari pasal dek...perangai viral bodoh camni memang rakyat malaysia tersangatlah terer....so hadap jerlah kena kutuk...kalu ko cerdik ko jadi mcm si coco tuh....kena kutuk pun buat duit .tarak hal punya siap.masuk majalah tv bagai serupa retis...kerana perangai bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
adoii sakit perut gelak sampai kluar air mata ketawa.bodo tu simpan cket tuk ank cucu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094137s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list