Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12392
View
102
Reply


18SX : Dia Buat Lagi! Farah Elmo Meroyan Macam Mesin Gun Di BIGO LIVE

[Copy link]

Author: CARI-HBZ    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2017 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang dubsmash tu gigih nya hafal sejibik sejibon.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tk perlu rsanya kta nk beri kn perhatian kt org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok 1st video 6 saat je..
tak sanggup nak tengok yang lain2..
malunya bahasa dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 4-4-2017 05:24 PM
Mungkin pakai tudung tu buat dia rasa cantik   . Selalu perempuan mmg cenggitu

takpun bila pakai tudung tu je dia reti main kaler eyeshadow  
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeeee, malu nya buat  perangai mcm ni. Muka lawa dah tp mulut dia....

I tgk sikit je terus tutup.  sgt memalukan n bahasa yg discount gunakan geli nak dgr.

N please la enough la wey viral2 ni. Org mcm ni x deserve utk jd famous
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dahsyat..'fasih' betul die mencarut!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 08:54 AM | Show all posts
hampir 19 minit dia dok bodoh bodoh je. bodoh nya budak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:09 AM | Show all posts
ni yang 20k?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ckp bodoh ulang2 kan? Ingat org buat miming kt dia. Aku xbpe phm sgt butir2 dia ckp. Yg jelas cuma bodoh je. Pahtu perasan bgs kan? Eh pjg plak tu. Xkoser mak nk tgk smpi hbis.
Menyampah gler pmpuan pesen ckp mcm ni. Rasa nk tampar je
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:36 AM | Show all posts
merrissa replied at 4-4-2017 04:43 PM
bakal di undang ke motif viral la kelak la minah nih...mcm giler pon ader



antara rancangan paling meluat aku pernah ter tengok. ngan host nya ntah apa2...




Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:37 AM | Show all posts
Aku rasa dia ni x da kawanlah... and mungkin waktu ni tengah datang bulan... faham-fahmalah kalau datang bulan... tu yang meroyan tak tentu pasal
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:01 AM | Show all posts
apa masalah minah nih?? Ya Allah..aku jdk malu tgk video die ngamuk mencarut ntah apa..

aiiyyoo...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahan prmpn ni mencarut lucah...
X heran la lps ni glamer. Silap2 bleh jd pelakon lawak kt tv...byk je yg diviralkan jd famous sekelip mata. Bleh wat duit lg...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:17 AM | Show all posts
betina dah barai tapi maseh single mmg mulut nya cenggitu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoii klakar giler video nizam tu, msa angkat bdan tnjuk bulu tu tkejut aku
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:57 AM | Show all posts
fox. replied at 4-4-2017 07:12 PM
Bontot ayam kalau digoreng pun sedap dik.ni bukan pungkow ayam ni pungkoq setan

KHENNN... Pungkoq ayam goreng rm2 dh berselera, ini yg mlut cm pungkoq setan ada hati mnx hantaran 20k.. hrmjdh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
banyaknya sebut bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:25 PM | Show all posts
adoi,,kesian betul la mak bapak budak ni.dia dah tentu xmalu mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:39 PM | Show all posts
buat malu kaum je la ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak saper laaa nie....tolong ler ambik tambat kat rumah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098016s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list