JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8122
View
102
Reply


18SX : Dia Buat Lagi! Farah Elmo Meroyan Macam Mesin Gun Di BIGO LIVE

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2017 10:57 AM | Show all posts
fox. replied at 4-4-2017 07:12 PM
Bontot ayam kalau digoreng pun sedap dik.ni bukan pungkow ayam ni pungkoq setan

KHENNN... Pungkoq ayam goreng rm2 dh berselera, ini yg mlut cm pungkoq setan ada hati mnx hantaran 20k.. hrmjdh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
banyaknya sebut bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:25 PM | Show all posts
adoi,,kesian betul la mak bapak budak ni.dia dah tentu xmalu mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:39 PM | Show all posts
buat malu kaum je la ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak saper laaa nie....tolong ler ambik tambat kat rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aihhh, aku tak pakai tudung pon tak mencarut seteruk ni. Haihhh. Azabnya jantan yg kawen tino ni. Mak mertua, rejek segera!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya, dia nih masih dara ka?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:33 PM | Show all posts
malon dan tetek bodoh pisah tiada

tetetek tetetetek lawak sangat bideo ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 11:55 PM | Show all posts
Ala... nak up viewers la tu. Lepas dia habis melawak, viewers menurun. Tak penat ke, macam job pulak main bigo macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 09:55 AM | Show all posts
memalukan kaum perempuan betul budak ni..mental ke dik? family dia kena bantu bawa jumpa pakar check sikit kepala budak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 10:13 AM | Show all posts
bingitnya ko membebel kak oii,ko dah kawin ke blm?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 04:46 PM | Show all posts
AWEK 20K. mulut gini mmg scary laki nk dekat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 06:52 PM | Show all posts
ntahla aku suke loghat pure penang die. dgn tangan2 geleng2 kepala skali. rare kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 02:33 PM | Show all posts
hahahahah..... adoiii laa dik
baik punyer duk carut.... duk suh org pikiaq dulu sblm cakap...
nmpk naw hang x pakai otak...
x pikiaq dulu sblm p carut live kt bigo...
esok lusa dah ada ank cucu yg hang dok simpan cerdik hang tu...
hang jgn nyesal.... dok kasi malu kaum wanita je laa hang ni dik...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol. Brapa kali booddooo dia sebut
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga diberi hidayah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua nak mencapap social climber sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 12:40 AM | Show all posts
irwansuhadi replied at 4-4-2017 12:48 PM
bodoh dia ada sabdu....

tebal betul dia punya 'd'...

aku baca komen ni siap praktis sebut lagi..bongok
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Betina hanjeng..mcm nk hempuk je mulut guna lesung batu..over la nk mrh2 sebut bodoh,*****,etc2 pastu sengaja wat live..hanjeng
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mrs_salvatore replied at 6-4-2017 06:52 PM
ntahla aku suke loghat pure penang die. dgn tangan2 geleng2 kepala skali. rare kot

Rare nyerr komen chuol
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:46 AM | Show all posts
merry01 replied at 8-4-2017 12:40 AM
aku baca komen ni siap praktis sebut lagi..bongok

hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2017 06:24 PM | Show all posts
perangaiii mulut jamban betul.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2017 11:44 PM | Show all posts
hahaha bongokla nizam...i havent seen the original video..teruknya bdak prempuan tu mencarut. mcm tak waras jer..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2017 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Memalukan org pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2017 05:39 PM | Show all posts

dari dlu i dgr org ckp cmni. ape maksudnye tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112301s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list