CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 108346|Reply: 134

Dato Seri Mahadi 34 tahun

  [Copy link]
Post time 21-4-2017 10:34 AM | Show all posts |Read mode
Biodata

Nama: Mahadi Badrul Zaman
Umur pada 2017: 34 tahun
Asal: Penang
Status perkahwinan: Tidak Diketahui
Pendidikan Tertinggi: Diploma Sains Aktuari UiTM
Kerjaya Semasa: CEO & Founder of Monalisa Private Wealth Advisors
FB: https://www.facebook.com/mahadi.bz.5

Baru2 ni beliau keluar berita berkenaan minat dia terhadap hot wheel. http://www.hmetro.com.my/node/221666


Lately ni Dato Seri Mahadi memaparkan imej (pakaian) yang lain dari yg lain. Tengok aje le gambar2 beliau


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2017 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
muka scary
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2017 10:59 AM | Show all posts

muka jutawan... silalah cari adakah dia sudah ber'datin seri'
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni geng boipren (ke suami dah?) Ferrafila yg eksiden hr tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2017 11:09 AM | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-4-2017 11:05 AM
Dia ni geng boipren (ke suami dah?) Ferrafila yg eksiden hr tu

ferra filla yg accident lamborghini dgn dato tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:10 AM | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-4-2017 03:05 AM
Dia ni geng boipren (ke suami dah?) Ferrafila yg eksiden hr tu

Yes. BFF Lawrence Walter Ng.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 21-4-2017 11:13 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:10 AM
Yes. BFF Lawrence Walter Ng.

ni kot ig si ferra. datin dah tu, kawin dah le gamaknye

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 11:09 AM
ferra filla yg accident lamborghini dgn dato tu ke?

Yup..tgk geng2 dia ni semua pesen seluar ketat bercorak..mak aih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2017 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 11:13 AM
ni kot ig si ferra. datin dah tu, kawin dah le gamaknye

Rasanya mcm belum je..masa baru eksiden tu pun dia mcm dah guna datin bagai..entahlah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:15 AM | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 03:13 AM
ni kot ig si ferra. datin dah tu, kawin dah le gamaknye

Sheols memang claim diri sheols Datin tapi so far takde info sahih yang cakap theyols dah kahwin. Puasa sampai raya ni sheols and si Lawrence akan stay in Paris. Gitu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2017 11:16 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:15 AM
Sheols memang claim diri sheols Datin tapi so far takde info sahih yang cakap theyols dah kahwin.  ...

oh yeke..... so ada info tak berkenaan isteri dato mahadi ni? dah kawin ka beliau?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2017 11:17 AM | Show all posts
kot2 la terselit muka datin seri mahadi dalam ig si farrafila ni. aku idok le mengpolo ig datin tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Mahadi ni dah kawin ke? Ingatkan bujang lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2017 11:21 AM | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-4-2017 11:18 AM
Mahadi ni dah kawin ke? Ingatkan bujang lagi

aku tak tahu sebenarnya. tertanya2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:23 AM | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 03:16 AM
oh yeke..... so ada info tak berkenaan isteri dato mahadi ni? dah kawin ka beliau?

Belum kahwin, tapi ada gf. Jap I tepek pic sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tak sure masih keluar sama or tak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2017 11:32 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:25 AM
Tapi tak sure masih keluar sama or tak

amboii.. tengok "awek" dato seri ni pun mewahnya hidupppp.. huntonggglaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2017 11:58 AM | Show all posts
meriahnya lah kereta masing2... kawin la cepat dato oi.. lebih dari mampu tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:11 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:25 AM
Tapi tak sure masih keluar sama or tak

Muka comel dah tapi apsal baju cam tak kena je yg baju merah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:28 PM | Show all posts
Mahadi ni ada 2 beradik.. beliau dengan adiknya dulu hebat dalam CWA.. sale bulan-bulan juta-juta beb..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:23 PM GMT+8 , Processed in 0.451426 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list