CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: akumak

Dato Seri Mahadi 34 tahun

  [Copy link]
 Author| Post time 21-4-2017 12:43 PM | Show all posts
Themilo replied at 21-4-2017 12:28 PM
Mahadi ni ada 2 beradik.. beliau dengan adiknya dulu hebat dalam CWA.. sale bulan-bulan juta-juta be ...

ok jumpa dah adik dia, Mahathir. bukan abg mahathir kak nita yeeee

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2017 12:50 PM | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 04:43 AM
ok jumpa dah adik dia, Mahathir. bukan abg mahathir kak nita yeeee

allahu sis, waktu iols buat sales Unit Trust dulu, deyoll dua beradik ni la jadi idola freshies. .keh keh keh.. heols pernah datang pejabat agensi iols kat JB, naik lamborgini kaler pelangi..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 21-4-2017 12:50 PM
allahu sis, waktu iols buat sales Unit Trust dulu, deyoll dua beradik ni la jadi idola freshies. . ...

Diorang ni mmg taste fesyen hauk ke..atau saja buat camtu untuk tarik perhatian org eh?  

Tak menahan tgk seluo tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:42 PM | Show all posts
Try hard to be different
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 03:15 AM
Sheols memang claim diri sheols Datin tapi so far takde info sahih yang cakap theyols dah kahwin.  ...

Lawrence ni buat seminar ala-ala jijan seman kan sis? Iols dengar, ribu-ribu juaa yurannya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 04:43 AM
ok jumpa dah adik dia, Mahathir. bukan abg mahathir kak nita yeeee

Datukship mahadi ni from pahang.. i punya agency manager pun gigih nak ada dato juaa.. i speku, heols menuntut dengan mahadi ni, & suddenly my agency manager pun dapat dato masa umur heols 29 tahun. Berapa yang dibayar? I guess a few thousand something..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 21-4-2017 02:09 PM | Show all posts
Themilo replied at 21-4-2017 02:00 PM
Datukship mahadi ni from pahang.. i punya agency manager pun gigih nak ada dato juaa.. i speku, he ...

wow.. demi sebuah gelaran.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:23 PM | Show all posts
Dia nie bukan seangkatan dengan millionaire sister tu ke? Apa ke namanya akmadgn ellyn?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2017 02:48 PM | Show all posts
bellyadele replied at 21-4-2017 06:23 AM
Dia nie bukan seangkatan dengan millionaire sister tu ke? Apa ke namanya akmadgn ellyn?

yezza.. kawan-kawan diorang letteww..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hebat informasi uolsss... im impressed
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:47 PM | Show all posts
Mmg boleh jutawan beb buat unit trust ni.tp client jerung besar.imagine kalau dpt 1% je dr jerung.mmg kenyang mkn sebulan
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:04 PM | Show all posts
dato yang trashy..

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:15 AM
Sheols memang claim diri sheols Datin tapi so far takde info sahih yang cakap theyols dah kahwin.  ...

Gile hape fara ni.. sumpah aku mmg xcaya gtu skali jadik si fara ni.. dlu lemah lembut je mase kenal kat matrik.. jenis soft spoken..

Gambo yg screenshot tu korang pg ttup aurat dia ke? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:25 AM
Tapi tak sure masih keluar sama or tak

Dato lawrence dh kertu kn..hmm fara ni hmmm ase terkilan ke aku pon same je konsep asek duk meronggeng kat porem ni hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoo cacamerba nya stail ko tok serabut aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:38 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:15 AM
Sheols memang claim diri sheols Datin tapi so far takde info sahih yang cakap theyols dah kahwin.  ...

ye ke sis? diorang ni life mcm tkde mak bapak tkde family ek..takde sapa menegur ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2017 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jutawan MLM kerr...?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww. Dah kaya tu boleh tak jangan batak sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 12:20 AM | Show all posts
Rasanya dato ni pun forumer cari juga tp dah lupa apa nickname dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 21-4-2017 12:28 PM
Mahadi ni ada 2 beradik.. beliau dengan adiknya dulu hebat dalam CWA.. sale bulan-bulan juta-juta be ...

Boss kakak i!    ex boss now kakak i dh beraleh ke rhb rmai jgk staff cimb yg top2 rhb amek keje gn dorg plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85343 Replies : 200
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36139 Replies : 44
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14810 Replies : 14
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:43 PM GMT+8 , Processed in 0.081045 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list