CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: akumak

Dato Seri Mahadi 34 tahun

  [Copy link]
Post time 22-4-2017 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:25 AM
Tapi tak sure masih keluar sama or tak

Oooo ni kete dato janggut panjang relung ni rupanya.. Slalu nampak lambo colourful ni area damansara perdana & ttdi..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2017 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauknye pesen org kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam apek kat jinjang la pulak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-4-2017 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 21-4-2017 06:55 PM
Gile hape fara ni.. sumpah aku mmg xcaya gtu skali jadik si fara ni.. dlu lemah lembut je mase ken ...

hihi... jaga aib gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku geli tgok si ferafila tu sanggup jilat cina tak sunat semata2 duit..takde mak bapak ke nk tulung tegur..dlu sume gmbr dlm ig btudung litup tup2 eksiden baru pecah lubang..sian mak bapak
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 21-4-2017 10:55 AM
Gile hape fara ni.. sumpah aku mmg xcaya gtu skali jadik si fara ni.. dlu lemah lembut je mase ken ...

Si Akumak tu uols yang tolong tutupkan aurat si Datin tu. Sheols dulu matriks mana? Dari dulu pakai tudung kan? Bila sheols kena je cinta hati sheols ni terus melayang tudungnya.

Rambut sheols bukan takat blonde, biru pun pernah. Pics lama sheols yang bertudung semua sheols delete on her IG  
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-4-2017 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 21-4-2017 05:57 AM
Lawrence ni buat seminar ala-ala jijan seman kan sis? Iols dengar, ribu-ribu juaa yurannya..

Yes betul. I pernah tengok video ceramah heols sekali. Sepesen je dengan ceramah si Jijan. Kaya ok, Lambo heols pun heols bagi gf sheols je yang drive.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 21-4-2017 01:38 PM
ye ke sis? diorang ni life mcm tkde mak bapak tkde family ek..takde sapa menegur ke

I pun tak sure sistur. Si Datin ni tak pernah disclose pasal family sheols. Pics sheols dengan cinta hati je penuh dalam IG. Puasa sampai raya pun sheols akan together with Lawrence di Paris sana.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-4-2017 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 21-4-2017 11:57 PM
Oooo ni kete dato janggut panjang relung ni rupanya.. Slalu nampak lambo colourful ni area damansa ...

If uols pernah nampak Jag with LV logo, tu pun kereta heols. Sekarang LV tu dah takde, heols ganti dengan kereta mainan pulak  
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Motif I active sekali di thread ni? I bukan peminat heols ya
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 11:32 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 23-4-2017 03:21 AM
If uols pernah nampak Jag with LV logo, tu pun kereta heols. Sekarang LV tu dah takde, heols ganti ...

lamborghini rainbow tu ada lagi tak sis?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 12:49 PM | Show all posts
makin kaya pesen makin hauk. takde pulak pesen mcm austin powers

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 23-4-2017 11:11 AM
Si Akumak tu uols yang tolong tutupkan aurat si Datin tu. Sheols dulu matriks mana? Dari dulu paka ...

Johor uolsssss..... eii jijiks pulok mikio dia ngan cinapet tu...muahahaha ikotlah ko labuuuuuu jnji ko idup sonang xcara kat org ye dok?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 23-4-2017 11:21 AM
If uols pernah nampak Jag with LV logo, tu pun kereta heols. Sekarang LV tu dah takde, heols ganti ...

Geli betoi tgk dia yuckks  
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 11:23 AM | Show all posts
Awat dia dress up lagu tu? Bunga-bunga, corak-corak. Teruk aih...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-4-2017 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dah confuse ni thread dato mahadi ke lawrence
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2017 12:19 AM | Show all posts
tak kisah laaa dia kaya cemana pun.tapi aku lemas la tgk janggut trim panjang pesen gitu..ditambahkan lak style baju design colorful..anyway..dah dia suka kan...nak buat cemana... org duit byk ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Serrem tgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 09:34 AM | Show all posts
Themilo replied at 23-4-2017 03:32 AM
lamborghini rainbow tu ada lagi tak sis?

Ada lagi sis. I pernah nampak
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pakai gitu utk marketing u ols
So that org recognise dia
Menjadi nampaknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:08 PM GMT+8 , Processed in 0.114271 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list