CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: akumak

Dato Seri Mahadi 34 tahun

  [Copy link]
Post time 22-5-2017 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MEUTHEY replied at 22-5-2017 01:13 PM
Mahadi tu umur 24 tahun pakai jaguar. Masa tu dia pemilik jaguar paling muda kat malaysia. Dia x kaw ...

So talented. No wonder cepat kaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2017 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
baju dis extravaganza
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 12:53 AM | Show all posts
Andartu pun takpela aku, scary mery siot tgok gambar je pun. Yerkk.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
btl la gf dato mahadi tu baju merah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru last Saturday nmpk kereta ni kat Shah Alam
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 03:32 PM | Show all posts
aduyai
iols masih tercari2 cara nak simpan/display keta hotheels my son
definitely this is not it
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-4-2019 08:23 AM | Show all posts
nasib la anak sedare aku hat gile hotwheels tu x nampak DM ni nyer kete
kalo idok abis kete mak n apaknya ditempek hotwheels collection tuh.hahahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 12:19 PM | Show all posts

tak menahan tgk janggut rebonding datuk ni .. apahal pelik benor datuk ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow wow wow
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
KakaKiah replied at 20-5-2017 03:39 PM
I tgk si zhaf laki poziah gous pon da join grup dia kan

Yup, Top agent Manulife
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
adik_aza replied at 11-4-2019 12:19 PM
tak menahan tgk janggut rebonding datuk ni .. apahal pelik benor datuk ni

Rajin pulak tv alhijrah jemput bagi talk. Rengsa tgk janggut rebonding dia tu. Rasa mcm nk tarik2
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 05:17 AM | Show all posts
ugly like hell
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap.. nk ot sat. Dr Lawrence tu apa qualification dia? Title Dr tu betul ke? Or mcm azizang gak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Another scammer penunggang agama ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 21-4-2017 06:00 AM
Datukship mahadi ni from pahang.. i punya agency manager pun gigih nak ada dato juaa.. i speku, he ...

R u sure mmg dpt datoship? Ada gambar ke chuols?

Dlm listing semakan istana xde pon nama Mahadi n lawrence ni tersenarai? Apetah lagi dato seri..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 08:41 AM | Show all posts
Ladybird910 replied at 21-1-2020 05:36 AM
R u sure mmg dpt datoship? Ada gambar ke chuols?

Dlm listing semakan istana xde pon nama Mahad ...

uols, topik yang dah dikambus gali balik rupanya.. seingat iols, gambar yang diorang dpt datukship tu mcm kat dalam bilik yg penuh gambar2 zaman almarhum sultan pahang dulu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2020 12:55 PM | Show all posts
scammer ke ni modus operandi tayang kereta mewah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
adik_aza replied at 11-4-2019 12:19 PM
tak menahan tgk janggut rebonding datuk ni .. apahal pelik benor datuk ni

He is .kawan iolz pernah kerja ngan dia. Tahan sebulan je
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 22-1-2020 01:46 PM
He is .kawan iolz pernah kerja ngan dia. Tahan sebulan je

why kawan u bhentiiii..spill the tea plss
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 22-1-2020 09:57 PM
why kawan u bhentiiii..spill the tea plss

Ni dia crita kalau tipu maka tipu la iols sbb dia rasa mcm kerja company MLM. Tp ada la lg sbb mcm malas pulak iols nk tumpahkn teh kang mcm specific dia ada dlm forum ni naya la iols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:30 AM GMT+8 , Processed in 0.070838 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list