CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: akumak

Dato Seri Mahadi 34 tahun

  [Copy link]
Post time 22-1-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 22-1-2020 10:03 PM
Ni dia crita kalau tipu maka tipu la iols  sbb dia rasa mcm kerja company MLM. Tp ada la lg s ...

ehhh..bkn kampeni yinsurans kaa..u guna je bhasa yg pelik..kikikiki..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2020 01:38 AM | Show all posts
yucks la Mahadi ni tak layak masuk board nih .poyo. no class.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 04:43 PM | Show all posts
Dato Seri Mahadi ni speaker or Master Trainer dari Lawrence Walters Seminars.. Semua Master Trainers diaorang berseluar ketat bercorak supaya mudah dikenali..

https://www.lwseminars.com/inspi ... ato-seri-mahadi-bz/
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 11:13 AM | Show all posts
lama dah aku mmg tertanya2 siapa la mamat straightend janggut ni.
sebab ada artis ambik gambar dgn dia mcm tu la...
aku geli tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tick replied at 17-2-2020 11:13 AM
lama dah aku mmg tertanya2 siapa la mamat straightend janggut ni.
sebab ada artis ambik gambar dgn  ...

financial consultnt...dia buat unit trust,insurans,..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 12:07 PM | Show all posts
dia ni ke yang kawen dgn heliza tu? ku google nama tok laki heliza..keluar thread nih..yihhhh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-1-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya...datin seri Heliza....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 04:42 PM | Show all posts
dah 4 tahun thread ni. tahniah lah DS Mahadi dan DS Nur Heliza
  


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah Datin Seri Heliza
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:52 PM | Show all posts
ghupenya sis pernah komen psl keta hotwheel dia tu dulu. hahahaha. Anak bongsu anak emak. didoakan bininya aman2 saja lah nak blend in tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
We ols dari masa depan. Selamat pengantin baru ye dato seluar rainbow janggut layered
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah berjodoh.sorang suke jegil2 mata cute.sorang janggut rebonding. Harap janggut tak berlaga dgn mata heliza
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah jodohkan wpun janggut dia memang rare????ferrafila tu jugak kesian , lawrence tu kawin dengan cina. Pernah jumpa dia orang bertiga di makan kat kl many years back before lawrence kawin
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 02:43 PM
ok jumpa dah adik dia, Mahathir. bukan abg mahathir kak nita yeeee

2014 masih pki title dato..tetibe now dh dato sri..hahha
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 05:20 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 17-2-2020 12:19 PM
financial consultnt...dia buat unit trust,insurans,..

dia ni unit trust CWA juga kan... yg ala ala bilionaire sisters tu....so ada company sendiri la yg menguruskan UT2 clientnya tu
slalu hari jumaat nampak mustang dia kat masjid ttdi..mustang tepek keta kecik2
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:04 PM | Show all posts
babyblueamir replied at 1-1-2022 11:00 PM
Dah jodohkan wpun janggut dia memang rare????ferrafila tu jugak kesian , lawrence tu kawin dengan ci ...

I ingat minah Ferra Filla ni. Apa jadi dengan sheols? Hilang terus ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 4-1-2022 04:04 PM
I ingat minah Ferra Filla ni. Apa jadi dengan sheols? Hilang terus ke?

hilang uolls...sblum dia hilang tu sempatla dia bli merc..hahahahaah...i ingtkn kawen dah ngn chinese tu..rupanya idokk...huhuhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 3-1-2022 05:20 PM
dia ni unit trust CWA juga kan... yg ala ala bilionaire sisters tu....so ada company sendiri la yg ...

yup...i tak sure knp dia kluar c**..pdhal masa tu tgh top tu...abg dia join ra**...dia join manu****...skng ni rasa dia buat mcm private wealth mcmtu...tp tu la..wonder jugak npe geng2 UT dia dlu takda pn wish wedding dia..huhuhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 03:24 PM | Show all posts
layak ke dia ada thread dekat sini
bukan kaleng kaleng
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:41 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 5-1-2022 03:55 PM
yup...i tak sure knp dia kluar c**..pdhal masa tu tgh top tu...abg dia join ra**...dia join manu** ...

tapi nampak macam rezeki dia melimpah ruah selepas tu kan
maybe dah jadi rival dgn geng2 dulu...mcm takde lansung wish dari geng2 lama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85343 Replies : 200
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36139 Replies : 44
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14810 Replies : 14
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:53 PM GMT+8 , Processed in 0.087052 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list