CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: akumak

Dato Seri Mahadi 34 tahun

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 04:43 PM | Show all posts
ku tak tahan tengok janggut dia....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Janggut dia perggggh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2023 12:41 PM | Show all posts
sekarang dah tak nak dipanggil dato seri..
tuan mahadi je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2023 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 23-11-2023 11:41 AM
sekarang dah tak nak dipanggil dato seri..
tuan mahadi je

Nape,  kena tarik ke title nye?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2023 02:57 PM | Show all posts
Cekla replied at 23-11-2023 12:41 PM
sekarang dah tak nak dipanggil dato seri..
tuan mahadi je

ade org semak kan kate mcm x tau dpt dr negeri mana. ke bukan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 01:41 PM | Show all posts
yellowfish replied at 24-11-2023 02:13 PM
Nape,  kena tarik ke title nye?

bukan ditarik..memang takde punnn
dato fake
blh semak dlm website datoship
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-11-2023 01:43 PM | Show all posts
watachiwa replied at 24-11-2023 02:57 PM
ade org semak kan kate mcm x tau dpt dr negeri mana. ke bukan?

yup...takde tersenarai
sama macam bapak si PUriz tu bapak mentua Jahlop
nama takde jugak..
nama ayah tiri jahlop ada..legit

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 03:58 PM | Show all posts
Cekla replied at 27-11-2023 01:43 PM
yup...takde tersenarai
sama macam bapak si PUriz tu bapak mentua Jahlop
nama takde jugak..

Pak tiri jahlop tu dr kedah ke?
yg sis tahu parents pak tiri jahlop tu mcm org ada2 n agak rapat dgn geng2 syed2 utara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 27-11-2023 03:58 PM
Pak tiri jahlop tu dr kedah ke?
yg sis tahu parents pak tiri jahlop tu mcm org ada2 n agak rapat d ...

Iyo. Kedah mari.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:57 AM | Show all posts
takde benang pasal nama dia masuk list SC ke...scammer
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:04 PM | Show all posts
dulu piz midon nak heliza, heliza tak mau, kalau betul somi dia ni betul-betul sahih macam yang diberitahu, mana nak cover muka, sian pulak kak konah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:10 PM | Show all posts
sampai skg meols mcm xcaya heliza kawin dgn dia tapi tu la da jodoh khen....
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2024 11:16 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:48 PM | Show all posts
datang dari masa depan, ni husband heliza helmi
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:37 PM | Show all posts
Menakutkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:22 PM GMT+8 , Processed in 0.138309 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list