CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: grUdgE-frEak

Ilisha Ameera in a photo series.

  [Copy link]
Post time 3-3-2020 12:46 PM | Show all posts
Kawin dgn sape?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2020 03:34 PM | Show all posts
Nurza replied at 3-3-2020 10:22 AM
Bernard Chandran maybe? Bnyk pengalaman buat baju pengantin kerabat Brunei...

boleh jadi jgk.. or Radzuan Radziwill pun ok.. Heols yg design baju nikah Tuanku Zara kalau x silap
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kembangbunga replied at 3-3-2020 03:34 PM
boleh jadi jgk.. or Radzuan Radziwill pun ok.. Heols yg design baju nikah Tuanku Zara kalau x sila ...

Btul jgk tu.. Bernard tu bnyk buat baju utk kerabat Brunei je.. Radzuan tu pun rapat ngn SNZ ..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
esmeralda7 replied at 1-3-2020 10:35 AM
dgr2 nk kawen dh...dgn siapa tu ye..jeng3x

Ni ke yg couple dgn TBib tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 6-3-2020 07:50 AM
Ni ke yg couple dgn TBib tu?

rasanya lah dgn t bib
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
esmeralda7 replied at 1-3-2020 06:35 PM
dgr2 nk kawen dh...dgn siapa tu ye..jeng3x

Wow! Dgn sapa tu sis heheh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-3-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 7-3-2020 05:18 AM
rasanya lah dgn t bib

Kalau dgn T.Bib circle situ jelah dulu kala T.Adek dgn T.Iman kakaknya si T.Illisha ini....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 01:47 PM | Show all posts
ok la tu .... sekufu dengan dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kembangbunga replied at 2-3-2020 11:50 PM
Sape plk nak design baju pengantin ye? Fairy godmother aka rizalman kata nak bersara dah

Tokri cakap kalau kwn baik dia, boleh je nk tlg buat baju lg. Ni kn ank tiri kwn baik dia. Mesti bole lg
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2023 03:41 PM | Show all posts
suka tgok dia ni mirip dgn mak dia JR
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2023 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
chiyoasuka replied at 26-7-2023 03:41 PM
suka tgok dia ni mirip dgn mak dia JR

Jauh sgt chuollss kutip kacang sampai naik lagi thread ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2023 12:27 AM | Show all posts
hahahahaha masih gigih ni tgh kumpul point nak buka thread
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:36 PM | Show all posts
whooo???
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Alang2 ada yg upkan benang lama…saja la cerita, sabtu lepas i pegi open house KotaSAS. Ilisha ni ada dgn adik dia. Together with THIS n sultan n tg amir. Dh habis acara, org start la amek gamba dgn sultan n this…ada la sekumpulan budak ni suruh dia ketepi…dia pon kluar dr red carpet tu. lpas tu budak tu panggil dia…kak tolong amek kan gamba…tergelak aku tgk budak tu…nampak marhain sgt la kot nya. Hahhahahaha. Tp dia amek je kamera bdk tu n amekkan gamba …hahahha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 14-5-2024 06:45 PM
Alang2 ada yg upkan benang lama…saja la cerita, sabtu lepas i pegi open house KotaSAS. Ilisha ni ad ...

Haha kesiannya..lawa jugak ke kalau tengok depan2 ilisha dgn ilyana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Lvstar replied at 14-5-2024 09:54 PM
Haha kesiannya..lawa jugak ke kalau tengok depan2 ilisha dgn ilyana ni?

Mata iols cantik ilyana lg. Ilisha ni kulit pon marhain sgt. gene kulit pahang kuat walaupon iras mmg mcm JR. dah few times jumpa, mmg tak glowing. Last year jumpa dia tgh lepak makan ngan fahd n taim n kazen2 diorg, berlemoih abes. Muka mcm berminyak. Mcm suraiya moiz tu walaupon kulit warna pahang, tp she glowing. Tp sheola tak kekwat la. Layan je walaupon bebudak dia panggil kakak…hahahahha. Adoi la budak2 tu. mmg kelako betul masa tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 04:07 AM | Show all posts
mcm kena rasuk....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 09:33 AM | Show all posts
https://vt.tiktok.com/ZSYdb8VC1/

T Ilyana & T Ilisha in 1 frame
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 15-5-2024 12:40 AM
Mata iols cantik ilyana lg. Ilisha ni kulit pon marhain sgt. gene kulit pahang kuat walaupon iras  ...

Ilisha ni klu dah on makeup baru la nampak glam nampak sexy. Bila dia join sultan gi event2 sheollss mmg downtoearth la. Makeup tak nampak sgt, baju pun beshe je. Mcm time chuollss jumpa kt kotasas tu, mmg tknampak bersiap but for sure she's the nicest one

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 15-5-2024 10:49 AM
Ilisha ni klu dah on makeup baru la nampak glam nampak sexy. Bila dia join sultan gi event2 sheol ...

Boleh tahan sexy dia kat luar biasa tengok join event biasa2 je haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:26 PM GMT+8 , Processed in 0.077788 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list