Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
95519
View
1038
Reply

Instafamous couple- Syafiqah Aina & Hafiz Mahamad

  [Copy link]

Author: Leha_Janda    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-6-2017 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok ler kalo hadiahkan sebab sayang cinta utk buah hati... tapi perlu ke tunjuk satu dunia.. berlagaknya...
Ps.. bukan dengki
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:18 PM | Show all posts
sumpah tak kenal...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti rumah dh siap kot...si tunang dia cuci kaki..kalo x..mendapat la apa guna kereta mewah tp duduk rumah sewa...amboi amboi amboi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka hapis ni macam muka sinyu doremon.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Abesla betina2 garit smua merenyam dan fefeeling princess nak itu ini pasni, tp konferm la x dpt kensssss. Muka bf ensem tp kojenyer merempit.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:35 PM | Show all posts
Syafiqah aina ni pengacara kat astro ria ke? macam pernah dengar nama beliau.. tapi macam lawa je.. muka comel badan kurus tinggi.. patut la dapat hadiah mahal2.. kalau kepam jangan haraplah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sheols ada leaked tumblr x?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Diani retis ke ? Apesal masuk bod gosip pulak ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
estrelle replied at 19-6-2017 08:19 PM
Muka hapis ni macam muka sinyu doremon.

Sinyu kan memang kaya. Kena laa tu  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki ni kerja apa?
Kalau dia bagi honda kat tunang dia
Agak2 mak dia dapat apa eh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tp sian jgk bersweet2 bagai tp tak kawin2..rugi ko dik. ye la ....lum smpai jodohkan. ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 19-6-2017 08:35 PM
Syafiqah aina ni pengacara kat astro ria ke? macam pernah dengar nama beliau.. tapi macam lawa je..  ...

Tinggi sebab pakai heels 6inci  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss doakan mereka x berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aku geli tengok couple ni, terutama si lelaki. Buat apa2 semua nak show off, dah la dia bukan kaya mana pun, tapi bagi hadiah semua over2 mengalahkan anak vip. Takut tak terlarat ko tiap2 tahun nak fikir nak bagi hadiah mahal apa lagi dik oiii. Tapi ntah kenapa aku rasa dah kawin esok, dia tak seromantik ni. Sebab aku pernah baca caption dia kat satu pic tgh bawak gf keluar makan, dia tulis 'belum kawin ni boleh la makan luar je, dah kawin nanti kena duduk dapur masak', pastu satu caption lagi dia suruh gf ni berusaha cari duit sendiri, sebab nak gf tu tahu mcmana susahnya dia nak cari duit. Masa baca tu aku macam.. eh, mengungkit pulak mamat ni, ingatkan betul2 ikhlas..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 19-6-2017 05:39 PM
lantak la dik akak x kesah pn janji ko mencapub tu bkn dr hasil jual bontot atau menipu org kg suh j ...

Betul kak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 19-6-2017 09:03 PM
aku geli tengok couple ni, terutama si lelaki. Buat apa2 semua nak show off, dah la dia bukan kaya m ...

Alahhh Lps kawen nanti sure xsesweet mcm skrg. Time tu nangisla ko pompuan...Jgn lupa share kt ig ye  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 09:11 PM | Show all posts
ohhh pernah ada tred jibauk 2 ekor ni kat bod gosip ni dulu, aku pun ada kasi sumbangan seketul dua reply rupanya, sumpah hilang ingatan sangat...betapa whoareyussssssss nya depa
https://mforum.cari.com.my/forum ... p;extra=&page=1
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis planet mana ni sis?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoaaayussssss...hasben sister jgn kan kete..rumah pon dibagi pada sister..tak plak ada event penyerahan kunci siap panggil photog bagai...whoaaayusss dua org ni agaknya nnt kalau nk bg nafkah bulan2 ada majlis penyerahan cek tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
myariesa replied at 19-6-2017 06:37 PM
Retis mana ni depa brdua ni

ot jap xde sesapa ke rajin buka rumah fasha sadha tgh meroyan dkt ig  ...

Siap claim ibu misoli kan   katanya ibu misoli je dpt memahami kesakitan hati sheols..indirectly nk ckp sheols pon misoli kan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085178s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list