Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
111235
View
1056
Reply

Instafamous couple- Syafiqah Aina & Hafiz Mahamad

  [Copy link]

Author: Leha_Janda       Show all posts   Read mode

Post time 1-9-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai instafemes yg diagong2kan bbnu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 1-9-2019 10:04 PM
Dah ada ke belum? Si maahad tahfiz ni samakan bininya dengan adik beradik

Ditegur warga twitter ...

bukan zihar..

Melainkan dak apis ni cakap hidung mekna macam mak dia.. Pinggang macam mak.. Ha gitu.. Kalau cakap, macam adik beradik x salah..like we always said my husband like a father to us like a big brother like a bestfriend.. Gitu
Betolkan ku kalau salah
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sebenarnya jarang tgk ig diorg berdua ni. So yg konon aina nk bawak laki dia dinner ni, aku tertengok laaa video diorg. Alahai geli aku kat lakinya tu. Cara dia ckp pun annoying sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
NNE replied at 1-9-2019 10:34 PM
bukan zihar..

Melainkan dak apis ni cakap hidung mekna macam mak dia.. Pinggang macam mak.. Ha ...

Betul la tu. Dia x bermaksud menzalimi isterinya.

Zaman dulu pak arab nak sakitkan hati bini dengan cakap zihar ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 02:19 PM | Show all posts
bulanbulat replied at 1-9-2019 10:04 PM
Dah ada ke belum? Si maahad tahfiz ni samakan bininya dengan adik beradik

Ditegur warga twitter ...

zihar tu apa?

but i suka si aina ni.. laki dia i menyampah.. aina ni mcm chill2 je, n x gedik..tgk laki dia yg gedik
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 2-9-2019 02:19 PM
zihar tu apa?

but i suka si aina ni.. laki dia i menyampah.. aina ni mcm chill2 je, n x gedik.. ...

Suami tergedik2 lebih2...kalah pompuan... Aina releks2 ja. Jenis cool
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 12:30 PM | Show all posts
suka tgk aina ni skang..PR di makin okay..ngn bisnes pun dia makin fokus walaupun ada baby.
masa dia pujuk baby raisha ni nangis ari tu..dia pon ikut sama nangis..baby dia baru lepas kena pujuk..lembut dia ckp ngn mahat tapis nih..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 2-9-2019 02:19 PM
zihar tu apa?

but i suka si aina ni.. laki dia i menyampah.. aina ni mcm chill2 je, n x gedik.. ...


Zihar ni dah lama tak dengar.

Suami menyamakan anggota badan isteri dengan mahram suami.  
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 13-7-2019 09:03 PM
to me , muka aina ni sweet.. jenis tak jemu nak tgk

i ok je dgn aina

Aina ni ok. Tahfiz ni poyo. Hari2 nampak  dia.  Berlagak je sbnrnya dia ni.  Dia akan pilih nak cakap dgn level level yg fia rasa setanding dia je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 26-6-2019 12:50 PM
wat i can say is total rubbish... mengarut je

Ye ke.. I nk try... Nmpk org share rambut kepuk2..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 5-9-2019 10:38 PM
Aina ni ok. Tahfiz ni poyo. Hari2 nampak  dia.  Berlagak je sbnrnya dia ni.  Dia akan pilih nak ca ...

nmpk tahfiz ni mcm over sikit khenn
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 6-9-2019 06:01 AM
nmpk tahfiz ni mcm over sikit khenn

Bkn over sinit tapi over banyak.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape dh tgk video clip aina beauty..xleh blah la tertengok si hafiz ni rap..aina menari2..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bee_hwa replied at 16-9-2019 08:56 AM
Sape dh tgk video clip aina beauty..xleh blah la tertengok si hafiz ni rap..aina menari2..

Iols ada tengok.. Hauk gila.. Lagu pun seakan2 wawa jenal punya je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dedua ni nk melingkup
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 16-9-2019 10:53 PM
Iols ada tengok.. Hauk gila.. Lagu pun seakan2 wawa jenal punya je..

ye lah.. lagu mcm wawa.. tp wawa nya lagu sedap lagi
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 08:12 PM | Show all posts
NNE replied at 1-9-2019 10:34 PM
bukan zihar..

Melainkan dak apis ni cakap hidung mekna macam mak dia.. Pinggang macam mak.. Ha ...

Yup. Zihar menyamakan anggota badan dgn mahram.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075923s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list