Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
95470
View
1038
Reply

Instafamous couple- Syafiqah Aina & Hafiz Mahamad

  [Copy link]

Author: Leha_Janda       Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2017 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa muka awek dia mcm terpaksa je. Lelaki macam psiko je. Nak bagi hadiah mahal2 untuk ikat pompuan ni. Kalau aku jadi aina ni, takut nak terima hadiah mahal2 belom kahwin. Takut terhutang budi. Ni kalau ada apa2 problem, takut diungkit atau disihir laki ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Baik diam2 je..takut masing bjodoh ngn org lain.x perlu bgtau kt sume org tkt ade yg dengki.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengah wangi tu..biarkan dorg...kawen nnt tau la dy
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo ak jd parents hafiz ni mmg ak kaki kakikan dy...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih nk show off..puhleazz la..ramai lg kot kapel ank2 orka vvip yg kaya x show off pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak lawan noned kot sape paling lama peram
Sibbaik noned dah kawen

Jaga2 laa hati ni Allah yg pegang
Kot Dia twist sket ja mmg kau tolong jaga jodoh orang jela
Baiklaa dok senyap2 je bercinta tayah dok show off sgt #donedakwah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 19-6-2017 06:31 PM
TT ni Syafiqah atau Hafiz ke dlm percubaan mempopulerkan diri nyahh? Ewww

Saya pun nak tanya soalan yg sama..    TT ni mesti antara unknown people kat atas ni..x layak masuk.bod gossip artis la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
estrelle replied at 19-6-2017 08:19 PM
Muka hapis ni macam muka sinyu doremon.

Sedihnya sis samakan mcm sinyu doraemon
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan ne kerje apa sbrnye? mewah2 btl. dlu ada bg gf dia latest camera jenama ape nth lupa. hrga cecah ribu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Grndrbi replied at 20-6-2017 02:42 AM
Sedihnya sis samakan mcm sinyu doraemon

Sinyu tu sapa ke suniyo
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 05:36 AM | Show all posts
edisi..who ar yus....retiis sendu ke apa nih...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa lelaki camni kot idaman joy bini pismidon tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiw replied at 20-6-2017 01:27 AM
Tengah wangi tu..biarkan dorg...kawen nnt tau la dy

Yg ni iols setuju  
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
cepheid replied at 20-6-2017 05:36 AM
Aku rasa lelaki camni kot idaman joy bini pismidon tu

Iols pun rasa macam tu  
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 20-6-2017 05:39 AM
Iols pun rasa macam tu

Bertabahlah joy repah tak dapat laki camni    
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 20-6-2017 12:18 AM
Laki terlalu romantik+sayang awek kena kecam.

Laki kedekut tahi hidung masin+biawak punnnn kena k ...

romantik dan sayang awek tu memang bagus sangat, cuma tang show off siap buat photoshoot, sengaja nak kasi viral tu yg nampak pelik. Siap aina ni pernah cerita, hafiz masukkan duit senyap2 dlm handbag dia utk shopping. Tapi aku suka tengok transformasi aina ni dari chubby girl yg muka biasa2 sgt jadi lawa mcm sekarang ni, siap jadi model.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 20-6-2017 05:42 AM
romantik dan sayang awek tu memang bagus sangat, cuma tang show off siap buat photoshoot, sengaja  ...

Wahhh masukkan duit senyap2 ye dah macam hero akasia  

Inilah hero idaman bbnu wechat masa kini termasuklah ciri2 jejaka idaman joy repah fairytale  
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker and show off..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 06:15 AM | Show all posts
sampai page 5 dah acik baca, masih belum ketemu jawaban siapakah dua ekor makhluk ni.

silalah sesiapa bagi jawaban yg pasti kepada acik yg masih terbelenggu dengan 1001 persoalan ini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070189s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list