JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
56490
View
2476
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.6

   Close [Copy link]

Author: friedfishsoup       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2017 11:38 AM | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 16-4-2018 04:10 PM

Thread forumers bloggers no.5

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1050283&page=103#pid66256302
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang toilet train anak umu bapa
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:01 PM | Show all posts
hallu .... dah umah baru eh lama tak masuk nihhhh .. bz marathon GOT ...  
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:03 PM | Show all posts
Duta lover replied at 13-9-2017 11:44 AM
Korang toilet train anak umu bapa

tiga taunnn buleh dah .. anak iols dulu siang free pampers, malam kat umah orang or jalan2 i pakaikan sbb tak selesa toilet umah orang / toilet awam
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 03:05 PM | Show all posts
daisies85 replied at 13-9-2017 12:03 PM
tiga taunnn buleh dah .. anak iols dulu siang free pampers, malam kat umah orang or jalan2 i pakai ...

anak dah 3taun setengah,,,tak buat lagi potty train..hadehh..mak neves..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 13-9-2017 11:44 AM
Korang toilet train anak umu bapa

anak iols bln dpn baru 4 thn tp dia buat donno je bila igtkan dia bila nak gi buang air besar or kecik.
so, terpaksa pkikan jgk pampers. tak sanggup laa nk bersihkan accidents, boring betul laa tak hbs2 basuh tahi2 ni... tahi anak, kucing semua laa huaaa!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 05:13 PM | Show all posts
just nak mengecam.
tertgk goshop paknil arini, rai n paknil promot dapo gas n kuali.
very annoying dgn paknil, patotnya promot la dapo gas tu, ni idok sekejap2 nak merasa makanan, yg dikomennye makanan tu sedap la ape la.. time rai tgh dok promot barang time tu la mencelah tgk roti jala dia, rendang ... adoiii
sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:07 AM | Show all posts
tenukbelaan replied at 13-9-2017 03:05 PM
anak dah 3taun setengah,,,tak buat lagi potty train..hadehh..mak neves..

alah takpe, slow2.. lgpun kejap je nak train diorg nih  
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:08 AM | Show all posts
mrsjones replied at 13-9-2017 04:03 PM
anak iols bln dpn baru 4 thn tp dia buat donno je bila igtkan dia bila nak gi buang air besar or k ...

kikiki ... ada anak bulus jugak ye ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:10 AM | Show all posts
ninnamina replied at 13-9-2017 05:13 PM
just nak mengecam.
tertgk goshop paknil arini, rai n paknil promot dapo gas n kuali.
very annoying ...

lama dah tak tengok go shop sbb kdg tu bila tertengok, terus rasa annoying dgn si tukang jual
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:40 AM | Show all posts
daisies85 replied at 14-9-2017 07:07 AM
alah takpe, slow2.. lgpun kejap je nak train diorg nih

u potty train anak mcm mana? iols baca yg kena bawa dia gi duduk atas toilet tu 5 minit selang setengah jam... mcm tu ke? ada yg kata kena tunggu anak ready. kalau tak ready, mmg tak jadi nye huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:33 AM | Show all posts
judicata replied at 14-9-2017 08:40 AM
u potty train anak mcm mana? iols baca yg kena bawa dia gi duduk atas toilet tu 5 minit selang set ...

hehehehe ... memula tu mmg gigih search kt internet, tiru kekdah memacam. almaklum first time mom last2 tu maleh dah ikut all the perfect mom on the internet, i pepandai je la tetapkan selang dua jam bawak dia g toilet ... malam pun sama. siap la kunci jam utk kejut dia. mmg kena gigih sikit la time tu ... tp jap je, seminggu lebih tu dah teratur...dia pun pandai sendiri dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:51 AM | Show all posts
Duta lover replied at 13-9-2017 03:44 AM
Korang toilet train anak umu bapa

anak2 duk taska suh dr umur 3 tahun dh slowly ajar tp kat rumah kene consistent. i rasa untung antar taska sbb nk toilet train sendiri mmg payah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 14-9-2017 09:51 AM
anak2 duk taska suh dr umur 3 tahun dh slowly ajar tp kat rumah kene consistent. i rasa untung ant ...

Tula..meolss mcm syak cikgu ajar anak meolss g toilet. Sbb dia mcm suka nak bukak diapers. Pastu bila salin baju..bukak slua je terus berlari g toilet. Uhhhh.
Kenela meolss start kat umah jugak..hoho wpun blum mentally prepared.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:04 AM | Show all posts
Duta lover replied at 14-9-2017 01:58 AM
Tula..meolss mcm syak cikgu ajar anak meolss g toilet. Sbb dia mcm suka nak bukak diapers. Pastu b ...

confirm la taska dh ajar. utk yg ibu2 bekerja benda cmni memudahkan kita sebenarnya sbb dia dah ada training awal kt taska so kat rumah kita cuma nk kene remind dia je
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:44 AM | Show all posts
daisies85 replied at 14-9-2017 09:33 AM
hehehehe ... memula tu mmg gigih search kt internet, tiru kekdah memacam. almaklum first time mom  ...

kiranya setiap 2 jam bawa gi toilet.. dia kencing ke tak belakang cerita la kan? tq uols. iols pun 1st time mom yg nak potty train anak ha. baca memacam sampai dah berpinar rasa mata bahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:52 AM | Show all posts
anak iols yg kedua ni pun xnk lg bukak pampers...huhuhu...ms si abg 3tahun dh toilet train...yg si adik ni dh 3tahun setengah still pakai pampers lg...lgpun, iols tgh bz dan mls...so xpela kot..iols tgu anak iols betul2 ready
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:51 PM | Show all posts
iols xleh tgk gambar2 mangsa kebakaran maahad tahfiz tu.... terus rs nk nangis....huhuhu..insyaAllah, syurga tempat mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:03 PM | Show all posts
Duta lover replied at 13-9-2017 11:44 AM
Korang toilet train anak umu bapa

iols lewat sikit ri tu..2y9m..ngam2 bersalin adik dia, iols potty training abg dia..nak kena bg anak faham arahan baru iols ajar
anak2 buah iols- 1y4m. La ni memasing da form3/4.hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:53 PM | Show all posts
wanta replied at 14-9-2017 05:51 AM
iols xleh tgk gambar2 mangsa kebakaran maahad tahfiz tu.... terus rs nk nangis....huhuhu..insyaAl ...

tu la, lg sebak masa time azan subuh api tgh marak. org kt situ x mampu buat apa lg la rasa ralat. bomba smpi before 6 pagi kan? sedih tgk keadaan dia. AL FATIHAH
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122182s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list