Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
69505
View
2476
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.6

   Close [Copy link]

Author: friedfishsoup    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-9-2017 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 15-9-2017 09:23 AM
U beli sendiri ke thru amazon tu? I mmg x pnh beli guna website oversea ni. I dok banding price dg ...

Tak lah i order thru ps sbb mahal postage dia. Tp i beli dua hari sebelum prime tu so kerugian gak la
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 15-9-2017 05:06 PM
sedihkan mel. kemurungan tgk, nasib i x dgr suara2 tu mau depressed semlm.

I dok mengelak ckp psl kes ni. Sedih sgt la.. Kazen my besfren one of yg meninggal, age 12, the only son. Kwn i ada kat Raudhatul sakinah skg :-(
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 15-9-2017 11:55 AM
I dok mengelak ckp psl kes ni. Sedih sgt la.. Kazen my besfren one of yg meninggal, age 12, the on ...

Allahuakbar. Sorry to hear that. Tu la kenangkan masing2 muda2 lg, ya allah sebak td tgk kt kedai mkn pengkebumian 12 pelajar. Nasib leh cover sbb kalo kt umah mmg bergenang air mata.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kes ni eh? Mohon pencerahan.
IMG_4105.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 15-9-2017 05:06 PM
sedihkan mel. kemurungan tgk, nasib i x dgr suara2 tu mau depressed semlm.

kita yg kene melecur sikit pun terasa sakit, inikan pula terbakar hidup2 stress n sedih sgt..allahurabbi..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 15-9-2017 07:55 PM
I dok mengelak ckp psl kes ni. Sedih sgt la.. Kazen my besfren one of yg meninggal, age 12, the on ...

sama tapi merata org upload share pasal ni, hati tak kuat, 3 beradik tu anak sedara mas anizan kan, kesian sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 15-9-2017 08:00 PM
Apa kes ni eh? Mohon pencerahan.

kat fb ada page viralkan gambar enah dgn jilly, pastu katanya jilly masuk marah2, siap mak enah pun ada komen
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 15-9-2017 02:31 PM
kat fb ada page viralkan gambar enah dgn jilly, pastu katanya jilly masuk marah2, siap mak enah pu ...

Aikk mak enah kata apa? Tp kaj bab pic dorang tu diorang yg share lovey dovey caption and instastory kengkadang pn ada adegan kiss2 pipi. Patut la ig dorang dh private

Nk tau mak enah kata apa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 15-9-2017 01:52 PM
kita yg kene melecur sikit pun terasa sakit, inikan pula terbakar hidup2  stress n sedih sgt..al ...

Kan? At first i was hoping diaorang meninggal suffocate asap tu so xde la kena bakar hidup2 tp bila dpt tau the fire marak dgn cepat alahai sebak dada pikirkan. Kecik2 bdk2 .
Apa lah dosa bdk2 tu smpi org sanggup buat khianat
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 15-9-2017 11:19 PM
Aikk mak enah kata apa? Tp kaj bab pic dorang tu diorang yg share lovey dovey caption and instasto ...

sori mak jilly bukan enah, tapi serius kesian lah, sebab sampai mak masuk komen & komen kurang ajar dorang tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm. Mcm x dpt je huda mini pink aku tu. Kawan laki aku tu kata dia cari
.yg pink je habis. Uhh. Frust
Br berangan nak pakai sbb esok dia balik
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 14-9-2017 11:49 PM
Siapa biasa shopping thru Amazon uk/us ye? I dah berkenan brg tp Amazon uk tadak direct delivery ke  ...

I bli pam medela freestyle guna amazon...tp tme tu mmb i blja kt uk....nw die dh blk....u mntk la sesape yg ada kt uk dlm ni bli kn....
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
whiteorchids replied at 15-9-2017 12:16 PM
Allah.. I ingatkan diorang cakap gambar viral tu gambar muka mangsa ke apa, rupanya gambar mayat r ...

Aah..i tgk..murung i 1 ari..nyesal tgk...

Ada bwh katil..ada tepi tingkap..ada beramai2 kne tindih...ada tgh sujud..sedih...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 15-9-2017 04:17 PM
alhamdullilah, taska ni i ok. berdaftar pastu ada rules and regulation yg parent kene patuh. conto ...

I antr anak kt sume berdaftar u...tp still ada perkara yg x diingini berlaku...

Nnt la i story..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 16-9-2017 01:47 AM
I antr anak kt sume berdaftar u...tp still ada perkara yg x diingini berlaku...

Nnt la i story. ...

Ye x seme yg berdaftar tu ok you... i before jumpa taska ni ada satu lg taska i dh antar. Anak i luka tp as for me kdg normal sbb bdk lasak kan tiba satu time mata anak i kene lego so ada nampak merah kt mata putih dia, terus i keluarkan dr taska tu. Sometimes i paham y parents hantar anak taska cmni sbb xde choice and mcm2 reason lain.taska ni pn x bole pikir untung je smpi sanggup merbahayakan anak org
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 15-9-2017 10:51 PM
sori mak jilly bukan enah, tapi serius kesian lah, sebab sampai mak masuk komen & komen kurang aja ...

Ic tu mak jilli.. tp mak dia mmg cm open minded skit sbb jilli wasnt the only butch in the family kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 15-9-2017 07:32 PM
I pun ada nak beli brg kat amazon.
Tapi i takde cc macam mana?
Boleh guna debit or paypal tak?

I tak sure boleh guna debit card ke tak. Rasa amazon tak boleh guna paypal. Shipping amazon mcm dlm one month tapi mungkin i choose yg paling murah. Hahaha. I beli books jek you. Brg electric yg mahal2 i tak penah beli specially from us
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 15-9-2017 07:50 PM
Ooo sbb yg seller us bukan prime, uk je i dpt prime seller. Dok compare dedua, uk lg murah. Tp tu  ...

Mungkin ps tuh dah include tax sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 16-9-2017 09:44 AM
I bli pam medela freestyle guna amazon...tp tme tu mmb i blja kt uk....nw die dh blk....u mntk la  ...

I ada kwn dok Aberdeen, tp segan nk mintak tolong sbb rasa dia bizi dgn anak2. I tot nk guna address dia then dia postkan ke sini. Tengukla camana nanti, takpun bertahan sampai end oct psl ada my fren nk gi meeting time tu.
Mintak tolong dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
estrellas replied at 16-9-2017 03:08 PM
Mungkin ps tuh dah include tax sekali.

I try check guna 3rd parties shipping, dh dkt2 harga ps. Takpala, if i boleh menahan sabar, i mintak my fren belikan. Kalau tak, amek je la dgn PS tu. Hopefully ada lg la end October nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080764s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list