JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
52658
View
2476
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.6

   Close [Copy link]

Author: friedfishsoup    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-9-2017 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm. Mcm x dpt je huda mini pink aku tu. Kawan laki aku tu kata dia cari
.yg pink je habis. Uhh. Frust
Br berangan nak pakai sbb esok dia balik
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 14-9-2017 11:49 PM
Siapa biasa shopping thru Amazon uk/us ye? I dah berkenan brg tp Amazon uk tadak direct delivery ke  ...

I bli pam medela freestyle guna amazon...tp tme tu mmb i blja kt uk....nw die dh blk....u mntk la sesape yg ada kt uk dlm ni bli kn....
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
whiteorchids replied at 15-9-2017 12:16 PM
Allah.. I ingatkan diorang cakap gambar viral tu gambar muka mangsa ke apa, rupanya gambar mayat r ...

Aah..i tgk..murung i 1 ari..nyesal tgk...

Ada bwh katil..ada tepi tingkap..ada beramai2 kne tindih...ada tgh sujud..sedih...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 15-9-2017 04:17 PM
alhamdullilah, taska ni i ok. berdaftar pastu ada rules and regulation yg parent kene patuh. conto ...

I antr anak kt sume berdaftar u...tp still ada perkara yg x diingini berlaku...

Nnt la i story..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 16-9-2017 01:47 AM
I antr anak kt sume berdaftar u...tp still ada perkara yg x diingini berlaku...

Nnt la i story. ...

Ye x seme yg berdaftar tu ok you... i before jumpa taska ni ada satu lg taska i dh antar. Anak i luka tp as for me kdg normal sbb bdk lasak kan tiba satu time mata anak i kene lego so ada nampak merah kt mata putih dia, terus i keluarkan dr taska tu. Sometimes i paham y parents hantar anak taska cmni sbb xde choice and mcm2 reason lain.taska ni pn x bole pikir untung je smpi sanggup merbahayakan anak org
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 15-9-2017 10:51 PM
sori mak jilly bukan enah, tapi serius kesian lah, sebab sampai mak masuk komen & komen kurang aja ...

Ic tu mak jilli.. tp mak dia mmg cm open minded skit sbb jilli wasnt the only butch in the family kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 15-9-2017 07:32 PM
I pun ada nak beli brg kat amazon.
Tapi i takde cc macam mana?
Boleh guna debit or paypal tak?

I tak sure boleh guna debit card ke tak. Rasa amazon tak boleh guna paypal. Shipping amazon mcm dlm one month tapi mungkin i choose yg paling murah. Hahaha. I beli books jek you. Brg electric yg mahal2 i tak penah beli specially from us
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 15-9-2017 07:50 PM
Ooo sbb yg seller us bukan prime, uk je i dpt prime seller. Dok compare dedua, uk lg murah. Tp tu  ...

Mungkin ps tuh dah include tax sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 16-9-2017 09:44 AM
I bli pam medela freestyle guna amazon...tp tme tu mmb i blja kt uk....nw die dh blk....u mntk la  ...

I ada kwn dok Aberdeen, tp segan nk mintak tolong sbb rasa dia bizi dgn anak2. I tot nk guna address dia then dia postkan ke sini. Tengukla camana nanti, takpun bertahan sampai end oct psl ada my fren nk gi meeting time tu.
Mintak tolong dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
estrellas replied at 16-9-2017 03:08 PM
Mungkin ps tuh dah include tax sekali.

I try check guna 3rd parties shipping, dh dkt2 harga ps. Takpala, if i boleh menahan sabar, i mintak my fren belikan. Kalau tak, amek je la dgn PS tu. Hopefully ada lg la end October nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 16-9-2017 01:18 PM
Ic tu mak jilli.. tp mak dia mmg cm open minded skit sbb jilli wasnt the only butch in the family  ...

kan ada dia tulis dorang mmg duduk sekali sesama, sah3 lah open gegila, untunglah enah dpt sambar org kaya
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 16-9-2017 08:42 AM
kan ada dia tulis dorang mmg duduk sekali sesama, sah3 lah open gegila, untunglah enah dpt sambar  ...

Enah and jilli tu no surprise la duk sekali. Jilli dok umah besar, skang mmg masyuk. Rezeki dia mmg murah skang
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Berderau baca mesej forward kt WA pasal the kids behind the arson. Astaghfirullahalzim. Hanay sebab dendam sampai sanggup nak bunuh org? Kejam nya manusia zaman ni weh mohon jauhkanlah anak anak kita dari perkara sebegini..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2017 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 16-9-2017 02:37 PM
Berderau baca mesej forward kt WA pasal the kids behind the arson. Astaghfirullahalzim. Hanay sebab  ...

Skang tgk balik gambar bdk2 tu lg sedih bila tau kisah sebenar.. td tgk berita pn i nangis sbb sedih kenangkn nasib diorang
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 09:48 AM | Show all posts
morning ...  

cite pasal tahfiz tu, perasaan bercampur baur. bila tengok muka sekor2 yg sanggup nak bakar org tu terus menyirap je .. ape la dalam kepala otak masing2 agaknya masa buat keje tu .. nauzubillah..semoga dijauhkan lah kejahatan daripada keluarga kita
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
daisies85 replied at 18-9-2017 09:48 AM
morning ...  

cite pasal tahfiz tu, perasaan bercampur baur. bila tengok muka sekor2 yg sanggup n ...

amin inshaallah, masa dpt berita tu kat wa, ayat mula masa tgk ada umur 12tahun tu, ko tak sek ke dik? haritu last paper sains, ko pergi buat keja bukan2, ni mesti mak bapak dah tak terkawal
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 12:28 PM | Show all posts
hotmak replied at 18-9-2017 11:39 AM
amin inshaallah, masa dpt berita tu kat wa, ayat mula masa tgk ada umur 12tahun tu, ko tak sek ke  ...

tu la kan .. umur mcm tu dah terfikir nak membunuh org..siap dgn perancangan bagai.kat mana lah salahnya..ibu bapa ke kawan2 ke media sosial ke? jgn nak salahkan cikgu pulak sudah
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 12:28 PM | Show all posts
uolss..
nak tnya... ada sapa2 boleh recommend service apartment with pool yg best2 tak around cyberjaya/putrjaya.. yg boleh accomadate dlm 15 adults gitu

we ols nk buat gather2 dgn ada budak2 so nk yg ada pool

thanks in advance !!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 12:31 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 15-9-2017 08:00 PM
Apa kes ni eh? Mohon pencerahan.

pencerahan puhlissss ... cite apa nih? i ni sokmonya tertinggal cite hot .. bila cite tu dah suam2 kuku baru la i tahu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 01:26 PM | Show all posts
baca kat page 1 pasal PT
anak i dah 5 tahun, still berak dalam pampers
puassss i suruh berak dalam jamban
if i bawa... sampai esok najis tak keluar.. i pula stress
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:06 PM | Show all posts
suspek yg 7 org tu anak indon ke weih????
yu laki iols ckp, area situ kalo budak2 tak skolah ni slalunye anak pendatang asing.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:08 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-9-2017 01:26 PM
baca kat page 1 pasal PT
anak i dah 5 tahun, still berak dalam pampers
puassss i suruh berak dalam ...

penah ada memori hitam ke? jatuh dlm toilet ke ape?
kiranya now da 5 tahun, kalo dia nk poo2, baru u pakaikn dia pampers la ye?
try beli potty train yg kecik tu, mcm kat ikea tu. suh dia poo2 dlm tu dulu ok tak
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:10 PM | Show all posts
lifeline replied at 18-9-2017 12:28 PM
uolss..
nak tnya... ada sapa2 boleh recommend service apartment with pool yg best2 tak around cyber ...

try cari kt airbnb.
smlm iols pi birthday party anak member i.
dia buat kat farar place dengkil/bangi.
banglo luas, 4 bilik, ada swimming pool jugak.
harga tgk kt airbnb dlm 1.5k utk weekend.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:12 PM | Show all posts
kekgebu replied at 18-9-2017 02:08 PM
penah ada memori hitam ke? jatuh dlm toilet ke ape?
kiranya now da 5 tahun, kalo dia nk poo2, ba ...

takde.. kencing semua elok je. siap pergi sendiri
bila poo je dia nak dlm pampers
sebab anak i ni duulu masalah sembelit'

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-9-2017 01:26 PM
baca kat page 1 pasal PT
anak i dah 5 tahun, still berak dalam pampers
puassss i suruh berak dalam ...

kat sekolah mcmana tu, ke dia tahan kalau nak membuang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102707s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list